Разликата в годините

• 22 669
  • 696
  •   1
Отговори
# 30
5 години съм по-голяма и ми е идеално. Дърти ергени не ми трябват, пък и не ми приличат (изглеждам доста по-малка, по акъл пак "изоставам").
Имах връзка с много по-възрастен, но хич не му бях длъжна за нищо. Може би защото бях по-умна от него. Не беше връзка тип "възрастен покровител и безпомощно агне". Дори аз го бях измъквала от много лоши ситуации.
На някои хора и целия житейски опит да им налееш, нищо не попиват.

# 31
С моя мъж имаме 8г разлика, сестра ми с нейния са 20г разлика, с ръка на сърцето бих казала, че те се разбират по добре от нас, ние спорим за почти всичко, все дребни неща,  но дет'се вика спор да има Joy

# 32
  • Най-красивата страна
Съпругът ми е с 3 години по-голям от мен.
Но решенията  ги вземаме заедно.Никой не се прави на командир.

# 33
3 години не е съществена разлика, виж 10 вече е друго.

# 34
  • София
С моя мъж имаме 8г разлика, сестра ми с нейния са 20г разлика, с ръка на сърцето бих казала, че те се разбират по добре от нас, ние спорим за почти всичко, все дребни неща,  но дет'се вика спор да има Joy

Малеее, 20 години Flushed На мен сега ми е трудно да си представя секс с 40-годишен, пък камо ли като съм била на 20 Astonished А и да не разбереш какво е да си легнеш с млад мъж в пика на възможностите му... не знам, не го разбирам това.

# 35
Няма нищо неразбираемо. На 40 мъжете не са чичо дядко всичките. Бивша колежка на 23 се залюби с шефа на 46 и имат вече и дете. Но той е гъзе (ужасен характер и човек), но изключително поддържан и спортен тип не мога да отрека, облича се със стил.

# 36
То 40 годишните днес не са като 40 годишните преди 40 години. Joy И жените, и мъжете.

# 37
Колкото и да се облича,колкото и да спортува и на външен вид да не му личат годините,ЕГНто си казва думата.

# 38
  • София
Ще падна от смях. Вие сериозно ли? Мислите, че мъж на 40 не може да предизвика 10-11 оргазъма на жена си ли? Или да го прави по няколко пъти на ден? И тия заключения на база личен опит и/или опит на приятелки?

# 39
12 години разлика в негова полза и никога не съм се чувствала, че му дължа нещо или той на мен.

# 40
  • София
Ще падна от смях. Вие сериозно ли? Мислите, че мъж на 40 не може да предизвика 10-11 оргазъма на жена си ли? Или да го прави по няколко пъти на ден? И тия заключения на база личен опит и/или опит на приятелки?

Може и да може, но нито тялото му ще е като на 20, нито възможностите. И докато той залязва, тази с 20-те години разлика, тепърва ще изгрява. Сега, за всекиму неговото, но да бъдем обективни.

# 41
Колкото и да се облича,колкото и да спортува и на външен вид да не му личат годините,ЕГНто си казва думата.

Въпросът е каква точно дума казва едно 20, 30, 40, и 50 + ЕГН Wink

# 42
Няма обективност, когато става въпрос за личности. Всеки си носи неговата субективна реалност. Ако ще го яхаш да те носи на гръб този 40-годишен, може и да не издържи колкото 20-годишния. Зависи от целите и характерите. Има незрели и инфантили и на 50, и на 20.

# 43
Може и да може, но нито тялото му ще е като на 20, нито възможностите. И докато той залязва, тази с 20-те години разлика, тепърва ще изгрява. Сега, за всекиму неговото, но да бъдем обективни.

На кои 20 годишни? Тези със свръх теглото ли? Simple Smile Ми да, много "по-изчистени" са 40 годишните. На 40 години никой не залязва - да не сме 18 век, да ги пишем мъртви?

# 44
  • София
Не всички мъже пият редовно  ...има и такива, които се грижат за себе си и на 40 нямат разлика с 25.

Общи условия

Активация на акаунт