За секциото с любов ♡

• 251 142
  • 5 810
  •   1
Отговори
# 3 930
Болките при секцио са като на нормална коремна операция. Нито повече, нито по-малко. Но, има анестезиолози, които слагат така спиналната упойка, че да държи примерно 6-7-8 часа след операцията. Има и други, които нагласят на 2 часа.

# 3 931
На мен са ми правили лапароскопия, ще видим как ще бъде и секциото.

# 3 932
  • София
Доста е различно според мен. Секциото много повече ме боля, но то е нормално да е така, де.

# 3 933
Мен също секциото ме боля повече от лапороскопиите. Втората беше оперативна с изрязване дори на лакти от черва, но пак секциото ми беше по болезнено.
Все пак е индивидуално и не се знае, просто аз бях с грешна представа, че едва ли не веднага ще стана. Искаше ми се да бях чела повече момичето, които ги е боляло за да се подготвя ментално.

# 3 934
Достатъчно е да изгледате в ютуб клип на истинско секцио (колко тъкани се режат) за да се подготвите ментално за болката. Joy
Майтапя се. Не гледайте, ако не ви предстои планирано секцио. Аз гледах след секциото, в опит да разбера какво толкова са ми направили, че да не мога да се съвзема три месеца, и съжалих.

# 3 935
Аз не казвам,че много ме е боляло след секциото. Съвсем поносимо беше,станеш ли веднъж си пушка. Но коктейла беше добър! Grinning
И не е задължително да ти режат хиляда слоя.

# 3 936
Е, нямаме различен брой слоеве в тялото. Wink Режат колкото има до матката.

# 3 937
4 секцио имам, и нулев интерес да видя как става Simple Smile

# 3 938
Аз съм оперирана по Щарк,мускули не са ми рязани. Това имам предвид.

# 3 939
  • София
Аз съм оперирана по Щарк,мускули не са ми рязани. Това имам предвид.
Теб Велев ли те е оперирал?
Моят лекар сега също оперира по Щарк,ама аз вече имам едно стандартно и няма да може доколкото знам Щарк.

# 3 940
# 3 941
Леле, как знаете какво ви е рязано Simple Smile Само се молех последния път да не ме режат видимо отгоре надолу и това е. Пак съм рязана така, но вътрешно само и мога да ходя с бански от 2 части, без да се вижда белег.

# 3 942
Възхищавам ви се Flowers Hibiscus
Моля споделете повече за вас. През колко време са ви 4те секция. Имахте ли проблеми третото и четвъртото секцио? Навсякъде търся и ровя и видя ли мама с 3 или 4 секция разпитвам,за да събирам мнения. Ако Бог е решил, живот и здраве и аз искам да стигна до 4то секцио.
4 секцио имам, и нулев интерес да видя как става Simple Smile

# 3 943
Имам две секцио по метода Щарк. Първото е от 2021г и ми отне месеци да се възстановя. Второто е отпреди 2 седмици, от третия ден съм "пушка". Първата нощ и на сутринта раздвижването бяха по-болезнени, първите ставания бяха предизвикателство, но оттам насетне нищо общо с първия път.

# 3 944
Аз съм с две класически метод. Първото 2022г само докато ме изправят ме болеше, второто е 2023г и изобщо не ме боля, дори нямах търпение да стана. Изправих се сама,нямах нужда от помощ.
Бързо се възстановявам. Минаха почти 6месеца и правя и коремни преси.
Мисля, че е до организъм.

Общи условия

Активация на акаунт