Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Почнаха да викат младите за ваксина, а сега с тея забавяния в доставките, спират записването на часове за април😕Таман се зарадвах, че по-скоро ще ни дойде реда...

Имаме колега болен от събота. Вчера сина му звънна, че двамата с жена му са в болница на кислород и системи. 😕 Дано ги стабилизират и изпишат скоро!

Какво става в Бг? Таман ги разпуснаха и сега нов локдаун🤔

# 556
  • London
Дано се оправят бързо.....макар че като чуя кислород и болница не вярвам да е бързо. Колегата дето влезе в болница с кислород на мъжа.....беше после интубиран, някакво оцеля ама мина повече от месец и още е на кислород, но вкъщи. Намирисва на трайна нетрудоспособност. Много коварен бацил.

Там никой не се ваксинира и няма и да се оправят в БГ.

# 557
Много тихо тук Simple Smile
Илейн, честит рожден ден на вашата девойка, да е жива и здрава и само радост да ви носи Simple Smile

# 558
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря Веджи ❤
Честит Рожден Ден и на дъщеричката на Миа, да е здрава и щастлива!
Измъчих се с тортата снощи, никога не бях ползвала фондан, но докарах някакъв вид, а детето е много щастливо Simple Smile

# 559
Честити да са ви сладките принцеси!
Страхотна е тортата.

# 560
  • UK
Илейн, да ти е жива и здрава дъщеричката!
Миа, и твоето момиче да е живо и здраво!

Илейн тортата е страхотна!

# 561
  • Leeds, UK
Честито на принцесите ви! Здрави и щастливи!
Илейн, браво, сръчна си😁! Много хубава торта.
Аз нали получих повторното сръчкване за ваксина вчера, но ще чакам до последно. Искам да видя какви облекчения ще има за ваксинираните. Съвестта ми е чиста, не съм заразила и не заразявам никого с нищо😁
Моята приятелка е бясна, че синът й пак не е на училище при положение, че има отрицателни тестове, защото бил в контакт с някакво дете от училище, което имало. Е за какво са тия тестове в гимназиите тогава?
Нашите в БГ и те стреснати много, че им почина 1 приятел. Седят си вкъщи и чакат за ваксина.
Вчера се разходихме в парка с малкия. Така хубаво ми подейства, освен 10-те км ходене и да не видя никой с маска.

# 562
Мили мами, моля за съвет... синът ми реши да си прави торта парфе, каквато аз му правя тук в България. Много му се е прияло.
В момента е в магазин  и търси желатин. Няма никъде.
С какво може да го замести? Или не пита и търси правилния продукт?
Благодаря предварително за съвета.

# 563
Мили мами, моля за съвет... синът ми реши да си прави торта парфе, каквато аз му правя тук в България. Много му се е прияло.
В момента е в магазин  и търси желатин. Няма никъде.
С какво може да го замести? Или не пита и търси правилния продукт?
Благодаря предварително за съвета.
Търсил ли е в полските магазини? Има и заквасена сметана. В доста турски магазини също има бг стоки.

Ние сме преброени. Досадно беше. Час ми отне.

# 564
Успял е да намери. Не ми каза от къде. Благодаря!

# 565
  • Bristol
Jhbd, gelatine Simple Smile Има го във всички магазини. Марков или бранда на магазина, всички са ок. Има желатин обикновен без вкус, аромат и цвят, а има и в различни цветове и вкусове готови, само да ги разтвори трябва. В кой магазин пазарува той, да пусна линк как изглежда Simple Smile

# 566
Има желатин. Да го потърси р раздела за печива (baking).
Скрит текст:
Има и други марки, разбира се. Dr Oetker е случайно избран. Aко знаете в кой магазин е ще е по-лесно.
* Писали сме с Мери.

# 567
Каза ми, че е намерил каквото трябва. Пазарува по магазините в центъра на Манчестър.  Остана да си я направи.
Подсетитехте ме да го питам дали се е преброил. Направил го е.

# 568
  • На острова
Благодаря за пожеланията, момичета ☺! Илейн, да е здрава и щастлива и твоята дъщеричка! Весели и безгрижни години да има 🦄🌸💜 Тортата ти е разкош!

Ние сме на вълна еднорози, все още:

Мен ми изпратиха смс от NHS, викам си ето, викнаха ме, ама не. За smear test било.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 00:28 от ~Миа~

# 569
Mia, много сладка торта. Да ти е жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт