Мнения за Американски университет Благоевград

• 62 411
  • 516
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте.  Знаете ли кога ще бъдат обявени приетите от ранното кандидатстване през март?
В края на месец април, в най-лошия случай първите дни на май.

# 376
Писмата за ранния срок на кандидастване са онлайн.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 21:37 от I am coffee

# 377
Здравейте, моят син в последния момент реши да кандидатства и пусна документи и исках да попитам дали някой знае след колко време ще получи отговор. В сайта четох между 4 и 6 седмици, но предвид, че това е последният срок дали има вероятност по-бързо да стане ясно? Предварително благодаря за информацията!

# 378
  • Русе
Здравейте на всички. Вече тече разпределението на стаите. Интересува ме след като се подредят предпочитанията взема ли се предвид ,че примерно искаш да си в ДВОЙНА стая,а не в апартамент?

# 379
  • София
Привет! Синът ми е разпределен в апартамент, въпреки че беше посочил двойна стая.

# 380
  • Русе
Същата работа при нас. Явно е трябвало още на 2-ри сутринта,защото вчера подаде дъщеря ми и вече нямаше никъде двойни стаи. А срокът беше дълъг,но не знаехме ,че трябва веднага в първия ден сутринта 😬

# 381
Привет! Дъщеря ми явно е извадила късмет. Подаде в 8:10 сутринта на 02.06 и успя да се класира за двойна стая в Skaptopara 3. До последно се чуди дали да посочи като първо желание самостоятелна стая, но в крайна сметка реши, че ще е по-добре със съквартирантка и това беше първият й избор.

# 382
  • sofia
А защо Скаптопара 3 е толкова желана?

# 383
А защо Скаптопара 3 е толкова желана?

Вероятно защото е най-новата сграда, а и до колкото  разбрах по време на уебинара, е единствената климатизирана от трите. Това, което ни обясниха тогава е, че това са единствените разлики. По отношение на обзавеждане и оборудване, стаите са абсолютно и еднакви.

# 384
синът ми е бил и в трите, първата година в средната Скаптопара (1) в стая от тези, които са две една срещу друга с обща баня(апартамент?), втори курс се премести в 2 (по-тиха и спокойна, и по-скучна съответно), вече със съквартирант-приятел,  имаха си тяхна баня и тоалетна, за последните две години двамата се преместиха в 3 (по-луксозно изпълнение), и на трите места си беше щастлив, на тази възраст битовите подробности изобщо не са толкова важни, така че не обръщайте много внимание къде точно е настаняването Simple Smile

# 385
  • София
И синът ми е в Скаптопара 3, заедно с един приятел, с който подадоха, че искат да са в една стая.

Знаете ли дали вече имаше някакво онлайн събиране на първокурсниците?

# 386
И синът ми е в Скаптопара 3, заедно с един приятел, с който подадоха, че искат да са в една стая.

Знаете ли дали вече имаше някакво онлайн събиране на първокурсниците?

Pouh,  доколкото знам, все още не е имало такова събиране.

# 387
Получихме AUBG New Student Pre-Orientation Schedule.

# 388
Същата работа при нас. Явно е трябвало още на 2-ри сутринта,защото вчера подаде дъщеря ми и вече нямаше никъде двойни стаи. А срокът беше дълъг,но не знаехме ,че трябва веднага в първия ден сутринта 😬
здравейте,  моята дъщеря няма никаква обратна информация къде е приета, дори не е сигурна, че е приета заявката. Вие как разбрахте, че няма вече двойни стаи?

# 389
  • София
здравейте,  моята дъщеря няма никаква обратна информация къде е приета, дори не е сигурна, че е приета заявката. Вие как разбрахте, че няма вече двойни стаи?
Странно, синът ми получи мейл с разпределената стая след 24 ч. от попълването на заявката.
По- добре се обадите в университета, отговарят много любезно

Общи условия

Активация на акаунт