Mъжа ми не иска бебе

• 7 679
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аха, праведните с размахан пръст и ръсещи съвети, но стиснали портмонето, като опре до действия.

# 151
Май е време за ключ, авторката няма да се появи.

# 152
Абе стигнало ли се е до ултиматуми и натиск за аборт, това семейство го пиша бегАло. Независимо дали тя ще роди или не. Ако абортира, никога няма да му го прости и вероятно няма да може да го погледне със същите очи. Ако роди, съвсем ще им отеснее и той вероятно ще се озлоби срещу нея, че може и срещу децата и пак работата е зле. Ни тъй, ни иначе.

Абсолютно!

# 153
Аха, праведните с размахан пръст и ръсещи съвети, но стиснали портмонето, като опре до действия.

Аз портмонето не съм си стиснала. Препочитам, обаче, да платя за котка. Осъждам жестоко аборти. Както и неработещи мъже.

# 154
  • София

Аз портмонето не съм си стиснала. Препочитам, обаче, да платя за котка. Осъждам жестоко аборти. Както и неработещи мъже.

Аха, разбрах.
В циганската махала са така- раждат до откат, по 10 души в стая са, а бащата- безработен или в затвора.

Само че, тук имаме баща, който работи и се грижи за семейството си, но толкова са му възможностите на момента.
Правиш ли разлика?
И би ли си развързала кесията, вместо за котка, да прибереш жената с децата?

# 155
Темата не е за момичета и  неомъжени.Те са далеч от проблема.

# 156
Що за грижа е заплахата за развод? Тя авторката от дни не е чела, няма да хвърли светлина за 5 год какво са предприели за самостоятелност. Такъв ултиматум нормален ли е за семейство?

# 157
  • София
Що за грижа е заплахата за развод? Тя авторката от дни не е чела, няма да хвърли светлина за 5 год какво са предприели за самостоятелност. Такъв ултиматум нормален ли е за семейство?

И другият ултиматум не е нормален за семейство- "ще родя на всяка цена и не ми пука какво ще става после."
И не знам защо се води заплаха?
То си е чисто предупреждение какво ще се случи от страна на мъжа, ако не се съобрази с мнението му.
И двамата имат право да си защитят решенията, нали?
И всеки ще си понесе отговорността.

А, тя не е еднаква за двамата- мъжът ще си излети като волна птичка, олекнал с 2 издръжки, съобразени с доходите му и без повече грижи.

# 158
  • Най-красивата страна
В случая ,,мъжът,, манипулира,изнудва и заплашва бременната си съпруга.
Че ще зареже не само нея,ами и децата си.Което означава,че той изобщо не държи на семейството си.
 Що за мъж и баща е това?

Не мога да повярвам,че има жени ,които го оправдават и защитават....

# 159
Абсурт, заплаха е. Кара я да избира между него и дете. И двамата имат вина. Живот ден за ден ми напомня за определена прослойка една. Така безметежно да се рееш ИЗ живота, вместо да търсиш възможност.

# 160
  • София
В случая ,,мъжът,, манипулира,изнудва и заплашва бременната си съпруга.
Че ще зареже не само нея,ами и децата си.
Ами що за мъж и баща е това?

Не мога да повярвам,че има жени ,които го оправдават и защитават....

Така, хайде да четем с разбиране, ако може и да не приписваме на никого думи, които не е казал!

Тук никой не го е оправдавал или защитавал.
Не сме съд, нямаме никакви допълнителни факти.

Никъде не е написала авторката, че е казал, как ще зареже не само нея, ами и децата!

Имаме двама души, правили секс и в резултат- бременност.
Съсипахте се да търсите вина за случилото се и то, разбира се, в мъжа.
Ще каже някой, че е вързал и изнасилил жената, с цел да я забремени.

Пак ще питам- какво ви е целта да я изкарвате безпомощна жертва, от която нищо не е зависило и нищо не зависи?
Да триумфирате с това, как вие сте си избрали свестни мъже и как става каквото искате, щом тропнете с краче?

# 161
Е, сега пък. Казваме, че действията им/ бездействието им са породили такава ситуация. Още, че реакцията му е много грозна.

# 162
Абортът е убийство. От там нататък дори няма нужда да коментирам.

# 163
  • София
Абортът е убийство. От там нататък дори няма нужда да коментирам.

Ами, не коментирай.
И без това, не предлагаш изход, а стискаш портмонето за да си купиш котка.

# 164
  • София
Абсурд е напълно права. Дете с трици не се гледа, изкарахте мъжа насилник.
Авторката кой знае и тя какви ги е навикала, ама помощ сега.

Общи условия

Активация на акаунт