Тренировки в домашни условия - 108

• 34 775
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, момичета. Хубаво е, да ви има.

За вчера отчитам 15 км Simple Smile мъжът тича всяка сутрин, аз се занимавам с бебето и после семейно обикаляме. Но откровено казано и на мен ми се иска да направя някоя лека тренировка.

# 211
За днес традиционен четвъртък- гърди/гръб/трицепс.
Вдигнах малко тежестите, време беше.
Събрах се в 58мин, + отделно малко корем.
Утре крака.

Дух, моите съболезнования. 🌺
2 големи групи в 1 ден? Това каква е идеята?

Лошо ли е?
Гърдите няма къде да ги сложа, а правя само 2 упражнения за тях (избутване с лост, и с гири от лег), 3 ако броя и лицевите.
За гръб 4 упражнения- вертолет, гребане с лост обратен хват, флайс, гребане с една ръка.

При рамото ли да сложа гърдите тогава?
И ми се отваря да сложа рамо и в четвъртък....идеално!
Благодаря, че обърна внимание!

Вертолета е упражнение за рамо.
Иначе гърди и рамо тренирам заедно.
Вчера гръб, бицепс, трицепс. На гребането стигнах до 12 кг, но можех и още Simple Smile

# 212
Нормално ли е след силова тренировка да се покачва теглото? Знам, че силовите тренировки в един момент водят до покачване, ама едва на следващия ден да се покачи, ми е малко странно. Може и да е от яденето.Grinning. На вас случвало ли ви се е?

# 213
Отчитам една манджа с грозде на Сидни. Оди се кардио и пилатес https://youtu.be/P5SO0J2be5U
Добавих 15 минути обръч. Утре йога и в неделя почивка.
Анна-Мария, може да е задържана вода.

# 214
  • Бургас/Пз
Арсен,, нямам степ, но разгледах тренировките и ми се видяха интересни. Звезди, благодаря за насоките.
Много ми помагате, момичета. И най-важното, че мотивацията ми не се е загубила след един месец вкъщи.
Вчера явно тренировката в комбинация с тежестите си е в свършила работата. Днес си усещам краката напрегнати, което познавайки тялото си означава, че съм работила добре Simple Smile

# 215

Вертолета е упражнение за рамо.

Ромбоидът също се усеща идеално. Любимо упражнение ми е вече, включвам го задължително 2х седмично, и мога да се закълна, че от него се чувствам по-изправена. Може и от комбинацията с лицеви да е.

# 216
Нормално ли е след силова тренировка да се покачва теглото? Знам, че силовите тренировки в един момент водят до покачване, ама едва на следващия ден да се покачи, ми е малко странно. Може и да е от яденето.Grinning. На вас случвало ли ви се е?
На теория да. На практика при жени не. Говорим чисто. Ако се взимат някакви бонуси, тогава вече е друга бира. Но водна задръжка е възможно да има, и от там малко нагоре на кантара... И пухкав вид.

# 217
Нормално е да ,мускулите се подуват и задържат вода,не се притеснявай!

# 218
Момичета и момчета, дайте предложения за упражнения за долната част на гърба. Без супермен и производни.

# 219
Това, за което се сещам е да си напълно легнала на земята по корем с ръцете изпънати напред. Това върху паркет, не килим, и дланите хубаво забити в земята и се издърпваш с тях нагоре. Накрая като се издърпваш го правиш до това положение. Може и да не успееш от първият път, но в един момент ще можеш Simple Smile
Скрит текст:
Като цяло без оборудване и без супермен, за това се сещам. С машината за дърпане си е номер 1, но можеш да си купиш и ластици за упражнения.

# 220
# 221
  • Бургас/Пз
Това са едне от любимите ми упражнения за гръб вкъщи, ако имаш ластик, горещо ги препоръчвам.
https://www.instagram.com/p/B_iEIVCDTAq/?igshid=711ou08etkhw

https://www.instagram.com/p/B-SRXAsjyKY/?igshid=1ppi0n5gdjcjj

https://www.instagram.com/p/B9zZEFknbOU/?igshid=gfkwptp6zua0

Днес тренировката ми се получи перфектно. Довечера ще се събираме с приятелки на хапване и пийване и от вчера съм предимно на протеини, а днес кардиото ми дойде идеално.
Day 3 cardio core, Phase 1, 80 day Obsession. Много ми хареса, може би защото беше съчетание от любимите ми Скачане на въже и слайдъри. Перфектно беше. Но само 33 мин.и затова продължих с новата програма на Сидни - ден 3 - legs and abs. Абе с две думи днес голям кеф.
Довечера без никакви притеснения ще хапна и ще пийна Simple Smile

# 222
Имам ластик, благодаря момичета.
Ани това с пръчката е много добро хрумване, не бях се сетила. Определено ще го включа.

# 223
Дух, голямо гуш и от мен!

Ани, Booty от фаза 1 е идеална тренировка за гледане на филм.

Приключих седмица 2 на maxworkout. Тази седмица беше по-лека и отсега ме е страх какво ще са включили в следващата седмица. По-късно ще карам колело. Утре ски. В неделя вероятно йога. За любителите на Ребека, ето запис от миналата седмица:

# 224
За днес - бонусната тренировка за краката от kettleworx, за която загрях с кратко кардио на памела райф (доста подскачахме, необичайно за нея).
https://youtu.be/zr08J6wB53Y
П.п. нона, мъртва тяга, добро утро, суингове, опора/евентуално от коляно в началото/.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 23:16 от zvezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт