Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 826
  • 833
  •   1
Отговори
# 360
100% съм съгласен с ЧС. И аз така съм постъпил.
Според мен Попея малко се вживява и ги приема лично нещата.
Отделно, че 68кв бих живял 1 човек или 2ка. Но с дете вече идва тясно. А са изсипани 1 торба пари.
Това семейство няма ли да расте?
Сега вече има метро навсякъде. И красно село и където си помислиш.

Ако се вземе за пример имота в Яворов там ще има две спални и хубав хол с кухненски бокс. Идеално става за отглеждане на дете. П.П. Тангра, изтрих поста за локацията. Сега ще го пусна пак. П.П.2 Топ локацията не е за “гъзария”, а основно за удобство. Живеейки в топ район имаш наблизо хубаво училище и градинка или парк. Не се налага да се ползва непрекъснато ГТ или автомобил. Всичко е на пешеходно разстояние и се спестява доста време дневно/месечно/годишно загубено в път.
Смятах да не се намесвам пак в този безсмислен спор, но след като топ локацията не е само заради "гъзарията", ами за удобството, то не е ли заради удобството и това колко е голям апартаментът, колко е светъл, какво му е изложението, как е изолиран, шумен ли е, има ли асансьор и т.н.???

# 361
  • пустинята Гоби
Яворов и Изток не са най-удобните квартали на света, за сметка на това са най-скъпите. Очевидно, че се търси престиж, а не удобство и локация.

# 362
Но са приятни за живеене. В по-голямата си част. Все пак доста хора търсят спокойствие в квартала, в който искат да живеят. Аху-иху има на доста места, не е нужно да им е под прозорците.

# 363
Яворов и Изток не са най-удобните квартали на света, за сметка на това са най-скъпите. Очевидно, че се търси престиж, а не удобство и локация.

Далеч не е са най-скъпите нито на света, нито в София. Изгрев е по-скъп от Изток,  долната част на Лоценец е по-скъпа от Яворов и т.н.

Доста са удобни и Изток, и Яворов. Може да няма дюнер стрийт както в Ст. град, която беше център на вселената навремето за един потребител, но имат доста предимства Simple Smile

Какви удобства ви липсват в Изток и Яворов?

# 364
  • София
Не е навремето. Ст Град все още е център на вселената Simple Smile
А дюнер стрийт няма вече. Не само я застроиха, ами и вече слагат теракота в новата кооперация.

# 365
100% съм съгласен с ЧС. И аз така съм постъпил.
Според мен Попея малко се вживява и ги приема лично нещата.
Отделно, че 68кв бих живял 1 човек или 2ка. Но с дете вече идва тясно. А са изсипани 1 торба пари.
Това семейство няма ли да расте?
Сега вече има метро навсякъде. И красно село и където си помислиш.

Ако се вземе за пример имота в Яворов там ще има две спални и хубав хол с кухненски бокс. Идеално става за отглеждане на дете. П.П. Тангра, изтрих поста за локацията. Сега ще го пусна пак. П.П.2 Топ локацията не е за “гъзария”, а основно за удобство. Живеейки в топ район имаш наблизо хубаво училище и градинка или парк. Не се налага да се ползва непрекъснато ГТ или автомобил. Всичко е на пешеходно разстояние и се спестява доста време дневно/месечно/годишно загубено в път.
Смятах да не се намесвам пак в този безсмислен спор, но след като топ локацията не е само заради "гъзарията", ами за удобството, то не е ли заради удобството и това колко е голям апартаментът, колко е светъл, какво му е изложението, как е изолиран, шумен ли е, има ли асансьор и т.н.???
Аз многократно съм поствал снимка с гледката ми. Страхотна е. Просторна и зелена. Изложение изток/юг. Висок етаж. Апартамент от 200 м2 с хол 60 м2, кухня 12 м2, три спални, 2 бани, мокро и дрешник си мисля, че е напълно достатъчен за семейство с дете. Спалните гледат към тих вътрешен двор. Може да се спи на отворен прозорец. Има асансьор. Метрото е на 100 метра, но никога не съм го ползвал. Всичко е на една ръка разстояние и няма нужда от ГТ или шофиране.

