За секциото с любов ♡

• 250 971
  • 5 810
  •   1
Отговори
# 5 805
... пък и със сигурност това да се накараш да се отпуснеш и пренастроиш въпреки умората, мислите по детето и тн, не е както едно време. Но както казах с лубрикант е много по-бързо да се оправи това усещане.
А и хормоните играят голяма роля.
Не е просто до лубрикант.
В този период е такава хормонална въртележка. То цялата ти психика и физика е насочена на друго място и ако трябва да се накараш, за да се получат нещата, значи просто не му е дошло времето.
То желание си има, но понякога това да се отпуснеш от мисли е по-трудно. Не е до време. И като си бил цял ден с бебето или има някакви неща, които те тревожат (които са нормални за млада майка) .
Докато преди не си имал тия неща на главата отпускането е било по-лесно.
Хормоните също си играят роля, да.

На мен цикълът ми дойде онзи ден, но вчера и днес е много силен, с памперси за възрастни съм, превръзките са родилки не помогнаха.
Отпусната съм и бледа, нямам сили за нищо.
Не помня да съм имала чак такъв цикъл. Надявам се да е временно докато се натаманят хормоните.

# 5 806
На мен сега ми е 6ти цикъл вече (родих края на май) и първият беше страшно обилен. Няколко пакета следродилни превръзки за първия ден само, буквално беше като мини водопад. За сметка на това въобще не ме болеше, а по принципно съм с редовен 2-3 дни цикъл, който е и с много оскъдно кървене, но ужасно болезнен. Сега единственото общо с преди е, че отново е кратък и редовен (преди беше на 23, а сега на 26дни).
Първият беше мнооого обилен, след това всеки следващ вече е по-добре.

# 5 807
  • София
Първият ми беше голяма касапница ама буквално. Мисля, че даже ми прилоша от толкова загуба на кръв… Не помня лохиите да са били обилни.

# 5 808
  • София
Азара, не е зле да си видиш желязо,Феритин ,хемоглобин ,може от там да идва умората.
На мен цикъла ми си беше стандартен, но 10 месеца след секциото ми дойде (кърмех).

# 5 809
  • София
И щитовидната бих допълнила аз. Че без да искам си открих Хашимото. Не, че при всеки е така, но не е лошо да се проверят тия неща за всеки случай

# 5 810
Днес вече е с нормална сила, както преди. Просто тези дни беше обилен. Ще видим следващите. Днес съм доооста по-свежа.

Общи условия

Активация на акаунт