За секциото с любов ♡

• 251 184
  • 5 810
  •   2
Отговори
# 3 885
Eхе ,разтегнахме много темата ,просто дадох идея , за да пробва да се свърже с доктора , а вие го обърнахте на спор!!!
Точно в София не дават, не и навсякъде. Болници ли трябва да цитирам? За конкретния медицински център не мога нищо да кажа, но определено не е вярно, че навсякъде се раздават телефоните на лекарите, по-скоро е изключение.

# 3 886
  • София
Просто твърдите неща, които не са верни и точно за това Ви отговарям, за да може тези, които влизат да четат, да не бъдат заблудени. Нищо лично не е към Вас. Всеки, който чете мои публикации във форума от години, знае, че аз никога не се заяждам. Иначе жената винаги може да звънне, но не очаквам да има успех, съдейки по моя опит и този на познатите ми.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 13:12 от sea.sea

# 3 887
Този спор е излишен. Има лекари, които предоставят бързо телефонен номер за връзка - от болница Надежда са ми давали контакт на специалист, когото търсех, и които избягват да го дават на всеки. Разбирам ги вторите - натоварени са и ако всеки почне да им звъни за всичко, трябва да са на линия 24 часа, което нито е възможно, нито е редно.

# 3 888
Напротив , точно АГ лекарите ,които се занимават с израждане трябва да бъдат 24 часа на разположение. Тези хора са дали клетва ,че ще се отзовават в името на човешкия живот и здраве. Моят АГ вдига на всички пациентки и си дава личния телефон ,на разположение е 24 часа. Отдаден на професията си .
Този спор е излишен. Има лекари, които предоставят бързо телефонен номер за връзка - от болница Надежда са ми давали контакт на специалист, когото търсех, и които избягват да го дават на всеки. Разбирам ги вторите - натоварени са и ако всеки почне да им звъни за всичко, трябва да са на линия 24 часа, което нито е възможно, нито е редно.

# 3 889
Тук не се коменетира раждане, а търсене на информация от друго естество. Нека не се смесват двете неща.
Аз имах телефон на моята АГ и въпреки това, когато ми изтекоха водите, просто отидох в болницата и оттам й звъннаха. Не виждах никакъв смисъл аз да й звъня. След 45 минути беше на линия, въпреки че беше 2 ч през нощта.

# 3 890
Нали болиците с дежурен на момента лекар са 24 часа на разположение.
Как изобщо се очаква от един определен лекар да е на разположение 24 часа на всичките си поциентики и да си свърши качествено работата. Като са полагали клетва не им ли се полага сън и почивка на тях.

# 3 891
  • гр.Пловдив
Как изобщо се очаква от един определен лекар да е на разположение 24 часа на всичките си поциентики и да си свърши качествено работата. Като са полагали клетва не им ли се полага сън и почивка на тях.

Определените лекари като са подплатени със стабилна сума от даден пациент и уговорка,не ги бърка съня и почивката,повярвай..

# 3 892
Да ,при мен е така ! Дори ми е казал ,че ако стане нещо и у дома ще дойде. Понеже аз съм голяма паника и много ме е страх .

Определените лекари като са подплатени със стабилна сума от даден пациент и уговорка,не ги бърка съня и почивката,повярвай..

# 3 893

Вярвам аз, но не е правилно. Все едно шофьор на товарен камион да не си спазва почивките. Аз просто не знам как се доверявате да ви оперират не спали, и преуморени лекари. Да не забравяме, че техните грешки струват нашия и на децата ни живота.
Като цяло ми се струва много порочна тази система с плащането на частно за определен лекар, но си е прието у нас да е така. То ако не платиш съвсем никой няма да ти обърне внимание особено при проблем. То си е системна грешка цялото нещо.

Ранарска, ти наистина ли мислиш, че в случай на истински и сериозен проблем гинекологът може да ти помогне при домашното си посещение. Пак в болница ще трябва да отидете за да ти се помогне. Всичко друго е за твое успокоение и да ти вземе парите. А за големи страхове и паника си има психолози.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 22:26 от Cinnamon Cookie

# 3 894
Зависи от лекаря. Моят гинеколог от момента, в които се записах при него за следене на бременността, ми даде телефонния си номер и каза, че мога да звъня по всяко време. Ако имам въпроси, каза да не чета в интернет, а да питам него. Мисля че само веднъж за цялата бременност ми се наложи да му звънна, после усетих, че може да е бил нощна смяна и да спи и гледах да избягвам звънене.
Уговорката за раждането ни беше, че ако започна да раждам, трябва да звънна на него първо. Раждах с избор на екип. Тъй като първото ми раждане беше при който е на смяна и следящият ме гинеколог не израждаше бременни, за второто исках и намерих гинеколог, който да проследява и изражда. Когато наближи момента на раждане, каза че дори и да не е на смяна, идва до 5 мин. в болницата и ме поема той. Когато започна раждането, звъннах (беше полунощ), той беше на смяна в отделението. Остана и удължи смяната си, тъй като секциото ми остана за сутринта.

# 3 895
Как мина секциото ? Как е след упойката ?
Зависи от лекаря. Моят гинеколог от момента, в които се записах при него за следене на бременността, ми даде телефонния си номер и каза, че мога да звъня по всяко време. Ако имам въпроси, каза да не чета в интернет, а да питам него. Мисля че само веднъж за цялата бременност ми се наложи да му звънна, после усетих, че може да е бил нощна смяна и да спи и гледах да избягвам звънене.
Уговорката за раждането ни беше, че ако започна да раждам, трябва да звънна на него първо. Раждах с избор на екип. Тъй като първото ми раждане беше при който е на смяна и следящият ме гинеколог не израждаше бременни, за второто исках и намерих гинеколог, който да проследява и изражда. Когато наближи момента на раждане, каза че дори и да не е на смяна, идва до 5 мин. в болницата и ме поема той. Когато започна раждането, звъннах (беше полунощ), той беше на смяна в отделението. Остана и удължи смяната си, тъй като секциото ми остана за сутринта.

# 3 896
Секциото мина много добре. Без проблеми. След упойката- може би два часа по-късно ме пусна и ми поставиха обезболяващи, които ме държаха до вечерта, когато ми поставиха още една доза. Мускулно, защото обезболява по-трайно. Като излизах от упойката ми беше студено, но аз си знам, и друг път съм била под упойка. На следващия ден успях да стана. Кръвното ми беше ниско, заради него вечерта не можех да се вдигна в леглото дори. Но след две кафета на следващата сутрин станах.

# 3 897
Болката поносима ли беше ?
Секциото мина много добре. Без проблеми. След упойката- може би два часа по-късно ме пусна и ми поставиха обезболяващи, които ме държаха до вечерта, когато ми поставиха още една доза. Мускулно, защото обезболява по-трайно. Като излизах от упойката ми беше студено, но аз си знам, и друг път съм била под упойка. На следващия ден успях да стана. Кръвното ми беше ниско, заради него вечерта не можех да се вдигна в леглото дори. Но след две кафета на следващата сутрин станах.

# 3 898
В коя болница е това?
Аз ще съм в Шейново и там също слагали мускулни инжекции. Явно е практика, а на мен това ми изглежда много страшно 😂 Гадни ли са? Трябва да си с отпуснат крак/дупе, нали?

Бързо възстановяване ти желая и аз! 🌸🌺

# 3 899
Аз съм раждала в Шейново ама грам не си спомням да са ми слагали мускулно нещо Grin Иначе по друг повод са ми слагали и е гадно, да.

Общи условия

Активация на акаунт