Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 793
  • 833
  •   1
Отговори
# 615
Точно така. Да се осъзнаят и да намалят таксите 😀
Да, не съм видяла другата гледка, моя грешка.

# 616
Чужденците много добре знаят, че в цял свят независимо дали ползваш или не дадено жилище се дължат такси за охрана, озеленяване, поддръжка на общите части, басейна и т.н. Не знам какво се правят на луди. Нормално е когато се задлъжнее да се даде имотът на съдия изпълнител и да се покрият задълженията.

# 617
  • София
Точно така се случва.
Има и случаи, когато управляващата фирма вдига ръце и зарязва всичко. Точно след година всичко е разруха и се почва търсене на друга фирма. Тогава са много сговорчиви....

# 618
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b16105255311998 … k=6a6194&f1=3
Тук някой сериозно се е объркал. "ЧаСното лице" всъщност. При ценообразуването.

# 619
С какво го сравняваш този на чаСното лице дето са по-евтини и по-добре ценообразувани? Апартаментчето е нагласено да влезеш и да живееш, може и да се пазариш да свалиш от цената.

# 620
И е в Лозенец, а това е всичко Simple Smile

# 621
Фък, добре, написаното от мен се отнася не лично за теб, а за всички останали в МанЛи, които ти толкова жалиш, че нямат инфраструктура и са нагъчкани. Ако не бяха давали пари за там, нямаше да има и инвеститорски интерес, съответно смяна на ПУП и сегашната ситуация. Твоето положение е идеално, за теб не се отнася и нямаш от какво да се оплакваш, а те си носят последиците от своите действия. Ако пък искаш да продължиш безкористно да работиш за тяхната кауза, давай, събери доказателства и осъди общината за всички нередности. Останалото е празно дрънкане за пред форум.

За лобирането е обективен факт, ама както и за локацията хем не го знаеш, хем не вярваш като ти си каже, хем не можеш да си го провериш. Ами живей си в заблудата тогава, твоя воля.

Мен не ме.мисли, съсредоточи се върху онеправданите си съседи в МанЛи. Не.за себе си ,про боно публико Wink действай да им помагаш, осъди общината, вместо да се оплакваш непрекъснато   във форума. Другото са празни приказки. Със здраве.

# 622
И е в Лозенец, а това е всичко Simple Smile
По-точно това е много важно, а не всичко. Локацията винаги струва пари. В големите западни градове, в хубавите райони има множество малки жилища на баснословни цени. Това хич не е случайно.

# 623
С какво го сравняваш този на чаСното лице дето са по-евтини и по-добре ценообразувани? Апартаментчето е нагласено да влезеш и да живееш, може и да се пазариш да свалиш от цената.
Ми не пише нищо повече, освен това че има тераса. За 140 бона очаквам повече екстри, баня и кухня например. И тристаен в 65 квадрата? Сигурно терасата, баня и кухня правят тристаен вече.

# 624
  • пустинята Гоби
Не е ясно колко е в Лозенец жилището, най-малкото ако беше в хубавата част от квартала, щеше да бъде написано. И като гледам колата през прозореца, етажа явно е партер.

# 625
Тези дни си припомних сериите от предаването "Дом за всеки". Там разни вехти жилища се представяха като топ. Който иска може да го изгледа. Ама големи дупки ми изглеждаха, слънце не виждат, гледката олющени калкани и буркани от туршии от съседните балкони. Харесвах го това предаване, съжалявам че го спряха.

# 626
А като сърчнеш тел на чаСното лице в интернет, излиза пътна помощ, гуми, мотоцентър и още какво ли не. А същата обява с подобни снимки, на същата цена, но с по-добро описание, я има обявена в агенция. Намира се в частта над Арсеналски, на ул Вежен е, според нея. Партер е, тези решетки са заради това. Който се интересува от обяви там,  да си прави проучвания тази  фалшива ли е, каква е.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 16:08 от Анонимен

# 627
Тези дни си припомних сериите от предаването "Дом за всеки". Там разни вехти жилища се представяха като топ. Който иска може да го изгледа. Ама големи дупки ми изглеждаха, слънце не виждат, гледката олющени калкани и буркани от туршии от съседните балкони. Харесвах го това предаване, съжалявам че го спряха.
Според мен го спряха, защото просто едва намираха какво да предложат на клиентите си. Всичките жилища бяха доста компромисни.

# 628
Ами и бюджетът на клиентите беше постничък. За толкова пари - компромисно жилище.

# 629
milittana, банята и кухнята се виждат на снимките.
Mimi Rose, има карта за локацията.
Абе вие четете ли обявите?

Общи условия

Активация на акаунт