Мнения за Американски университет Благоевград

• 63 318
  • 523
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, може ли повече информация за интервюто? Прочетох описаното в сайта, но все пак.Имаше ли въпрос, който е изненадал вашите деца?
Не се притеснявайте за интервюто. Доколкото си спомням при сина ми, беше разговор, нищо, което да го е притеснило или затруднило, съвсем позитивно е било - да опише себе си, въпроси по cv-то, къде се вижда след пет години, защо иска да кандидатства там.
При него това беше единствено желание за университет, мина вече първи семестър и казва, че е доволен от избора си. Имат време за всичко, и за учене  и за спорт,  и за купони и забавления.

# 511
  • София
Привет! Има ли студенти, които ще пътуват за бригада? Моят си се чуди, не му се ходи сам, а не намери с кого.

# 512
Интервюто не е тежко и строго фиксирано, но не го подценявайте. Идеята е да се представи кандидата в добра светлина и с профил подходящ за системата на обучение в АУБ.

# 513
Само през есента ли се провежда ден на отворените врати? На сайта ли да следя? Дъщеря ми още в 10-и клас, но се интересува.

# 514
Само през есента ли се провежда ден на отворените врати? На сайта ли да следя? Дъщеря ми още в 10-и клас, но се интересува.
Тази година ще има само есенен ден на отворените врати.

# 515
Предните години имало ли е деца от ранното кандидатстване, които не са приети ? Четох миналата година, всички казваха положителен резултата, никой не е казал да има отказ.
Днес приключи кандидатстването, успех на всички, които са подали документи.

# 516
Предните години имало ли е деца от ранното кандидатстване, които не са приети ? Четох миналата година, всички казваха положителен резултата, никой не е казал да има отказ.
Днес приключи кандидатстването, успех на всички, които са подали документи.
Има неприети деца, които не покриват критериите за успех, но въпреки това, кандидатствали там. Миналата година всички познати деца на сина ми, бяха приети

# 517
  • Варна
Здравейте, днес публикуваха новите такси.
Не разбрах meal plan deposit какво представлява.
Бихте ли казали освен публикуваните такси, какво още има като разходи?

# 518
Здравейте, днес публикуваха новите такси.
Не разбрах meal plan deposit какво представлява.
Бихте ли казали освен публикуваните такси, какво още има като разходи?
Депозит за храна, в рамките на една година трябва да се изразходи сумата в стола или кафетата в кампуса, зарежда се в студентската карта и се плаща с нея.

# 519
Здравейте ,
може ли някой ако знае  да сподели кога да очакваме писмата .

# 520
от ровенето в темата назад останах с впечатление, че излизат съвсем в края на февруари.
Шест седмичния срок изтича на 26,02, така че аз съм се настроила за тогава

# 521
Извинявам се ако вече е коментирано, но дава ли се възможност за бригада лятото в САЩ? И втори въпрос - има ли нещо от типа на Еразъм програмата, да се учи семестър или година в друг университет?

# 522
  • София
Извинявам се ако вече е коментирано, но дава ли се възможност за бригада лятото в САЩ? И втори въпрос - има ли нещо от типа на Еразъм програмата, да се учи семестър или година в друг университет?
Да, ходят на бригади доста деца .
Има програми за обмен. Дъщеря ми беше сега, трети курс, първия семестър, на обмен в Мароко. Не по Еразъм, друга беше. И Еразъм имат.

# 523
Здравейте ,
може ли някой ако знае  да сподели кога да очакваме писмата .

До края на месеца. За обменните програми има офис в университета посветен на тях, до една година може да се отиде на обмен по ISEP или Erasmus.

Общи условия

Активация на акаунт