За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Последно завърших "Идеалната половинка" на Сюзън Елизабет Филипс. По принцип не харесвам чиклит и любовни романи, но тази писателка е невероятна и харесвам хуморът и. От нея съм прочела "Капризите на сърцето", "Знойни сънища", "Бебето е мое", "Избрах теб". Сега започвам "Чаровник по рождение" и то само, защото ме впечатли хумора с костюма на бобъра. Като прочетох резюмето, очаквам с нетърпение да се посмея. Аз съм същия карък като главната героиня Grinning

# 481
"Чаровник по рождение" ми е най-любимата книга на СЕФ.

# 482
  • Бургас
Поръчах си Целуни звездите (Падащи звезди 1)на изд.Егмонт. Не зная кога е излязла и дали някой я е чел, но .... 15 лв за 400 стр и рейтинг над 4 в ГР ми се струва добра сделка.

# 483
  • Euskal Herria
Излезе на 27.03., купих си я електронна. Снощи я започнах, но съм още на първите страници. Надявам се да ми хареса.

# 484
  • Варна
Прочетох Сенките помежду ни на Триша Левънселър и ми хареса. Мисля, че тези които не обичат фентъзи също би им допаднала. Много малко е фентъзито.
Прочетох Бунтът на кралицата и Триумфът на кралицата на Ребека Рос. Хареса ми двулогията . Ако си падате по любовна връзка тип учител  и ученик  сигурно ще ви хареса. Реално връзката между главните започва чак в последните дни преди да завърши главната и се опознават по добре след завършването. Тука според мен също няма много фентъзи.
 Прочетох трилогията Фордж на Мегън Марч и тя ми хареса. Края на втората книга ме остави без думи. Страхотен напрегнат финал.
Прочетох В рокля на кралица на Джо Уотсън. Ами беше ми като приказка, или като някакъв американски романтичен филм. Лека е и става за убиване на времето, но не е нищо особено.

# 485
  • Euskal Herria
За "В рокля на кралица" мнението ми е същото.
Прочетох и двете книги от "Кръвта на Зевс", харесаха ми. Смесица от фентъзи, интриги и любов. Еротичните сцени бяха много обрани, без излишни подробности. Чак на 80-та страница главните се целунаха Simple Smile.
Дано не забавят третата книга.

# 486
  • Смолян

Женевиев Дейлий не си е и помисляла някога, че може да стои пред съдия в деня, в който навършва 27 години. Но от момента, в който съдбата ѝ се преплете с тази на бившата мото банда „Тенекиени номади“, нещата потръгнаха, меко казано, на зле.
Майка ѝ – жената, на която се бе възхищавала през целия си досегашен живот и която бе обожавала – вече не е сред живите, а след нея са останали само тайни и лъжи. Самата Женевиев е принудена да се откаже от живота си в Денвър и в момента живее в миниатюрен апартамент над автосервиз, собственост на брат ѝ, който пък я мрази дълбоко. А бащата, с когото се е запознала пред гроба на майка си, е точно толкова непознат за нея, колкото и Исая Рейнолдс – мрачният мъж с тъжни очи, който стои заедно с нея пред съдията.
Исая е неин защитник от убиеца, който все още е на свобода някъде из Клифтън Фордж. Само дето прилича повече на мрачен рицар в очукана броня, вместо на мечтания принц на бял кон. Единственото, което знае за него, е, че е механик. И че, считано от тази вечер, ще споделят една баня.
Защото, според съдията, Исая вече е неин съпруг.

# 487
Очарована съм колко бързо издават втората. Задължително ще се купува

# 488
  • Euskal Herria
И аз я чакам. Въобще, харесват ми книгите, които анонсираха за първото шестмесечие на годината.
Това са писали като коментар Егмонт в страницата си преди седмица:

Цитат
Егмонт, Книги за любов
Благодарим сърдечно за отзива ви! ❤ #2 CATCH ME WHEN I FALL е романтичното ни издание, планирано за септември. През април ще ви срещнем с МРАЧЕН РИЦАР на Девни Пери, а през горещите летни месеци ще четем новата трилогия от Мегън Марч, #LEGEND - трите книги ще излязат една след друга ❣️ Пожелаваме ви хубава петъчна вечер и приятни почивни дни! ☀️🌼☀️

# 489
  • София
Не си спомням отзивите за "Кралят на Номадите" в темата, някой да ми припомни?

# 490
  • Плевен / София
Не си спомням отзивите за "Кралят на Номадите" в темата, някой да ми припомни?
Хубава е, но аз очаквах повече....

# 491
  • Euskal Herria
На мен ми хареса, изчетох я бързо. За разлика от "Ларк Коув" обаче  тук финалът е "Следва продължение". Любовната история за двойката е ясна - събраха се, но остана неразкрит убиецът. И се загатна за тайнствени отношения при друга двойка, т. е. логично е да се очаква книга и за тях. Нямаше прекалено разтягане на локуми (за мен), добре написана история.
В момента чета "Целуни звездите" - А. Л. Джаксън. Интересен сюжет, мъничко повече е драмата за моя вкус. Обаче някак леко тегаво ми идва написаното, малко по-бавно ми върви четенето. Не е от книгите, от които не можеш да се откъснеш, но и не е и от тези, които след първите страници захвърляш. Преполових я, финалът поне е щастлив (видях го Simple Smile ).

# 492
  • Плевен / София
На мен ми хареса, изчетох я бързо. За разлика от "Ларк Коув" обаче  тук финалът е "Следва продължение". Любовната история за двойката е ясна - събраха се, но остана неразкрит убиецът. И се загатна за тайнствени отношения при друга двойка, т. е. логично е да се очаква книга и за тях. Нямаше прекалено разтягане на локуми (за мен), добре написана история.
В момента чета "Целуни звездите" - А. Л. Джаксън. Интересен сюжет, мъничко повече е драмата за моя вкус. Обаче някак леко тегаво ми идва написаното, малко по-бавно ми върви четенето. Не е от книгите, от които не можеш да се откъснеш, но и не е и от тези, които след първите страници захвърляш. Преполових я, финалът поне е щастлив (видях го Simple Smile ).
На мен това не ми хареса...Очаквах, че всичко ще се изясни и следващата книга ще е за друга двойка и друга история....

# 493
  • Euskal Herria
Е, на 17-ти този месец ще имаме възможност да прочетем следващата книга  - за Женевиев и Исая  Simple Smile.

# 494
ето какво бях писала аз:
Някой чел ли е Краля на номадите на Д. Пери? Не разбрах кой е убиеца, за какво го е направил... има ли някой, който е чел на английски другите книги, в тях ли се доразплита историята? И този Исая не е ли същия споменат като Айзя от третата книга Наранени? Брата, който беше катастрофирал с бременна си приятелка, тя беше умряла, а той излязъл предсрочно от затвора и разбирал от двигатели...
Нямам търпение за втората книга. Знам, че там се разкрива убиеца Simple Smile
 "Целуни звездите" - А. Л. Джаксън отивам да си я взема от спиди. Но първо ще си дочета на Л. Блейк старата й поредица. Много ми харесва, не знам защо съм ги пропуснала

Общи условия

Активация на акаунт