искам да виждам повече усмихнат Санджар, искам направо вече да забравя досега какво съм гледала ...
+1 😂
Но не казвам и че не съм разочарована, макар дотук всичко да съм следила с голям интерес и се радвам, че видях Енгин в тази роля, но да .... разочарованието ми идва от настроенията около сериала, нетолерантните фенове и естествено недовършения СЦ.
Разбирам го Енгин, мечтае за такива роли, предизвикателства и за самия него ... но има ли публика, която да го оцени ... А какъв риск поема, шапка му свалям. Щото тази му роля си е риск и не може да не е предполагал, колко негативи ще му навлече 1-ви епизод на ДП. Малко актьори могат да си го позволят ...
А за Санджар, наистина съжалявам, че много зрители, не пожелаха да го опознаят и харесат, защото го зачеркнаха още в 1-ви епизод ........но какво да се прави, за жалост, зрителите не искат да си напъват мозъците и да гледат трансформацията на героите, за някои всичко приключи с 1-ви епизод
присъдата на Санджар беше издадена. А какво можеше да бъде, ако всички бяха подкрепили сериала, може би и Сценаристките щяха да си развият сюжета по- добре ....

. Колко би му прилягала ролята на главния герой! 
за преводите на епизода!