Проблеми с жена ми .

• 19 402
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Така си е. Като се дават съвети трябва да се има предвид, че хората са различни, с разлчен манталитет, нагласа, етап от живота, възможности, ценности, работно състояние, материално състояние, сексуално състояние и тн.
Отделно, че и самите хора не са съвършени и някои си имат откровени пропуски, недостатъци и безхаберности.

А информацията по темата не е съвсем достатъчна, за да съдим кой крив и кой прав.
Няма нищо лошо един мъж да издържа жената (и децата), но това все пак е доброволно. С натиск и вменяване на вина, май не е правилния вариант.

# 676
  • Варна

Казах на автора друго. ПОВЕЧЕ ласки към жената. По-малко общуване с мама. Парите ще се наместят. И ще се разберете в семейството. Повече секс, ако не схвана?!?  - Сакън, ще вземе да се пръкне и второ. Нито да я оставяш, нито тя теб. Не слушай такива коментари, после ще пишеш теми как имаш проблеми с детето. На първо място е семейството - мъж и жена.  - Темата ще е или за детето; подобна на сегашната или помощ, няма какво да ядем, а работя на 3 места.
Не слушай нещастни хора! Приеми критиката от щастливите! В този форум “зарязвай го/я” е класика. - Бе още преди 15 страници взеха да съветват момата да го зареже, че бил кръгла нула.  Но, да, да се бори до последно, ама това включва отказ от помощта на родителите, че да се приземи и другата страна. Поне ще види, ще я бъде ли тази работа или не.

# 677
Танграта е прав, че информацията по темата не е съвсем достатъчна, за да съдим кой крив и кой прав, имаме едната гледна точка, но се очертаха някои неща. Всякакви съвети ще получи авторът, защото пишат различни хора с различен житейски опит. Пък той да си преценява кое му е полезно и какво ще прави. На такива теми това им е хубавото - различните гледни точки и начини за евентуално решаване на проблемите, но решенията за това, как да постъпи, авторът ще ги взема.

# 678
Госпожо Ксения - а ако имах ресторант собствен или фитнес? Колко щях да изкарам -0 . Изкарвам 1500 като можете повече браво на Вас!
Авторе, влязохме в доста големи детайли, кой колко изкарва, та чак и ние колко изкарваме и защо толкова.
В резултат, ти започна ли по-добре да разбираш жена си? Дойде ли ти идея как да се справиш със ситуацията?
До тук всъщност май директен съвет нямаше, освен да наблягаш на секса. Wink Което определено е най-смехотворното решение, което мога да си представя.

# 679
  • France
Напоследък много скучая и разцъках сайтовете на ЧДГ във Филибето. Има точно 5 такива. Четири нямат цени в сайтовете си, петата има, но на половина от въпросните 900. Което ме учудва, защото предлаганата база и услуга е практически една и съща. Което ме навежда на мисълта на зле скалъпено литературно повествование. Това ми съмнение е подклаждано и от някои обрати в историята, които се взаимоизключват. Плюс образът на лиричната героиня, който не е достоверен. "Кифлите" предпочитат да си дадат детето на гледане, за да имат достатъчно време за себе си. А и излизат неотлъчно до мъжлето, сакън да не го изпуснат.
Но все пак си записвам за по-късно - никаква дотация към децата, да се научат да се справят сами и да оценят стойността на парите
Nature SnowflakeSkiNature Snowman

# 680
  • София
Абе сексът страшно много проблеми оправя и изглажда. Не е майтап.
Макар че, малките изключения когато не помага са с такива манипулативни женици, като жената на автора.
Проблемът е, че поначало там не са играли чувствата. А списъкът с исканията.

То и аз току що се записах, но нещо ми подсказва, че краят на темата наближава.
... 47ма страница ... Wink

# 681
Решение не намирам изобщо даже . Казах на жена ми Да си запишем детето в тази ЧДГ,но от септември,когато детето ще е на 3 години и 8 месеца , но тя отказва... казва или сега или не сме семейство. Ако ли не тя почвала като сервитьорка , а аз вкъщи са гледам детето . Градината е 820 лева на месец точност . Плащат се 2000 лева такса прием само първата година  . Няма да изпадам в конкретики това са условията .

# 682
  • София
В тази ситуация си умират да търсят сервитьорки без опит.

# 683
Решение не намирам изобщо даже . Казах на жена ми Да си запишем детето в тази ЧДГ,но от септември,когато детето ще е на 3 години и 8 месеца , но тя отказва... казва или сега или не сме семейство. Ако ли не тя почвала като сервитьорка , а аз вкъщи са гледам детето . Градината е 820 лева на месец точност . Плащат се 2000 лева такса прием само първата година  . Няма да изпадам в конкретики това са условията .
Та тя със сервиране в затворените заведения ще изкарва 1500 лева + 900 лева за градина?
Честно, на твое място бих й казала, че този вариант не става, а тя да си прецени дали сте семейство или не сте.

# 684
В тази ситуация си умират да търсят сервитьорки без опит.

И къде точно ще намери работа при затворени заведения много ми е интересно също. А това, че е без опит и има малко дете само "улеснява" ситуацията.

Авторе кажи й като не й изнася да си взема чукалата и да се маха в Бургас, ама без детето. Там техните ще я оправят "галената Богданка". Не става само да искаш без да даваш.

# 685

Това от първия ти пост:  "Имаме дете момче на две години". Последно имаш ли дете изобщо?
Аз се присъединявам към дамите тук, които отдавна написаха, че цялата история е съшита с бели конци.

# 686
  • София
Може да не помни човекът. 2г и 8месеца, 3г и 8 месеца, все тая ...

# 687
Явно навършва три тези дни, щом септември ще е на 3 и девет месеца.
Сега е на две. Еййй, колко много дебнене за детайли, само и само да се омаловажи историята и да се "доказва", че е измислена.

# 688
Явно навършва три тези дни, щом септември ще е на 3 и девет месеца.
Сега е на две. Еййй, колко много дебнене за детайли, само и само да се омаловажи историята и да се "доказва", че е измислена.

И още: "Засега стройтелство не е почнало .. дано не се отрази този вирус на стройтеля .. права сте...."
Това прилича ли ви на писано от човек с висше образование? Много интересно какво работи "таткото", за да получава 1500 лв. месечно?

# 689
Аз по темите в СО коментирам казусите, а не - личността на автора.

Общи условия

Активация на акаунт