Отговори
# 315
Ако Еда знаеше, че Дениз е влюбен в нея, а Джерен във него никога нямаше да започне тази игра. Предполагам, че ще се чуди как да поправи нещата без да го нарани.
Забелязахте ли Серкан каква физиономия имаше в края на фрага при думите на Дениз.

И аз  мисля, че когато Еда осъзнае каква е ситуацията ще съжалява горчиво и ще се чуди как да оправя бакиите. А за чувствата на Джерен трябва да разбере скоро, очаквам Мело да изпорти работата.

На финала на фрага Еда гледа много стреснато, направо ужасено. Какво ли има в кутията и дали ще разберем в следващия епизод?

На Селин няма ли да и стане вече ясно, че спасение от Еда няма, Серкан е само нейн? Хлебарка!

Благодаря за превода, момичета!

# 316
Обаче  нешо друго
"Осъзнавам че откраднах една година от живота ти"... АСеркан Болат досега беше не принципа "не помня, значи не е било"... Да не би леко полеко да се отказва от този принцип 🙃 Щото сега май е "не помня но между нас е имало нешо, което не мога да върна"...
А защо да не може да го върне? Какво му пречеше? Просто много избърза в действията си!
И ако сега оправдаваме Серкан заради амнезията, то той и преди действаше по същия начин!
В 11 епизод Еда му каза" Искаше Селин, имаш я! Остави ме намира вече! Не може всичко да е както ти искаш!". То любов, любов, но той от началото я направи луда калинка. То Селин беше идеалната жена, то беше логичната, то не бяха обвинения в предателство(случая с Кан) и ѝ каза, че се отказва от нея заради работата(заради случая със смъртта на родителите ѝ). Въпреки че тя не знаеше истинската причина това я нарани много!
Според мен отдавна трябваше да му бие шута, за да я гони той! 🤔
И Керем каза за Серкан "Свястно момче, ама кой би могъл да остане с него цял един живот!" 🤔
И въпреки всичко очаквам серията да е Свети Валентинска! И да завърши с една истинска целувка! 😘😘😘

# 317
+1 Сезария! Ами, че това са само предмети.   Пък като иде да я иска пак, да й купи нов пръстен, не го е закъсал толкова, че все със стария да се сгодява вече трети път. AAA, йок артък, ама сценаристите нещо за зациклили на тоя пръстен.

Марги и Тони, то това е сюжетната линия - и като тръгна от фалшив годеж - на ти истински за Серко  и Еда- сега и Дениз и Селин силно се надяват - колко ли са си мечтали за тия годежи.

Аз да ви кажа си мисля, че Серкан може и да не си спомни в тая серия, просто да се влюби отново в Еда.

Ще коментирам нещо, което направи впечталение в последната серия - Серкан като видя Еда, слизаща от стълбите с жълтата рокля, как се хвана за сърцето.  Пак много яка игра на Керем - хем, като силна пронизваща болка, хем не се издава, щото иде с годеницата и пресата и т.н.

Славена имаше един много хубав пост, не мога да цитирам в момента, ( а бях болна тогава, та хич не успях да се включа в темата)  всмисъл, че истинското място, с което човек мисли, е сърцето на човека. 
Това всъщност е точно така,  защото е цитат от Библията, че човек мисли със сърцето си -"Човек е такъв, каквито са помислите на сърцето му."

Обърках се от символики , нелогични действия и кофти прически . И аз се чувствам изгубена като Серкан Болат .Добре ,че сте вие да ме просветлявате редовно 🤗

# 318
Дано само Денис да не се озлоби като Селин, когато види, че чувствата му си остават несподелени.

Миналият път не познах съвсем точно последователността, но не пречи да се пробвам:

Първите сцени предполагам са след презентацията - Еда, Мелек и Дениз отиват в офиса

там ги чакат журналистите, Серкан е в небрано лозе и без това мрази медии и преса...

после вероятно ще имаме снимките в магазина

в офиса Еда ще получи балони и ще е щастлива да демонстрира това пред Серкан и Селин които ще са сдухани

Серкан не може да повярва и решава да отиде в магазина на Дениз

Серкан и Еда с ужас осъзнават, че Дениз в действителност наистина има чувства:

Айдан ще дава акъл, ама Серкан не знае какво да прави и ще се чувства виновен и изоставен.

Серкан се чуди дали Еда е щастлива и вечерта я пита, ама тя сигурно ще му каже, че е щастлива

На следващият ден предполагам Селин чува истерията на Джерен

Кани Еда и Дениз на вечеря с тях

От същият ден е и въпроса на Серкан Серкан или Дениз? 

Не знам дали Селин ще запише Джерен, дали ще разобличи Еда, ама има някакви планове и макар, че закъснява за вечерята планът на Селин е успешен, защото изглежда въпреки всичко доволна.

На вечерята на яхтата Еда няма да приеме колието, Дениз няма да приеме офертата на Джерен, Серкан ще остане със Селин.

И за финал имаме изненадата на Дениз

Имаме един Серкан, който не иска да нарани Селин, която се грижи два месеца за него и една Еда, която няма да може да нарани Дениз, който разкрива чувствата си....

* промяната в прическата на Джерен може да символизира промяна в характера... не че не мога да си представя сериозен и балансиран адвокат с розова коса.... ама знам ли - дано промяната да не е към по-лошо

# 319
Той, Серкан, не може да я прегърне като хората, а тръгва да се жени за нея. Кексът ще се готви разделно. Селин - през крив макарон, Серкан - хубав им ставаше с Еда...
Обаче има нещо в тази снимка, което ми действа винаги на сивото вещество.
Защо тези чорапи са така вдигнати, защо? Ханде, колкото и да ги вдига и опъва нагоре, няма да ги скрие тези крака, не го ли разбра 🤔 Като тенесистка от 80те години е.

# 320
Момичета благодаря за превода! Според мен Серкан ще иска да подари накита на Еда на яхтата, но тя може би няма да го приеме. После слиза от яхтата и тогава среща Селин . Мисля че се разминават. Какво ще стане на свети Валентин? Разбира се че след като гледаме епизода ще знаем.

# 321
  • Кърджали
Селин не би трябвало да еазобличава Еда щ, че годежа ѝ е фалшив. За нея е по - изгодно Серкан да вярва, че е истински Защото иначе ще се страхува, че Серкан пак може да рели д търси път към Еда. А това, че тя е сгодена би го спряло.
Но какво щеправи Селин с тазу информация не знам. Не върви и на медиите да я пуска, щото пак Серкан ще разбере, че Еда не е ствсем сгодена.
Да изнудва Еда - кскво ще и каже "или ще се ожениш за Дениз (или напуснеш фирмата) или всички ще еазберат играта ти? Ами ай да я видя колко ще есмела...
Но щом дават че Селин чува това, би трябвало да гк ползва

# 322
Струва ли ми се или Еда в колата крещи hatırlıyor (помни)?🤔
И на мен така..

Може и колие да е..

Къде бих могла да го открия, че много ми харесва този сет?! Не можах да намеря нищо на българския пазар или поне подобни...

Али, благодаря, че превеждаш веднага и качваш фрагманите!
Алекс и на теБ благодаря за преводите , които ги правиш постоянно!
Незаменими сте момичета!

Аз все още не съм гледала епизодите, след къната на вечерта.
Джерен много я харесвам, но по коментарите разбирам, че ще става Селин №2 , което е жалко, че ще опропастят образа й.

И аз искам Айше да се завърне, но едва ли.
Аз съм объркана какво ще се случва нататък.

# 323
Алекс, тя нали говори на Серкан, че Еда е манипулаторка и това може да го пусне на него. Доказателство за думите й, че Еда не е това, което говорят всички останали.

# 324
Според мен Селин ще ползва информацията, за да превлече Джерен на нейна страна . Еда няма как да я шантажира ,а и Еда щще се остави ли ,я 🤣  Но Джерен е лабилна и заслепена от ревност може да стане троянски кон .
Но ако това се случи много грозно ще затрият приятелството им. .

# 325
Аз след колежката агент Кукличка да допълня някои мои раследвания Sunglasses

Изглежда, че Еда ще пусне някакъв запис/ разговор на Серкан. Нямам идея с кого/ какво може да бъде Rolling Eyes

И Селин ще иска да му пусне запис. Този път обаче знаем, че вероятно е разкритието на Джерен, че годежът с Дениз е фиктивен. Поне за мен, това в ръцете ѝ е преносима мини колонка като тези по-долу.

Интересно, че Селин като кани или се самопоканва на вечери с Еда, винаги някакви скандални разкрития около годежите се получават.

