Великобритания - тема [86] Зимно Пролетна Много Коронована Локдаунска

• 33 447
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Честит рожден ден на момиченцата на Илейн и Миа!
Да са здрави и много щастливи!

# 571
  • София
Честит рожден ден на бонбоните на Илейн и Миа! Помня и нашата фаза с понита и еднорози ееех Heart

# 572
  • London
Честити  празници на вашите дечица, прекрасни торти.

# 573
Здрави да са рожденичките!
Чудни торти се спретнали, много сте сръчни. ❤️

Аз съм обещала на домочадието торта с блат пандишпаново руло, но с това затопляне на времето сме максимално навън и съвсем ми окъся времето, с което разполагам.

Мери, тествах клина. Разликата е огромна. 😁 Ние по погрешка открихме много приятен парк с две площадки вчера. Пчелички, кончета, кокошки, цъфналфли дръвчета, слънце... Радост за сетивата!
Умувам къде първо да идем след 12ти април, но ми се ще да е едновременно навсякъде😂

# 574
  • До хладилника, който обичам
Честити рожденици, Илейн и Миа, да са живи и здрави! Чудесни торти.

Ето тук можете да се изкажете, за основните разлики между живота в България и Великобритания Trollface

Новината, че и тая година летните почивки навън ще са "extremely unlikely" не ми харесва. Трябваше да стана инфлуенсър с пътувания, да викам "по работа е!" и хем да ми плащат почивките, хем да мога да си обикалям по света. Предавам се май и ще запазвам нещо местно пак.

# 575
Да са здрави и щастливи децата на Миа и Илейн! Да радват мама и тате!
( както и всички други дечица в темата)

# 576
  • Манчестър
Честити рожденици, Илейн и Миа, да са живи и здрави! Чудесни торти.

Ето тук можете да се изкажете, за основните разлики между живота в България и Великобритания Trollface

Новината, че и тая година летните почивки навън ще са "extremely unlikely" не ми харесва. Трябваше да стана инфлуенсър с пътувания, да викам "по работа е!" и хем да ми плащат почивките, хем да мога да си обикалям по света. Предавам се май и ще запазвам нещо местно пак.

Ела с мен в Ямайка......пуснала съм СВ до няколко компании плюс съм пратила запитване за оглед на няколко къщи.
Възнамерявам да се местя там, напълно легална причина за пътуване...

# 577
Ave, ще се радвам да споделиш подробности. Приятели също мислят до 2г да емигрират някъде в оная посока, но не могат да се ориентират още къде ще им е най-добре откъм условя за хора на 50г с тенденция там и да се пенсионират.

# 578
Памперс, тя май нямаше предвид реално местене Simple Smile

# 579
  • Манчестър
Памперс, тя май нямаше предвид реално местене Simple Smile

Именно....😂

Просто начин за “легален” холидей.

# 580
Усетих Simple Smile

Иначе Ямайка не я препоръчвам за местене, не ги разбирам брит.пенсионери драпащи натам. Да, природата е рай, но е адддски опасно. Както и Мексико.

# 581
  • London
Е, то по ризортите не е опасно. Аз имам достатъчно основателни причини за прибиране в БГ....достатъчно е само да кажа, че имам да слагам паметник на баща ми, да му продам автомобила или да платя някакви данъци и оправям документи. Реално и да работя......щото кой ще чисти хотела, имам бизнес там. Та само да са помислили да ми правят номера по границата.

# 582
  • Манчестър
Е, то по ризортите не е опасно. Аз имам достатъчно основателни причини за прибиране в БГ....достатъчно е само да кажа, че имам да слагам паметник на баща ми, да му продам автомобила или да платя някакви данъци и оправям документи. Реално и да работя......щото кой ще чисти хотела, имам бизнес там. Та само да са помислили да ми правят номера по границата.

Вписваш се в основателните причини.....

# 583
  • Оптимист по принуда
Ние ще сменяме паспорти, също гроб на баща ми трябва за оправя, да му оправя нещата по институции, да не говорим, че имаме много болен човек от семейството и не се знае знае ли се ...Confused.
Ей сега в тикток гледах, че в четвъртък ще гласуват закон за £5000 глоба, ако отидеш на холидей.

# 584
С Бг паспорти нищо не може да ви кажат, никой не може да ви спре да се приберете.

Но, днес с една колежка англичанка точно това говорихме, явно причина е и ако гледаш имоти, лечение, вкл зъболекар и тн. Т.е. Букваш апоинтмънт да гледаш къща в Бенидорм и ей ти на причина 😂

Общи условия

Активация на акаунт