ЧЕСТИТА ВТОРА НА ХЕКТОР НА МАМА РОЗИ 24 И НА ЛЮБОМИТ НА МАМА ЦВЕТИ_БГ
ЧЕСТИТА ТРЕТА НА БОБИ И ТОНИ НА МАМА ЕМА!!!

Здравейте!
Ние сега се прибрахме от разходка, неточно, защото обикалянето между блоковете не е точно раззходка, но....... И на всичко отгоре заваля гаден ситен дъждец
. Обърквация и Lorexa, благодаря за предупреждението, не знаех че може да се получи така. А какво сокче да й давам тогава? И какво количество?
Lorexa, ти имаш повече опит - давай помощ. ROZI24 и Маги се лигави така и си прави балончета, но мисля, че й е забавно. Открива нови неща, които може да прави.
Mama Igi след всяко хранене наистина трябва да даваш водичка, за да си изплаква детето устичката. Дано се оправи по-бързо малкия юнак, да се успокоиш и да му се радваш пълноценно без тревоги. Пожелавам ти го от сърце!
Снощи малкото ми магаренце не искаше да заспива, какво ли не правих - пях, люшках я, разхождах я, каквото се сетих - и не иска и не иска да спи това дете. Най-накрая аз съм заспала и тя като е видяла че всички спят и е решила да заспи. И сутринта в 7 започна да ме подритва "Събуди се, мамо, да ме накърмиш, защото съм освирепяла от глад". Като ме засмука, имах чуството, че ще ми смъкне кожата. Нахрани се и пак заспахме, и така до 10.
Хайде да спирам, че много писах. Целувки за бебчетата.
Много е нежно и истинско.