# 366
Това кому беше нужно? Многократно🙄
Ти не си направил компромис с нищо. ОК, fine. Това ти е бизнесът, нали? Очаква се на обущаря да не ходят боси децата, въпреки поговорката.
И си Ок да живееш без тераса.
Та? Как това прави по-готина гробницата в Яворов, за коетобеше дискусията?

# 367
  • пустинята Гоби
Живяла съм в Яворов в най-хубавата част, показания блок ми се струва, че е в най-непривлекателната, етажа е просто потресаващ. Лично за мен е проблем да се будя нощем от спиракчите на автомобилите по булевардите, хем жилището беше по-навътре в квартала. Иначе кварталчето е супер, да, ама една определена част. А ако имаш и къща с двор, ехе, рай.

# 368
Живяла съм в Яворов в най-хубавата част, показания блок ми се струва, че е в най-непривлекателната, етажа е просто потресаващ. Лично за мен е проблем да се будя нощем от спиракчите на автомобилите по булевардите, хем жилището беше по-навътре в квартала. Иначе кварталчето е супер, да, ама една определена част. А ако имаш и къща с двор, ехе, рай.

А кой квартал не е с по-добри и по-лоши части?

# 369
Има си Нико балкон, има си... От там е снимал гледката...Не го мисли него.
Факт е, че вероятно 90% от купувачите нямат неограничен бюджет. А това означава, че неизбежно правят някакъв компромис при избора на жилище.
Защото то излезе, че като правиш някакъв компромис, значи си зле. Визирам мнението на Попея, за това, че Айша е направила компромис за жилището в Дианабад, нищо че това е добър квартал. Просто защото не е толкова добър като Лозенец.

# 370
Това кому беше нужно? Многократно🙄
Ти не си направил компромис с нищо. ОК, fine. Това ти е бизнесът, нали? Очаква се на обущаря да не ходят боси децата, въпреки поговорката.
И си Ок да живееш без тераса.
Та? Как това прави по-готина гробницата в Яворов, за коетобеше дискусията?
Моят бизнес е производство. Не знам за какъв обущар говориш.

# 371
  • пустинята Гоби
Е ако не си на нивото на улицита, няма лошо, че си в непривлекателната част на даден квартал. Ама зер заради едното име, да живееш на партера.

# 372
Е ако не си на нивото на улицита, няма лошо, че си в непривлекателната част на даден квартал. Ама зер заради едното име, да живееш на партера.

Как реши, че ще живее на партера заради едното име?
А дори да е така - какво те бърка теб.

И аз не бих купила там, но такова обидно омаловажаване на неговия избор не злепоставя въросния потребител, а недоволните от цените в Яворов. Понеже гранде драмата е тази - как може на първия етаж на няколко крачки от булеварда да е толкова скъпо. Ами може. Другите имоти на по-висок етаж и с тишина ще са по-скъпи. На него парите му стигат за този.

# 373
Партера в повечето случаи не е най-желания етаж, но ако мястото е добро си заслужава. Родителите ми се преместиха в партер. Района, в който живеят им харесва страшно много, а няма голямо предлагане. Продадоха малък апартамент и купиха по-голям. Партерния апартамент е със страхотно разпределение и гледа към зеленина. Много са доволни от избора си.

# 374
Има си Нико балкон, има си... От там е снимал гледката...Не го мисли него.
Сега има, някога е нямал, доколкото помня какво беше писал. Ама все ми е тая дали един човек има или няма, като (вероятно) 90% от хората искат да имат. Следователно липсата му може спокойно да се счита за минус/компромис.

Общи условия

Активация на акаунт