С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 140
  • 215
  •   1
Отговори
# 180
Аааа,да ,разбрах вече кой е повода за двете заключени теми Confused.Тези хора определено са големи ентусиасти Confused!
Звезде и аз не очаквам да е високосъдержателна продукция,но съм сигурна че ще е зрелищен Супермен-а,понякога страшно се кефя на разни такива комерсиални продукцийки,които с нищо не те ангажират и те релаксират.Ние миналата година зимата си правехме доста такива киновечери в нас,на дивана,под топлото одеало,с едно топло чайче и нещо за гризкане,ммм мечта!Особенно на Харй потър и Властелина на пръстените ,страшно им се радвах,а останах с леко разочарование от последните Стар уорс,на които по принцип съм голям фен.З първи път Лукас ме разочарова,нищо,карай!
Кафе,а помниш ли Студио Хикс,аууу много го обичах,веднъж си спомням даваха "Убииствата на улица Морг"да съм била някъде на 4-5,бях се вцепенила от ужас Crazy.Да се чудиш майка ми с какъв акъл ме оставяше да ги гледам тези неща.В петък имаше руски филм,руски новини,изобщо,като малка никак не обичах петъка.В понеделник,вярно-задължително театър!
Хайде и аз ви казвам май чао за днес.Отивам да приготвям трапезата ,че Флори след малко ще долети. Heart Eyes

# 181
Преди да из4езна за ве4ерта, ще кажа , 4е обожавам 4.4аплин и 4е писах дипломна работа по неговото цяло твор4ество  Sunglasses

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 19:31 от mystic

# 182
...чували ли сте за едно дърво Финап дето има едни малки зелени плодчета...
Звездице, не съм го чувала, а какво всъщност представлява? Като голям храст ли? А зелените плодчета сладки ли са, разпали любопитството ми? Къде си го срещала във Варна ли? А Ти започна ли да даряваш урина вече? Hug
Кафе, добре завърнала се сред нас. Много рядко пишеш, но явно киноманските страсти на amymommy, Мистик и Звездичката Те привлякоха! Hug
Мистик, виждаш ли че ако отвориш Твоя тема за киното ще имаш доста последователи и хора с които можеш да Си говориш?! Лека и приятна да е вечерта за Теб! Hug
...а помниш ли Студио Хикс,..
amymommy, може ли да се забрави такъв хит?! Обожавах го! Поздравления за хубавото име- Теодор, Твой е избора, нали?! Как са племенниците, те са слабостта на Фло, нали, но май не и Твоя, или греша? Hug Лека вечер, Ти желая, италианска Бременелке! Hug
Сонитка, а Ти с какво ще изненадаш Роберто, таз вечер? Hug
Карилиус, прибра ли се от Пловдив, сигурно Ти е доста тежко на душицата след такъв ден?! Hug
Зайченце, как сте с Криската, много работа ли имаш напоследък, или не Ти се пише?! Hug

# 183
Влади, честито за името на бебока! Харесва ми  Peace
Моят мъж днес беше в друг град по работа, точно се обади хванал страшно задръстване и не мърда от час  Shocked  Дано се размърдат нещата, че иначе вместо вечеря, ще трябва май закуска да му приготвям  Wink
Хубава вечер на всички   bouquet

# 184
Калида,зависи,по принцип на мен Явно трудно ми харесват деца,ти от къде знаеш толкова много за мен,човече?Стинг,племенниците на Фло,мен чак ме хваща срам че не улучих държавата  в която си в момента.В последно време имам бръмбари в главата...от толкова много мисли почнах на късо да давам.Я ми припомни,кога съм говорила с теб за Стинг и за племенниците,че просто имам бяла дупка в съзнанието.Че не са ми слабост,не са,не мога да си кривя душата и да лицемернича,въпреки че доста пъти са дори милички на моменти,но има и моменти в които едва се справям с противоречивите си чувства.Даже наскоро по повод на темата публикувана от Донна Ал Воланте за обществото и това което му даваме ние,си мислех как хората се накъсват от мероприятия и как аз до миналата година си гледах племенниците всеки божи ден.Не че не е приятно,но в един момент страшно писва.Та си мислех кога ли би ми останало време за общественни мероприятия между двамата племенника....
Даже вчера малкия ми вика,"Лельо да знаеш че като се преместиш да живееш близо до нас,всеки ден сме у вас, от сутринта до вечерта"при което на мен капачките на коленцата ми омекнаха.
Сонче,ти не знаеше ли бе мила че сме Теодор?Аз си мислех че италианките го знаете всичките.
Теодор,да, аз го избрах.И на мен ми звучи добре.а и ние в нашия род сме Тодорови,така че името е посветено отчасти и на фамилията.Фло искаше бебето да се казва Кай,но накрая се съгласи.Следващото ще го избира  той.
А относно филмите,Последните неща които страшно ми харесаха са Клоузър с Джулия Робъртс и Краш,също Хед ин дъ клаудс не беше лош(обожавам Стюърд Таусенд и Чарлиз Терон),както и Норт Кънтри беше наистина много вълнуващ.А наскоро гледах и един ,не знам дали така се превежда при вас,италианските преводи са малко изкелиферчени-Момичето с перлената обеца със Скарлет Джохънсън.Тя и Чарлиз Терон,определено са дивите на Холивуд за момента.Колкото и да ми е мъчно да го отбележа,за сега не се е намерил някой,който да води пред американското кино.Не знам къде е проблема на европейските продукции,сюжетите са много добри,има добра база за създаването на добър филм но актьорите интерпретират зле,просто всички преиграват,особенно в съвременното итлианско кино това е доста очевидно,просто се вижда как са си назубрили репликите.Самите те не си вярват,а се очаква от мен аз да се вържа.Докато не знам как го правят това в Холивуд,но наистина зрителя"Влиза"във филма,изживява същите емоции,които някой интерпретира на лентата...супер...
Ок,отивам вече да спя,много съм изморена и едвам гледам.
Все още не сме гледали Супермен.Утре!

# 185
аххххх, amymommy, как можеш да кажеш такова нещо??? Европейското кино е един век по напред от Холивуд!!! Аз ли4но ве4е много рядко се радвам на американски филми. Има изклю4ения, но бъдещето на киното е в Европа. Супермен е нещо като да ядеш загнил хляб.

Гледай моля те творбите на Фелини, Бертолу4и, Бенини. След като си в Италия....И това е само една прашинка в окена...

Аз обожавам европейското кино и винаги когато мога се усамотявам с него. Понякога гледам по 3 филма на ден.

Моля те, не се излагай със Супермен. Ах, пла4е ми се когато виждам игнорацията на хората....

Поздрави: М

# 186
Хелоу пийпъл,днес съм супер раннобудна,защото след малко тръгваме за Икеа,да вземем на бебо хартиена лампа и някаква мебел в която да слагаме дрешките.Детската ни стаичка стана супер малка,очаквах да е по-просторна,но имам един бял диван,който просто няма къде да сложа и за това го изтипосах там.Хайде,изчезвам,да видим каква ще я свършим с таткото.
Тали,Ябълките станаха супер,само че меда се разтече ужасно навсякъде в тавичката и даже на едно място загоря.Естетически не бяха много издържани,но пък иначе станаха страхотно вкусни!Мерси!
Чао в мацки,ще се видим по-късно за да докладвам.Приятен ден.

