За секциото с любов ♡

• 255 261
  • 5 910
  •   2
Отговори
# 5 835
  • София
Носих си Профенид аз. Ако ги чакам тях щях да си пукна от болка. Не знам позволяват ли не съм ги питала. Те също имаха ама им се свидят…
На своя глава не трябва да вземате лекарства, за да не направят реакция с някои, които Ви поставят.
Е, те ги дават там тия свещички. Кое е на моя глава? Просто не желая да им напомням по 200 пъти. С водата беше същото положението. За една бутилка вода се молих 2 дена. Накрая просто си взех шише с филтър.

# 5 836
  • Sofia
Носих си Профенид аз. Ако ги чакам тях щях да си пукна от болка. Не знам позволяват ли не съм ги питала. Те също имаха ама им се свидят…
На своя глава не трябва да вземате лекарства, за да не направят реакция с някои, които Ви поставят.
Е, те ги дават там тия свещички. Кое е на моя глава? Просто не желая да им напомням по 200 пъти. С водата беше същото положението. За една бутилка вода се молих 2 дена. Накрая просто си взех шише с филтър.

Те им носят вода, но не ги дават на жените, а си я пазят явно за персонала. Само в реанимация ни дадоха, после мъжа ми донесе минерална, но се е налагало и от диспенсъри да вземам. За сумите, които събират могат да предоставят вода , но вай по-скоро желание има. Само едната сестра една вечер ми даде една бутилка за да не ходя със системите до диспенсъри, но може би защото ги нямаше колежките и.

# 5 837
За коя болница говорите?

# 5 838
  • София

Те им носят вода, но не ги дават на жените, а си я пазят явно за персонала. Само в реанимация ни дадоха, после мъжа ми донесе минерална, но се е налагало и от диспенсъри да вземам. За сумите, които събират могат да предоставят вода , но вай по-скоро желание има. Само едната сестра една вечер ми даде една бутилка за да не ходя със системите до диспенсъри, но може би защото ги нямаше колежките и.
Ами не знам какво си пазят, но имахме право на не знам колко литра на ден. Е, аз вода не видях. Кофтито беше, че и мъжа ми не можеше да дойде да ми донесе и се наливах от чешмата. После обаче успя да ми донесе шише с филтър и драмата приключи. На ме между другот после ми правеха и забележка да спра с водата, защото ще направя мастит…
Та много неща бих си взела сега ако тепърва ми предстой раждане. Жалко, че в толкова скъпа болница това беше положението.
Говоря за Токуда…

# 5 839
Ох, майко… от вода мастит да се направи. И това в топ болница в страната, приказки от на прабаба ми времето.

# 5 840
Стига де, и аз ще съм там. Приготвила съм две шишета по 500 мл.
Няма ли диспенсър на етажа?

# 5 841
  • София
Ами първият ден ме болеше доста. Не съм имала сили да обикалям етажа за да гледам.
Не казвам, че е лоша болница. Казвам само, че ако мога да си взем Профенид, шише с вода с филтър, помпа и стерилизатор - щях да си взема. Мисля, че най ме е яд за стерилизатора всъщност, защото уж имаха уж щяха да го дадът…
Просто ей такива дребни работи ме ядосват. Но си харесвам лекарката и екипа ѝ и затова и бях там. Беше ми важно всичко да е наред с мен и бебето.

# 5 842
Това с водата така и не ги разбирам. В АГ Варна пък трябваше всичко да мъкна - имах един куфар пълен със стек и половина шишета по 750мл, няколко тоалетни хартии, кухненска ролка, подложки за бебето, памперси и т.н. На втория ден след операцията слизах от 7ми етаж до долу, за да ми донесе мъжът ми още вода и си я мъкнах в асансьора. Не пускат свиждане до родилното и въобще да припари до асансьора, за да ги качи той, а като е казал за оставане на багаж предния ден директно са му казали, че няма да се занимават да се разхождат.. една сестра от реанимация от другия етаж, която е била долу се беше смилила над нас и ми беше качила тя няколко неща. Преди операцията, защото присъстваше на етажа (тогава го пуснаха, ама защото това е услуга с допълнително заплащане Expressionless ) също ми носи вода. Мен пък ме караха да пия повече вода - да се изчисти упойката и да тръгне кърмата. Аз и без това не бях никак гладна, но огромна жажда ме гонеше - даже първата вечер си ме питаха нося ли си моя вода Expressionless

# 5 843
А какво и е на водата от чешмата? Живяла съм в София, водата е годна за пиене и нищо и няма

# 5 844
  • София
Не във всеки район е приятна за пиене. Иначе нищо и няма.

# 5 845
Аз по принцип си пия вода от чешмата, от година само че си взимам такава бутилка с филтър.
Минералната ми е кофти на мен.
Раждах във Вита, донесоха стъклени бутилки с вода, при нужда ми наливаха, с момичето до мен си помагахме и в началото ми наливаше също. Като започнах да се раздвижвам си намирах причина да се разхождам и водата беше една от тях - имаше диспенсър в коридора.

# 5 846
  • В.Търново
Сама сте написала, че сте си носила Вие Профенид. После защо пишете, че те ги дават? Кое е вярното?

# 5 847
Защото там дават Профенид. Тя просто си е носила нейн.

# 5 848
  • София
В родилно дават свещички профенид, но на мен примерно във Вита ми даваха 2 за деня. Ами, че аз си ги пазех една за преди часа на свиждане, за да мога да се добера до коридора, да се видя с мъжа си и една за вечерта, за да мога да заспя. Съответно цял ден си страдах и бих си взела допълнително следващия път. Самите свещички могат да се слагат по-често, но им се свидят. Ако хванех свястна акушерка на смяна ми даваше повече, но това беше веднъж.

# 5 849
Да и аз там раждах. По принцип обезболяващите са сутрин и вечер. Може би заради това, че ми слагаха венозно, успявах да изкарам до вечерните назначения. Ако бях поискала по-рано нямаше да е проблем.
1-3 супозитории дневно е максимума. В упътването пише и че не се препоръчва за кърмачки, може и заради това да са избягвали да дават повече.

Общи условия

Активация на акаунт