За секциото с любов ♡

• 251 156
  • 5 810
  •   3
Отговори
# 3 915
Доколкото чух тогава коктейла е морфин + нещо друго. Много добро беше 😁

# 3 916
Как действа този прословут коктейл😃

# 3 917
Нищо не те боли,всичко те отпуска и заспиваш като от куршум. А не вярвах. Grinning

# 3 918
Морфин ? 😀😀😀 Леле 😀 На това му се казва коктейл!
Действа успокояващо, отпуска, не те боли и спиш като пребит цяла нощ 😀

# 3 919
  • София
Задължително ли е да си родила, за да ти сложат? 🤣🤣🤣

# 3 920
Изпревари ме с въпроса 🤣

# 3 921
Не знам, избягвам да лежа по болници 😀😀
Последната ми упойка беше за кюртаж, не знам какво бяха сложили, ама сънувах, че съм си вкъщи на двора и пия бира. Та, коктейли да са 😀
Не знам дали са ми слагали морфин, мисля не, щеше да ми направи впечатление, защото помня, че питах. Ама пак спах де, по описания начин.
Не навсякъде слагат еднакво. В другата болница в нашия град мисля не слагат, че и обезболяващи в следващите дни си спестяват.

# 3 922
Важно е да не бълнуваме докато сънуваме, че ще берем срам после! 🥂😀

# 3 923
Не ми казаха дали съм бълнувала, ама със събуждането ме питаха какво съм сънувала. Като им казах, паднаха от смях.
Иначе на секциото бях със спинална, та не успях да бълнувам 😁

# 3 924
Дали да си поискам коктейла преди секциото???🤣🤣🤣🤣

# 3 925
Определено не ми е действало така на мен (Шейново). Мускулно ми сложиха един или два пъти, но още ме държеше упойка и не усетих нищо. Будих се през час-два, беше ми ту студено, ту горещо. След като излязох от реанимацията, въпреки слабостта и замайването, и това, че едва можех да вървя (то аз в леглото едва се обръщах), отказах всички обезболяващи. Значи все пак е съвсем поносимо поне при някои родилки, не се стряскайте Simple Smile именно заради кърменето не исках друго. А за разреждане - слага се в рамото, не го усещах. То цеденето на кърма и първите опити за кърмене бяха по-болезнени. И бебо още от родилното имаше предпочитания от коя гърда да суче, което беше адски болезнено за другата Simple Smile

# 3 926
На мен в рамото са ми били Золадекс, търпимо е. 😄

# 3 927
Аз съм раждала преди 4 години + в Шейново, тогава се слагаше коктейл. Дано и сега де Grinning

# 3 928
  • София
Дали да си поискам коктейла преди секциото???🤣🤣🤣🤣
Не се притеснявай,те и по време на секциото могат да те зашеметят с нещо не толкова хард 😂
На мен ми пуснаха нещо през маската мисля, беше ми много спокойно и бях в едно такова полусънено състояние, но в абсолютна адекватност.

# 3 929
Само на мен ли не са ми пускали такива? Нито мускулни, нито коктейли. Веднага след операцията си бях в стаята, едвам изчаках 4 часа да изтекът системите, една от които с обезболяващо, не съм спала грам. Като видях че остава малко от последната, станах сама, хванах катетъра с банките и отидох до тях да ме откачат. Меко казано бяха леко шокирани. Болеше ме, но като след яка мускулна треска. На следващите дни ни даваха обезболяващи прахчета, съобразени с кърменето. Пих само по 1 прахче на ден. Аз смятам, че имам доста нисък праг на болка, и освен, че имах причина за секцио, нямаше да се навия и без нея за нормално раждане. Бях се нагласила за нещо много страшно, някакви страшни болки, а не беше така.

Общи условия

Активация на акаунт