# 187
Добро утро и от мен   bouquet
Гледам с Влади сме най-ранобудни!
Аз изпратих мъжо, че отиде по работа, а аз почвам да се занимавам с гаража и мазата, че този уикенд те са наред  Laughing Отсега си знам куп работи ще изхвърля, а колко има за подреждане ....  ooooh!
Аз много обичам да се мотая из Икеа, според мен доста са променени нещата там, към добро, в сравнение с преди около 2 години
Хубав и много приятен уикенд от мен  Grinning

# 188
Привет банда

Идвам да метна едно око, ама вие мноооого сте изписали  Crazy Whistling Mr. Green
Няма днес да ви чета  Mr. Green
Само мернах добрите стари познати Смърфиети и Охари  Party Party
ми тука съм, ама като няма какво да кажа Rolling Eyes
нито с манджа скопосана мога да се похваля, не съм месила и кифлички скоро, не съм бременна, ама не очаквам и изненади...нищо ново покрай нас Mr. Green Laughing Crazy

Охарич
веднага ме разсмя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Прочетох и за ябълките от ДАЛИ,звучи ужасно вкусно, а щом и amymommy ги е пробвала е доволна, си заслужава да си ги копна до архивите  Wink

Да кажа че и на мен Теодор доста ми харесва, дори не знаех че го ползват и в Италия това име  Embarassed Wink

Да бутна едно рамо за ЕВРОПЕЙСКОТО КИНО  Peace
Всеки един успешен европейски филм има поне два варианта американски след това - но съвсем не мога да кажа че са с голям успех  Rolling Eyes
Въобще ако има избор за американски или европейски филм по телевизията например, винаги гледаме европейския  Wink  Peace

Сонитке
ние цяла сутрин бяхме в КИКА - то като ИКЕА - но с по хубав детски кът  Wink Whistling Mr. Green и аз мога цял ден да си се мотам там  Embarassed Laughing

Поздрави на всички   bouquet

# 189
  • MERIGNAC, FRANCE
Кате, благодаря за разбирането   bouquet Само да уто4ня, 4е Ваний не е Голден ретрийвър, макар и много да прили4а  Wink  Майка и е лабрадор, а бащата-самуед, много красива смес  Flutter

Пепе, 4естито за изпитите и целувки за Марти  Hug

Ели, и ние днес бяхме на разходка в един търговски комплекс с детски кът и аз като теб мога цял ден да се шляя(така май се пише  newsm78Laughing

Аз 4акам Тони да се наспи и отиваме на рожден ден на едно форумско бебе Никола  Simple Smile

Спокоен и весел уикенд на вси4ки  Hug

# 190
 За кино си говорите гледам, но за съжаление не мога да прочета всичко и много ме е яд (разбира се, че още нямаме нет  #Cussing out). Вчера се обаждах на доставчика ни и той каза, че ще отнеме около 25 дена  #Crazy Просто съм бясна.
 Иначе сме добре. Времето днес е страхотно не знам по другите краища на света как е, но при нас си е пролет. Heart Eyes Габи е станал такава бела, че вече трудно се оправям с него. Вече дори се опитва да бяга диването малко.  Grinning

Бременелките ни как са? Да не се е вклучила някоя нова бъдеща мама? Whistling

Весела събота и неделя момичета от нас. Другата седмица ще дойда пак до библиотеката да почета малко (макар, че много съм изпуснала  Tired).

