От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 406
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Може би е от настройките на телефона ви, дали не е някаква защита. При мен няма проблем, току що опитах. Вижте и през друг браузър дали няма да успеете.

# 661
  • Бургас/Пз
Може би е от настройките на телефона ви, дали не е някаква защита. При мен няма проблем, току що опитах. Вижте и през друг браузър дали няма да успеете.
Благодаря ви много. Сега ще пробвам през друг браузър

# 662
Здравейте! Може ли някой да ми каже, дали правилно съм попълнила адреса на Габиели - Германия, за поръчка от iHerb.
Скрит текст:

# 663
  • Бургас/Пз
Според мен е правилно. Аз го попълних по същия начин. Пратката ми вече пътува за Германия.
Искам да ви попитам като направих поръчката трябваше ли по някакъв начин да уведомя Габиели или това, че съм посочила ID в адреса на пратката е достатъчно

# 664
Влиза се в сайта на Габиели и в секция - пратки се попълва тракинга от Хермес, от къде е пратката, кога се очаква да пристигне, общо - какво съдържа, цена.
За всяко движение нататък се получава известие от превозвача по мейл

# 665
  • София
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Вчера за първи път направих поръчка от iHerb през Габиели. Днес се опитах да регистрирам поръчката в сайта на Габиели, но на изпращач нямам опция да избера САЩ,сайта iHerb и града  от където пристига пратката . Моля ви, ми кажете какво попълвате освен тракинг номера.

# 666
Няма нужда да я регистрираш. Когато пристигне при тях те ще си я вкарат в системата и ще я видиш в профила си ( и/или ще получиш мейл ) 
Следи си тракинг номера от iherb, които също ще ти пратят потвърждение че е доставена пратката .

# 667
В поле  магазин  се отбелязва - друго от падащото меню
Държава изпращач от падащото меню - Германия /от  този офис ще се получи пратката/

В поле - изпратена от град - пише  се : - iherb - USA

# 668
  • София
В поле  магазин  се отбелязва - друго от падащото меню
Държава изпращач от падащото меню - Германия /от  този офис ще се получи пратката/

В поле - изпратена от град - пише  се : - iherb - USA
Много благодаря!

# 669
Здравейте.
Как мога да разбера външният търговец от къде ще ми изпрати стоката, и с кой куриер?
Понеже чета, че понякога пращали от Китай и имало проблеми с освобождаване на пратката? Може и в другата тема за английските поръчки да е било.че четох на няколко места?
Но въпросът ми е този - поръчвам от германския амазон, но от външен търговец. Рейтингът му горе-долу бива - около 70%...но откъде ще прати стоката, това има ли къде да го видя изписано, че търсих, но не намирам.
Благодаря.....

# 670
  • София
Тета влез в самата регистрация на търговеца и виж адреса му и отзивите. Отдолу пише: отзиви, връщане и гаранции, доставка... Натисни доставака, така ще се ориентираш. 
Пример този изпраща от Германия

# 671
Да, и аз там гледах. Сега пак ще поровя, благодаря.
Регистриран е в Англия, Есекс. Мога да поръчам и от английския амазон, и от немския. Първо мислех директно да поръчам. Но май ще ползвам превозвач..
А в евро беше по-добре да задам плащане, нали?..не в лева?

# 672
  • София
Като те попита каква валута е картата, даваш лева. Плащането извършваш във валутата на сайта.

# 673
  • гр. София
Да, и аз там гледах. Сега пак ще поровя, благодаря.
Регистриран е в Англия, Есекс. Мога да поръчам и от английския амазон, и от немския. Първо мислех директно да поръчам. Но май ще ползвам превозвач..
А в евро беше по-добре да задам плащане, нали?..не в лева?
За плащането даваш евро/паунд.

# 674
Много благодаря!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт