Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко дълго може да се съхранява осоленият хайвер в хладилника?
Ако размразя неосолен хайвер и след това го осоля, дали ще е безопасно за консумация?
Какво да правя с половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко дълго може да се съхранява осоленият хайвер в хладилника?
-
Ако размразя неосолен хайвер и след това го осоля, дали ще е безопасно за консумация?
-
Какво да правя с половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо?
-
Откъде обикновено се купува хайвер?
-
Може ли желатинът да се добави към студена смес, след като е бил предварително загрят?



Омазах свински джолан с подправки, сос от нар, соев сос и се триумя утре с какво да го пека - бяло, червено вино или тъмна бира? Пеп-4о, изчетох трудовете ти, посетих Пейчев, ilang, Йоана и пак съм в чуденка.
Аха, първо вариш, после ... на грил/грил тиган.