Целувки и много  Hug

# 191
Слънчево есенни топли привети, Момичета!

Дидолинке, къде си? От сега ли ни тренираш да свикваме на по- рядкото Ти присъствие? Недей така, има още 10- тина дни да си с нас от Канада, а след това ще Те чакаме пак от красивият Сливен, нали Мама и Тати пуснаха нет?! Кажи едно последно Чао, на Холчита и от нас, моля! Целувки за Викича и Мики! Hug
Звездице, къде си днес? Липсват ни красивите смокинки, или може би днес Си на друг плод, бебчо има нужда от разнообразие, нали?! Hug
Вечернице, поздрави и на Вас в слънчевата "мансарда с чуден есенно красив изглед". Hug
Тали Дан, леки почивно- работни дни и приготвяне за наближаващата прошка! Hug
Амейка, как си бе, Момиче? Липсва ни Шокито с красивите очи да ни гледа и краси темата. Hug
Сърфлайн, явно по немските земи днес е хубав ден, след като всичките "фронтлайнерки" липсват. Поздрави и на Вас с чаровната сестричка на Тазманийският дявол- Симонка Бонбонка! Hug
Татянката, оздравяхте ли, нанесохте ли се вече, ох, колко много има да разказваш, но явно все още не е дошло нашето време, но ние сме търпеливи. Целувки за Миленката! Hug
НЗ Мами- Майка и Румяна, поздрави и на Вашите далечни пролетни земи. Hug
Щтрумпфетче, поздрави и на Вас с Мати. Започна ли да мислиш за подарък за бъдещият Рожденник, един месец бързо минава?! Hug
amymommy, приятни обиколки в Икеа. А за гледането на Теодор, мама няма ли да дойде или ще се примириш с итал. Маминка? Hug
Сонитка, много ли се забави аморето Ти в задръстването, надявам се че не беше права със закуската, нали?! Hug
Макдирок- че, поздрави и на Теб с коремчето и красивата Джулка! Hug
Мистик, мина ли крака вече? А другата болка, понамаля ли, позатъпили се поне, дано да е така! Peace
Мамо Щтрумпф, как мина РД на Никола/ страхотно име/? Утре ще бъде хубав ден, ще видиш! Hug
Ели, и Вие ли търсите обзавеждане, да не би нещо дивана, който така упорито го пра преди време да плаче за нов? Hug
Наничка, ще Те чакаме в понеделник, а Вие се наслаждавайте на новата Си "пролет" с Габи и Вал! Hug
Карилиус- че, кога чакате Татито от Алжир, другата седмица някъде, нали?! Hug
Скарлетче, Пепеляшчице, минаха очните болести на дечицата? Hug

Лек и хубав остатък от съботата Ви желая!

# 192
Охх, този моя мъж много работен. Снощи се върна в 9 вечерта, а тази сутрин отиде по работа в Швейцария, уж за няколко часа само, а сега се обади, че тепърва тръгвал. Надявам се, до час и половина да успеее да си дойде, че имаме да пазаруваме доста в супермаркета.
Вие как сте?  Simple Smile  Дано минава добре уикенда за всички!
Тук е променливо, ту облачно, ту слънчево, казват. че ще вали-да видим.
Хубава вечер на всички   Hug

# 193
Kalida,
 честно казано се въртя само на два плода -  смокини и ябълка...ааа сега се сетих утре ще включа и ананас Hug

nana_cool
,
 #Crazy
 25 дена много дългооо време! Толкова ни липсваш  Hug Гледам големия ти мъж на аватара... всякаш вчера беше бебе Hug Heart Eyes

Дидке къде си днес....липсваш нииии Hug

# 194
Здравейте, сладкишки!!!
На сладка тема съм, днес бяхме на първия р.д на бебето на моята приятелка. Мойте разбойници са бяха най- големите на партито. Ама са ми отговарни- носиха биберони, шишета, кърпи. Помагаха в отварянето на подаръците ( и то с такъв кеф) и първи си поиграваха с играчките докъто рожденничката похапвахе банички с ръчичики. Ох, нагушках се на бебенца. А на моята принцеса й се клати една зъбче, първото което ще сменяме  Hug. Разказваме за феята на зъбките сега и чакам добре да се разклати да го извадим.
Бременелките, как сте?
Звезди, и аз обожавам смокини- тук ги има и си похапваме като се сетим. Въобще тук сме облагодетелствани на тема плодове.
Много мило ми стана когато прочетох, как си решила да помагаш за благородна кауза, при положение, че караш трудна бременост. БРаво!  bouquet
amymommy леле, да не отговоря на бъдеща мама за рецепти  Blush Обещавам след малко ще ходя да преведа няколко и ще ги сложа тук. Радвам се, че ябълките са ви харесали.
Харесахте ли нещо в Икеа?
Макдирокче ти работиш ли сега, а Джулката ходи ли на градинка?
Къде е мама В?
Нанич липсваш ни! Чакаме те, да си знаеш!
Дидони, стегна ли багажите? Я кажи за Тошко от ББ3, ти с него ли излизаше или с брат му?
Ще се върна след малко с рецептите. Гледам и ` Отечествен фронт` по Нтв... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт