Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Дано още днес ни пуснат фрагчето, че ми е интересно какво са ни подготвили за сряда. Доста въпросителни имам. Нападението над Нермин и Зейнеп беше поръчано от Екрем, но нападението на Караджови едва ли е поръчно от него и усещам как ще стане мътна и кървава в някакъв момент. Ако семействата не застанат едни зад други, за да се защитават, а започнат да се обвиняват взаимно... нищо добро не ги чака Rolling Eyes

И още от рожденичката >>>

# 466
  • Бургас
Дано още днес ни пуснат фрагчето, че ми е интересно какво са ни подготвили за сряда. Доста въпросителни имам. Нападението над Нермин и Зейнеп беше поръчано от Екрем, но нападението на Караджови едва ли е поръчно от него и усещам как ще стане мътна и кървава в някакъв момент. Ако семействата не застанат едни зад други, за да се защитават, а започнат да се обвиняват взаимно... нищо добро не ги чака Rolling Eyes
Пак сменят сценариста, и кой знае какви ще ги забъркат. Няма да се учудя, ако си чакаме до утре фраг.
Аз чинно си чакам и превода, но пак не се стърпях и изгледах някои сцени. Не му е чиста работата на дядката, защото Мехди му заяви, че "ако вземат нея, а ми дадат целия свят, знай че няма да приема" при което дядото замълча, но му стана неприятно - отдавам го на това, че се увери за слабото му място. Мустакатия от хана и той докладва на някого, че са "очаквали лъв да им изпратят, а то се оказало котенце, което ближе мляко.Той сляпо е влюбен в това момиче. Тя е слабото му място." Вече не ми се вярва да е Вейси, тук нещата ми изглеждат по-сложни.
Убедена, че черната точка на халата на Зейнеп е дупка, гласувах, че е ранена....Да, ама не Grinning Наистина е гайката на колана. А куршумите са 6 и май два са в Мехди, защото приклекна в последния момент.Двата са в рамката на вратата, а другите ...? И това Мехдиии на финала за какво ли говори Sunglasses

ПП и докато си чакаме подсказка ето 33 серия с бг превод. Голямо благодаря на момичетата преводачки Flowers Hibiscus Heart Heart Eyes
https://ok.ru/video/2458277710356

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 20:31 от aniksi

# 467
Аникси, не е точно смяна, а прибавяне на нов сценарист. От 33 епизод Селджан Озгюр е добавена като втори сценарист към Серай Шахинер. Така че Серай си остава сценаристката, поела щафетата след Ейлем Джанполат. Всъщност Серай е част от първоначалния екип, който работеше с Ейлем, така че промяната на сценаристите не е кардинална. И консултантът Дорук Еренгюл, който работеше със Серай след напускането на Ейлем до 32 серия, беше част от екипа през първи сезон.  Имаме приемственост в екипите. Винаги има някой, който е работил от самото начало.

Да, Екрем си организира своето отмъщение, но според мен ще се окаже, че кръгът около Мехди е още по-опасен. Нищо чудно да започнат реципрочни действия срещу Зейнеп и сие за материални и морални щети с раняването на главатаря Мехди.

# 468
  • Бургас
Дани, много благодаря за разяснението - просто не мога да свикна с тази тяхна система Thinking
А обръчът около Мехди наистина се затяга и щем не щем, следващите серии ще гледаме май доста мафиотски изпълнения. А що се отнася до Зейнеп, не ми се вярва/ доколкото зависи от него/ да разреши някакви действия срещу нея. Макар, че много пъти думите му се разминават с делата...

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 11:11 от aniksi

# 469
  • Плевен / София
Здравейте момичета....
Вчера ни оставиха без фраг...Да видим довечера или утре ще го пуснат...
Прекрасен момент от миналото...Една мечта се сбъдна....

