Проблеми с жена ми .

• 19 417
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ксения, едни изкарват, едни - не.
Ти колко изкара за януари? Wink

# 646
Госпожо Ксения - а ако имах ресторант собствен или фитнес? Колко щях да изкарам -0 . Изкарвам 1500 като можете повече браво на Вас!

# 647
И колко трябва да изкарва според тебе - 2-3-5-10к? За Пловдив това е нормалната заплата, освен това не всички са ай-ти-та. Момчето се старае и прави хубави неща за годините си, не е в това проблема му.

# 648
Разцъках Европейски проекти. И да се заяждаш, 4 чужди езика говоря. Не искам да Ви взимам работата. Колко съм изкарала, няма значение. Никой не е опрял до моите пари. Ще си купя нещо.

Сметката не е за пари. Просто ми е смешно това възхищение към този господин. Можеш да работиш и за по-малко, ама да си мъж.

Ти, ако искаш нещо да ми кажеш, дай на лично. Иначе и аз те обичам.

# 649
Родителите на мъжа са много наясно със ситуацията.Те дърпат конците там.Ако искаха да има брак, щеше да има.Поддържат младите до определен момент, после им свиват перките, като прекалят с исканията.Свекървата си поддържа контакт с така наречената снаха, да няма изненади.Собствеността си е подредена от възрастните и едва ли ще тръгнат са слушат сина, който се правил на баровец на морето и му се залепила местна мома да си оправи живота.
Много често се среща тук на морето🤣 “Особенности на местния риболов” , перефразирам култов руски филм.

# 650
Госпожо Ксения - а ако имах ресторант собствен или фитнес? Колко щях да изкарам -0 . Изкарвам 1500 като можете повече браво на Вас!

Щом мислите, че ще стена 0 с ресторант и собствен бизнес... Връщам си думите назад. Чудесно се справяте!  Повече ласки за жената, по-малко контакт с мама и всичко ще се нареди. Simple Smile

# 651
Ксения, ресторантите са затворени от близо два месеца. Това имаше предвид. Малко по адекватно  с коментарите

# 652
Така лесно заменяеми ли са жените? Махни тази, не става. Давай следващата? Понеже тя ще е някоя спестовна къщовница?

Ами не само жените, като цяло няма незаменими и никой не е длъжен с нищо на другият. Simple Smile На вас, ако някой ви пречи, вместо да ви помага по някакъв начин, държи се гадно и ви заплашва (ако всичко е така както казва автора), вие ще седите ли с такъв човек ? Аз мигновено бих го махнала и по-рано Wink

# 653
Ксения, много ми приличаш на рускиня по коментарите, те така са вечно недоволни, намиращи кусури във всичко и финансово ориентирани. Не знам на 26 години колко очакваш да получава, 5 бона може би? Напълно нормална му е заплата на момчето. Проблемът е, че на тая кифла не ѝ се работи, реално нейната заплата я добавят родителите му и тя пак недоволна. Предлагам му да я пуска да пасе и да си я връща на Бургас при майка ѝ с издръжка за детето да я видя тогава колко голям патрон е.

# 654
Той не подържа бизнес, пич! Взима от мама. На 26 години, с 8 години стаж, 4 години след висше, едно дете и жена, която е прибрал от морето (особен манталитет), знаейки, че не е работила.
1500лв. на 26 ти се виждат успех. И какво? На 40 ще са повече?
Всичките ми приятелки изкарват по толкова и повече. Жени. В ранни 20...
Щом всичките Ви приятелки изкарват по толкова, че и повече, случайно да виждате разликата между тях и майката на детето му? Не разбирам как в семейство с бюджет 1500 лв. единият от двамата ще иска да се дават 900 лв за градина? И то не просто да иска, а да настоява с цената на всичко, със заплахи! Има вариант за по-евтина ДГ, не е като да няма. И то този вариант не е някакъв долнопробен, хиляди хора в Пловдив са си записали децата в обикновена ДГ.

# 655
  • Варна
Ако съм отговорен мъж, няма да градя семейство и да правя дете, след като знам, че семейният ни бюджет е скромен, имайки предвид липсата ма трудов стаж на жената.... с утехата, че мама и тати ще ни издържат. - По тази логика в България семействата ще са рядкост като белия еднорог.
Не си представям да отида да поискам пари от майка ми и баща ми на тази възраст. Освен назаем, ако нещо закъсам. - Съгласна, големите разходи и в този случай могат да се оформят като заем
Понеже съм жена, получавам алергия от такива мъже. И имах бивш мамино синче... те са доживот такива. - Пак стигаме до това да смесваме лични несполуки с реалността.

За въпроса по-рано - не, нямам нищо руско в мен генетично. Но приятелка българка нямам. Явно нещо има... (Имам една, но живее много години в Германия).

А относно езиците - В България единствено четири езика не са гаранция за успех.(говорите, чудесно) Английски/немски могат да ви докарат заплатата до 1200 - 1400.  Ако прибавите по-екзотични, може и до 2400. Тези заплати, обаче са само в София, няма как всички да се засилят натам, че ще влезем в другата тема, "Прованса се изсипва в столицата". Личните ми впечатления са, че в чужбина не са точно така нещата, но си говорим за нашите ширини все пак.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 14:11 от plqsak

# 656
  • София
Само че, разликата между мен например и теб, Ксения е, че аз си ползвам знанията и генерирам доход.
Иначе, мога да не работя Wink

Разбирам защо браниш момата.

# 657
Мисля, че основния ти проблем, е че си си взел жена, която не е изкарала и една стотинка през живота си, никога не е разпределяла бюджет, никога не е карала с малко пари, никога не се е издържала сама. Повечето хора, дори вземащи висока заплата, знаят какво е вложено зад това - дали труд, дали образование и ценят това, което са постигнали. Тук при жена ти не виждам надежда, само безкрайни драми, драпане и караници за пари и едно много объркано и нещастно дете. Защото ако си мислиш, че ще си вземе детето и ще те зареже жестоко се лъжеш. Манипулациите ще продължават и от разстояние. Като нищо може да слушаш, че детето ти стои на студено, защото не си кихнал достатъчно и не са платили тока.

# 658
То момичето е по майчинство. Вие съвсем изплискахте легена!

На мисис красивата там, това, че мъжът ми е богат не значи, че не печеля пари. Никога не съм казала, че не работя. Да, не работя нормална работа от 8 до 5. Писател съм. Понякога работя повече и от теб. Явно не знаеш какво е да пишеш книги. Мъжът ми не се интересува от тези средства. Оправи хората първо!

А за засегнатите бизнеси, си има Европейски проект. И от там печеля. Затворени ресторанти. Ако тука се бяхме събрали да си помагаме, не да се заяждаме... и автора щеше ресторант да има, и фитнес да има, и пари да изкара, и аз да изкарам... пък и Мисис там да почерпя, да е по-мила и сладка.

Казах на автора друго. ПОВЕЧЕ ласки към жената. По-малко общуване с мама. Парите ще се наместят. И ще се разберете в семейството. Повече секс, ако не схвана?!? Нито да я оставяш, нито тя теб. Не слушай такива коментари, после ще пишеш теми как имаш проблеми с детето. На първо място е семейството - мъж и жена.
Не слушай нещастни хора! Приеми критиката от щастливите! В този форум “зарязвай го/я” е класика.

# 659
  • София
С две думи - нищо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт