Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • FRANCE
И по Френско е същата история.

# 616
Ама защо въобще обръщате внимание, приемате, че някой го е напекла жегата и продължавате напред. За протокола, дъщеря ми засега показва вкус в обличането и не прекалява в никоя посока.

# 617
  • Пловдив
Аз също не харесвам черното и нямам нито една черна дреха, но дъщеря ми съчетава черно с бяло или бяло с тъмносиньо. Няма друг цвят дрехи.
За маратонките през лятото съм против, но тя категорично отказа да купим сандали тази година. В крайна сметка нека всеки да носи, каквото му харесва.

# 618
По-скоро ме е яд на дизайнерите (изобщо, такива ли са!?), които предлагат и налагат грозна мода.
За децата е проява на независимост и търсене на себе си да не са съгласни с нашия избор.
Черно харесвам и нося. Дъщеря ми носи черни клинчета и тениски. С някакъв по-ярък акцент - надпис по тениската, принт по клина, който да освежи черното, съм повече от съгласна. Но откачам от бежово, керемидено, пудра, охра, каки при деца, пък и при възрастни. Каки в умерена степен приемам, но пак с нещо ярко да го "отвори".

# 619
Моята пуберка има малко черни дрехи, не залита към цвета. Но облича бяло, лила, розово, синьо, каки, пудра, млечно зелено, керемидено, а деним има много в най-различни цветове, модели и нюанси. Като цяло одобрявам стила ѝ на обличане - свежо и леко секси, без да е вулгарно и пошло.

# 620
  • В царството на игрите:)
Склонна съм да се съглася, че това с черното е по - присъщо на  нашите географски  ширини и по този повод преди доста години имах една случка в Англия. Група сме, въртим се на едно място като мухи без глави и към нас се приближава полицай и ни пита дали може да помогне, защото явно сме туристи. Ние "Ъ, как разбрахте", а той: "Ами в преобладаващо черно сте..Simple Smile" И като се огледахме около нас поти всички бяха като какадута облечени, а си беше есенно, хладно време. И сега като пътувам се оглеждам наистина хората са в свежи, цветни тонове в голямата си част, а при нас през зимата, особено, е като погребално шествие. Както и да е, аз не обичам черното и май само по тази точка сме на една мнение с моята почти 13 г. пуберка. Цяло лято се разхвърлят къси гащи /дълбоки - бляк/и къси блузки /повдига ми се вече/, но поне не са от тези дето са изрязани като бикини. За маратонките и кецовете е ясно - на нея и харесвало...Не се влияела от модата...Хахахаха....Simple Smile  Но по - големият проблем е, че напоследък е нетърпима и вечно сърдита. Устата и е като на хипопотам и снощи и казах, че ходи по тънък лед и, че ще ми падне пердето, ако продължава да се държи нагло и самонадеяно. Моята възраст също е трудна....Все си мислех, че баткото, който е на 16 е тегав, но тая определено ще ми разкаже играта. Че той синковеца нещо влиза в час и даже ми съчувства понякога Simple Smile От време на време промърморва, че търпи това по цели дни, а ние поне сме си спестявали няколко часа докато сме на работа. Добре, че е по - блага душа и не я е насмотал още ...Та така, късите гащи, маратонките и цветовете останаха на по - заден план като проблем... Simple Smile

# 621
За възрастните черното и сивото са практични. Аз например никога не бих си купила бели обувки, яке или панталон. Имам малко дрехи и се стремя да не им робувам. Не ми се налага да пера обувки след всяко обуване и да хвърлям дрехи заради петна и пожълтяване, както се случва при белите и светли дрехи.
А тийнката лятото не носи черно. Само чоукърите са черни и очната линия Joy
Има дузини бели тениски на Хари Потър, които се дразня да носи вкъщи именно заради горните причини.

# 622
  • София
Аз в крайна сметка се съобразявам с вкуса на дъщеря ми. Лесно мога да я накарам да си купи нещо, което не й харесва, но какъв е смисълът, след като тя няма да го облича. И колкото и да не ми харесва дадена дреха, стискам зъби. Но пак казвам, като цяло засега няма някакви залитания.

# 623
Нали говорим за дъщерите си? Мойта е много далеч от бял ленен панталон и риза. Нещо ми подсказва, че масово децата, за които се пише в темата, са далеч още от бял лен.

# 624
Децата и в моята чужбина харесват черно и сиво.Мина това време, в което да мога да я обличам изцяло в бяло.

Аз също ходя предимно в черно.

# 625
  • София
Аз съм дебела, но не ходя в черно. Дъщеря ми е слаба, но има черни дрехи и си ги носи. Толкова относно стереотипите.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 20:08 от Тонка*

# 626
  • Mediterraneo
Хахаха, тийн в бял ленен панталон и риза, дооообре!
И двете ми момичета са много високи и много слаби. Далеч са от мисълта да крият нещо под черния цвят. Това им харесва, това носят, аз стоя настрани и само поръчвам, каквото са си харесали. Нямам драма никаква. Знам, че е период, минала съм през него и те ще минат. Аз бях адски гръндж- тежки кубинки, скъсани пуловери поне три номера по- големи, ужасно къси поли и дълги чорапи или ластични дънки и огромни тениски. Ами предпочитам черничкото, да ви кажа Simple Smile Майка ми също беше вдигнала ръце от опитите да ми налага какво да обличам. Оцеляхме и двете.

# 627
И аз като тийн ( слушах Депеш)боядисах стаята ми в черно -легло,гардероб,под. Майка ми още ми го напомня ужасена. Сега трябва да се съобразявам и аз  желанията на дъщерята, за радост не харесва черно , а аз вече го мразя. Всяко нещо с времето си,черното е практично ,но състарява.

# 628
  • В царството на игрите:)
Привет отново, безуспешно се опитвам да намеря един сайт, който преди доста време и ако не се лъжа в тази тема беше споделил някой за онлайн поздрави на звезди за рожден ден. Има си цена тази услуга, но не съм го заразила. Някой знае ли нещо подобно или се бъркам? Не става въпрос за български сайт.

# 629
  • Пловдив
https://greet.bg/talents/
За мен са доста глупаво похарчени пари.

Този е за бг "звезди", може и да има и за чужди.

Общи условия

Активация на акаунт