И накрая, не знам какво е събитието, за което са се събрали, но на масичката има доста подаръци. Да не би Еда да има рожден ден? Джерен също е там...

Между другото, някъде ми се беше мернало, че Мелиса Дьонгел е взела епизодично участие в един от последните епизоди на "Неверният" и точно там беше с такава шарена коса. Може заради това прическата да ѝ останала такава и сега Джерен да я наследява, но в случая се вписва с промяната в героинята ѝ Wink

# 326
Добър вечер!Всички знаем, че фраговете подвеждат.Клъцнат оттук оттам по някой кадър, залепят ги, подхвърлят някоя и друга дума и ...върви се чуди, ако си нямаш работа.Аз мисля , че нещата не са чак толкова зле.Все пак имаме един вече чувстващ Серкан, какво и доколко-ще видим;една реагираща на събитията Айдан;една по-ведра, макар и еуфорична  Еда/ независимо какви ги забърка с Дениз/, една неспокойна Селина.А ревнуващият Серкан е добър знак.Така че търпение му е майката.Yum

# 327
Момичетааа! Не се притеснявайте! До сватбата Серкан ще попълни целия комплект от розови диамантени бижута. Чакаме и обеците. Blush
Ще го разори тая жена при тия цени на розовите диаманти.Joy

# 328
Денис е интересният образ за мен. Как ще постъпи? Знае реално, че Еда не е влюбена в него, че всичко е игра. Доброволно прие да играе този роля и не му е трудно. Той я обича. Обаче игратя загрубява. Джерен е влюбена, а Еда осъзнава, че той наистина я обича. Да, приел е доброволно да играе, но в него се поражда надежда, че мечтите му може и да станат факт. И ето как ставаме на кълбета и оплитаме кълбото. Серкан осъзнава неосъзнато /дано ме разберете/, че нищо с Еда не е така, както му е преразказано, но Денис е фактор /реален при това/. Разпад на отношенията. Я, ако обичате преди да застудее да скокнем до Босфора и да наредим пъзела. За Серкан удар с гумен чук по главата, пернатата гъска в Босфора /ще доплува до другия бряг/, а за останалите по 200 грама сливова ракия няколко пъти. /аз мога да тръгна и с колата ако няма място; ще се прежалим и за ПСР теста/

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 23:40 от st_ina

# 329
  • София
Аз след колежката агент Кукличка да допълня някои мои раследвания Sunglasses

Изглежда, че Еда ще пусне някакъв запис/ разговор на Серкан. Нямам идея с кого/ какво може да бъде Rolling Eyes

И Селин ще иска да му пусне запис. Този път обаче знаем, че вероятно е разкритието на Джерен, че годежът с Дениз е фиктивен. Поне за мен, това в ръцете ѝ е преносима мини колонка като тези по-долу.

Интересно, че Селин като кани или се самопоканва на вечери с Еда, винаги някакви скандални разкрития около годежите се получават.

И накрая, не знам какво е събитието, за което са се събрали, но на масичката има доста подаръци. Да не би Еда да има рожден ден? Джерен също е там...

Между другото, някъде ми се беше мернало, че Мелиса Дьонгел е взела епизодично участие в един от последните епизоди на "Неверният" и точно там беше с такава шарена коса. Може заради това прическата да ѝ останала такава и сега Джерен да я наследява, но в случая се вписва с промяната в героинята ѝ Wink

И пак ли ще се въртим в омагьосан кръг? Еда ще пусне запис на Серкан, вероятно разобличаващ Селин, Селин ще пусне запис на Серкан, вероятно разобличаващ Еда и както вече хиляда пъти видяхме и чухме в крайна сметка Серкан ще повярва на ...... Селин! Защото той "само нея помни; тя е единствената, най-логичната, най-умната; тази която не се е променила за времето, което той не помни; приятели са от деца и са израснали заедно......!" Ще ни уморят тези сценаристи с тези повторения! Освен това, записът на гласа на Джерен нищо не доказва освен, че тя харесва Дениз! Дали годежа е фиктивен или не знаят само Еда и Дениз! Какво си мислят останалите, това е друг въпрос! Но както някой вече отбеляза, Селин няма интерес това да става достояние на други хора, особено пък на Серкан!

За празника, на който са всички и аз се чудя, но се надявам да не е рождения ден на Еда! Иначе не бих могла да простя спортния вид, късите бели чорапки и маратонките!

Общи условия

Активация на акаунт