# 470
Purple Heart За онези, които чакат български субтитри, ето превода на 33 епизод, момичетата още вчера вечерта са го качили, пък аз блея баирите и не проверявам:
https://ok.ru/video/2458277710356 Flowers Hibiscus

Благодарим на преводачките! Yellow Heart

# 471
  • Плевен / София
Purple Heart За онези, които чакат български субтитри, ето превода на 33 епизод, момичетата още вчера вечерта са го качили, пък аз блея баирите и не проверявам:
https://ok.ru/video/2458277710356 Flowers Hibiscus

Благодарим на преводачките! Yellow Heart
Не си само ти ...и аз не съм го видяла... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
Имаме фраг за 34 еп.

# 473
# 474
  • Плевен / София
Така....Вълкът кожата си мени, но нравът не.....Дойде ред и на Бенал да я заключат.....
Сестрата на Баръш набива клинци на Зейнеп....Какво ли и казва....очите на Зейнеп са пълни със сълзи...

# 475
Всички живи и здрави! Браво! Корави хора Simple Smile
Озлем хубаво й зададе въпроса на Зейнеп, сега чакаме нейния отговор, а не да рони сълзи.
Джемилето какво ще каже по въпроса за заключването!? Не се й съмнявам, че ще оправдае братчето си

# 476
Браво на Озлем! Зададе точния въпрос на Зейнеб. Хич да не и се насълзяват очите, да отговаря.
Въпреки, че не се страхувам за Баръш. Ясно дадоха да се разбере, че той се усеща и няма дълго да продължи с безрезервното разбиране и отзивчивост.

# 477
Превод на фрагмана:

Озлем: Независимо, че си израснала покрай г-жа Нермин, домът, в който си роден е станал твоя съдба. Дойде моментът да се отдалечиш от Баръш, Зейнеп.
Зейнеп: Аз коя съм? Бившата съпруга на единия, дъщеря на другия. Ако някой мине покрай мен и ме попита ти коя си, нямам какво да му отговоря.
Емине: Това е отговор като този, който не можеш да дадеш на Баръш.
Нермин: Знаеш ли какъв е въпросът? Слушай какво ти казва сърцето.
Бенал: Искам развод.
Мехди: Т.е. планираш да ми вземеш детето и да си тръгнеш?
Бенал: Мехди, какво правиш? Отвори вратата, умолявам те, отвори.
Озлем: Каквото и да ми дойде до главата ще бъда до Баръш. Обичам го с цялото си сърце. Готова съм да платя цената за това, каквато и да е тя. Можеш ли да кажеш това?

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 21:34 от super_katia

# 478
  • Плевен / София
Превод на фрагмана:

Озлем: Независимо, че си израснала покрай г-жа Нермин, домът, в който си роден е станал твоя съдба. Дойде моментът да се отдалечиш от Баръш.
Зейнеп: Аз коя съм? Бившата съпруга на единия, дъщеря на другия. Ако някой мине покрай мен и ме попита ти коя си, нямам какво да му отговоря.
Емине: Това е отговор като този, който не можеш да дадеш на Баръш.
Нермин: Знаеш ли какъв е въпросът? Слушай какво ти казва сърцето.
Бенал: Искам развод.
Мехди: Т.е. планираш да ми вземеш детето и да си тръгнеш?
Бенал: Мехди, какво правиш? Отвори вратата, умолявам те, отвори.
Озлем: Каквото и да ми дойде до главата ще бъда до Баръш. Обичам го с цялото си сърце. Готова съм да платя цената за това, каквато и да е тя. Можеш ли да кажеш това?
Аз мисля, че може. Само, че това не е работа на сестрата на Баръш.
Пак втора Мюжгян ли ще гледаме, която ще определя къде е мястото на Зейнеп.
Тя не е идеална, той също...

# 479
Леле, часът на истината. Много ми хареса фрагмана. Браво на Озлем, браво на Бенал, браво на Нермин.
Лошо, много лошо, Мехди уста. И тази жена не те припозна за свое божество и на този изпит се провали. Обичаш детето си, но най-правилно е да го пуснеш на свобода да живее със щастлива майка.

Катя, много благодаря за превода на фрага. Flowers Hibiscus
Утре ще сложа чак субтитри, няма да бързам, имаме го вече преведен.

Общи условия

Активация на акаунт