За секциото с любов ♡

• 255 531
  • 5 917
  •   3
Отговори
# 5 910
Нищо не са ми давали преди секциото. Тези практики са отдавна отречени, освен при нужда.
Щом нямате проблеми в тази насока, вземете едното като ви го дадат, но не го слагайте и готово.

# 5 911
  • Варна
Дори при пълна упойка ли, защото аз ще съм с такава и реших, че за това го изискват 🤔

# 5 912
Упойката няма значение. И аз бях с пълна.

# 5 913
Може ли препоръка за колан за стягане след секцио. Днес бях на контролен преглед след операцията, 26 дена са минали и лекарката каза че корема ми е като престилка и пада отгоре върху операцията.

# 5 914
Хвалят на викабейби, на мен АГ ми каза ако искам колан да ида в ортопедичен магазин. Не съм ползвала, де.

# 5 915
Благодаря. Намерих един ортопедичен магазин, утре ще отида на място да видя. Слагам линк ако някой се интересува: https://orthoteh-bg.com/produkt/poias-koremna-stena/

# 5 916
  • София
Аз наистина не си усещах краката. По корема усещах, като дърпат, бутат, там каквото правеха, но не усещах нищо.
То и за това ми беше много смешно, когато свалиха зелената пелена и ме почистваше доктора и виждам нещо жълто отстрани.. викам си какво е това.. и съм супер учудена.. накрая видях доктора как го хваща и го сгъва и аз ‘А, това ми бил крака’ 😀 та се посмя и той.

Аууу , това ми беше много гадно на мен, все едно не беше част от моето тяло и аз като се пипам, все едно пипам друг човек.
После в реанимация изобщо гледах да не се отвивам,за да не си гледам краката, докато не почна да ги усещам.

# 5 917
  • Варна
Все повече го обмислям да ви кажа, само за днес 4 пъти съм ходила от притеснение, утре не ми се мисли 😅

Общи условия

Активация на акаунт