От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Диди, предплаща Ддс, така ли?
Иска ми се и аз да поръчам от там до Германия, но не знам ще се справя ли.

# 601
  • Варна
Диди, предплаща Ддс, така ли?
Иска ми се и аз да поръчам от там до Германия, но не знам ще се справя ли.
Да, там и преди се предплащаше директно в сайта. Сега по принцип и до България се предплаща, но доставките са космически. Не е трудно, ето стъпките:
1. Регистрираш се в Габиели или друг доставчик и получаваш клиентски номер
2. Записваш си адреса на превозвача в съответната държава
3. Правиш поръчка в de.iherb като за адрес даваш адреса на превозвача и до името си напиши клиентския си номер, който ти е дал превозвачът (гледай да е над 30$ за да имаш безплатна доставка с Хермес), ДДС се начилява директно на сумата и си го плащаш в iherb
4. Отиваш в сайта на превозвача и регистрираш поръчката попълвайки формата за нова поръчка.
5. Следиш графика обявен на сайта за да се ориентираш кога ще ти пристигне поръчката. Принципно пращат мейл на всяка (или почти всяка) стъпка - кога е пристигнала в техен офис, кога е натоварена, кога е пристигнала в централен офис, кога е пристигнала в офис на получател.

# 602
Благодаря ти. Аз с Габриела съм поръчвала, но от herb не съм поръчвала отдавна. Откакто DHL спряха да доставят всъщност и за съжаление.
Ще вляза да разгледам, благодаря ти много!

# 603
  • София
Привет!
Не знам дали е публикуван този превозвач,но тъй като вози и от Белгия,реших да го публикувам тук,може на някой да е от полза :    https://aya-express.eu/?fbclid=IwAR15G3hpVIjR-Lfbl-nUfFCKcCJ-vFN … -rVoXfUJrvJ2OxK38

Някой ползвал ли е услугите на този превозвач, за да сподели впечатления? Благодаря!

# 604
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък да питам има ли превозвач за поръчки от Франция? Само ГГБГ съм ползвала, но нямат за френско.

# 605
  • гр. София
Аз пък да питам има ли превозвач за поръчки от Франция? Само ГГБГ съм ползвала, но нямат за френско.
От Франция превозвач няма, както и Италия.

# 606
KD Shopping не работят ли вече?Сайтът им е недостъпен. 🤔

Не работят вече, за съжаление. В началото на юли преустановиха дейността си.
Преди седмица поръчах пратка и влизам днес на сайта да видя кога е курса и гледам не работи. От Амазон ми дават че пратките са получени обаче нямам телефон на който да се обадя. Някой да знае телефон на КД шопинг?

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 09:14 от Niss

# 607
  • софия
От Франция превозвач няма, както и Италия.
От Италия има един, освен ако не е прекратил.

# 608
  • Бургас
Niss, КД шопинг бяха на един адрес с Габиели май. Провери дали при тях не ти е пратката.

# 609
  • Sofia
А има ли доставчици от Белгия?

# 610
  • Габрово

3. Правиш поръчка в de.iherb като за адрес даваш адреса на превозвача и до името си напиши клиентския си номер, който ти е дал превозвачът (гледай да е над 30$ за да имаш безплатна доставка с Хермес), ДДС се начилява директно на сумата и си го плащаш в iherb
[/quote]
И аз за първи път ще поръчвам до Германия с Габиели, но в iHerb не ми приема цифрите от клиентския номер, написани след името /изписва ми това:Invalid Full Name format. It can only contain alphabets and space between names.
Къде бъркам?

# 611
Цифрите на клиентския номер изписвам до името на улицата за Габиели - Werkstrabe 5 ID: ........

# 612
  • Габрово
Цифрите на клиентския номер изписвам до името на улицата за Габиели - Werkstrabe 5 ID: ........
Благодаря

# 613
  • Stuck in a moment
Здравейте, някой поръчвал ли е от немската Сефора, доставят ли до адрес на превозвач в Германия? Имам регистрация в pratki.de , чудя се дали ще стане.

# 614
А в полето State/Region* в сайта на iHerb какво изписвате? Не ме пуска да продлъжа, без да е попълнено.

Общи условия

Активация на акаунт