Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
От всяка клиника има доволни и недоволни. Аз например при Владимиров имам 2 стимулации, 2 свежи, 2 замразени, съсипан опит и двата пъти, в които съм била със стимулация по фонд, са ми начислявани за доплащане за несъществуващи хормонални изследвания единия път 1500лв,втория път повече. За съжаление едва сега при третия ми опит по фонд в друга клиника, правейки си сметка колко ще доплащам, видях схемата... Пожелавам успех на всяка тук, при мен и 6тия трансфер приключи катастрофално

Аз не говоря за недоволство.Пак ще напиша искам човещина!!!Ако трябва бих изтърпяла и 10 опита,но поне да имам някакъв процент шанс за успеваемост,а не катафалка за мъртви ембриони!!!!Разберете ме дами:angry: просто знам,че всяка от нас е преживяла ужасни неща,защо ни мъчат още за 1,2,3к????Тези хора ни съсипват здравето за едно дете!!!!

# 166
1 година ми беше и на мен лимита при Савова и като цяло в тази клиника. Такова чакане (6 часа съм чакала, за да влеза за 5 мин и да не получа отговор на нито един от въпросите си), такива нерви - пълно разочарование. На фона на всичко това бях шокирана от заключението й че на 28 години ми е изчерпан яйчниковия резерв и трябва по скоро да започваме, защото нямам никакво време (в момента АМХ ми е 4), що лекари посетих след това, всички бяха изумени от тези нейни твърдения. А за политиката им на работа като цяло няма изобщо да коментирам. Наистина би било добре да се дава гласност за такива места, защото все пак на първо място ние сме човешки същества, плащаме си за всяка една услуга и най-малкото поне - заслужаваме някакво отношение.
Преди около 3 години бях и аз в Щерев при д-р Савова. Дори не знам защо изгубих там 1 година, в която за всеки преглед, като е имало и почти всяка седмица, съм чакала ЦЯЛ ден!... С час в 8-8 и 30 и влизаш в 18ч..  Дори е имало случай да влизам в 21ч.. Цял ден чакане, направо и сега като се сетя и полудявам. И как всеки път се обяснявах на шефката ми и как тя да повярва, но както и да е... Та въпросната отказа да ми извади хубаво фоликулче, с хубави хормони и да сме опитали по нормален път... Иначе чакаш цял ден и влизаш в 2 минути, и така.. Изгубих си напълно времето с тях..

# 167
  • Пловдив
И аз знам за такъв случай, след години ходене при Бъчваров и пиене на добавки за по 200/ 300 лева питат мъжа ти ходил ли си на лекар и че има варикоцеле, след операция нормозооспермия, но Щерев искат да " лекуват" мъжки фактор а не разрешат проблема. По-добре да ходиш на прегледи , да пускаш спермограми да пиеш добавки - машина за пари 💸💸💸
Извинявай , ама нищо не разбрах Wink

# 168
? Какво не се разбира? След години ходене при Бъчваров и пиене на добавки, мъжа отива при друг лекар уролог и там няколко пъти го питат ти ходил ли си на лекар? Диагностицират го с варикоцеле, правят му операция и след това спермограмата показва нормозооспермия, а в Щерев можеше да си ходи до безкрайност на прегледи при Бъчваров и да си пие добавки, няколко момичета са описали същото....

# 169
Пак съм аз вчера на 18.02 бях на първия ултразвук,видя се ,че имам плоден сак и жълтично мехурче,докторката ми каза,че съм в 6г.с,та въпроса ми към вас е как се изчислява в коя седмица си,защото не мога да разбера при положение,че ПРМ ми е на 19.01,на 23.01 ми направиха пункция и на 26.01 ми направиха трансвер на 2 свежи ембриона ,нещо не ми излизат сметките вие какво мислите?🤔🤔🤔

# 170
  • София
Изчислява се според ПРМ. В интернет има калкулатори можеш да ги погледнеш. Имаше ли някакви усещания до теста за бременност-обичайният въпрос? Flowers Four Leaf Clover

# 171
Изчислява се според ПРМ. В интернет има калкулатори можеш да ги погледнеш. Имаше ли някакви усещания до теста за бременност-обичайният въпрос? Flowers Four Leaf Clover
нямах никакви усещания и продължавам да нямам освен единствено и еднократно на 7 ден след трансфер леко кафеникаво зацапване и това беше.Дори и да го смятам от ПРМ пак не ми излизат сметките аз си го изчислявам ,че съм 4г.с и 3 дни ,а тя казва,че съм 6г.с 😄😄😄

# 172
И аз да си кажа......първото ни Ин витро в Щерев си беше напразно ! С мъжки фактор и трета степен варикоцеле Бъчваров го кара добавки да пие и нищо не му спомена за отстранямане.  Добавките и да действат тя вената ги изпича сперматозоидите.Естественно оплождането беше ...зле. Слава богу се консултира и с друг док. Направи операция и имаме значително подобрение, а и по - добро оплождане при 2ри опит. Една година загубихме и един опит на вятъра. А годините си вървят. Възползват се от това, че при първи опит още се луташ и не си наясно. И аз се каня да сменя клиниката, но имам замразени. Дано имам късмет с тях. Нариваме сумати пари поне да имаме адекватно лечение!

Можеш да си местиш замразените ембриони в друга клиника.Ако не се лъжа беше около 300лв.Wink

# 173
  • София/Севлиево
Йоли ,в 4 г.с. си,но пък може да расте по-бързо и да отговаря на 6-та.Това е по-добрият вариант.Аз съм с ПРМ 15.01 и от вчера в 5 г.с.В понеделник ще разбера какво се случва.

# 174
http://www.ivf.ca/calcu.htm ето такя се изчислява при инвитро ето защо докторката така ми каза,много е объркващо

# 175
  • София/Севлиево
Интересен калкулатор,но как работи при ЗЕТ?Аз го смятам по ПРМ и терминът ми излиза 20-22.10.Струва ми се най-точно.

# 176
Интересен калкулатор,но как работи при ЗЕТ?Аз го смятам по ПРМ и терминът ми излиза 20-22.10.Струва ми се най-точно.
Не знам как работи при ЗЕТ,но докторката това каза че при инвитро се изчислява по друг начин,не като нормална бременност с ПРМ ,и мен точно за това ми стана любопитно точно как става и как се смята ,но по-сигурно е да я слушам нея и това какво показва ултразвука

# 177
Момичета, съжалявам за болката и разочарованията, които сте преживели, но наистина вярвам, че от всяка клиника има доволни и недоволни и не е редно да генерализираме.
Моят ЗЕТ в Щерев беше на 09.02, първи трансфер ни е, с МФ +  СПКЯ и ИР от моя страна. Днес пуснах кръвен и ето го резултата:

Симптоми почти никакви - подут корем, но аз по принцип си се боря с газове, и от време на време придърпвания около яйчниците.
Надявам се и от тук нататък всичко да е наред, в неделя ще пусна пак, за да видя как се удвоява.
Успех на всички, дано всеки намери своя лекар и успее с него Flowers Four Leaf Clover Heart

# 178
Пак съм аз вчера на 18.02 бях на първия ултразвук,видя се ,че имам плоден сак и жълтично мехурче,докторката ми каза,че съм в 6г.с,та въпроса ми към вас е как се изчислява в коя седмица си,защото не мога да разбера при положение,че ПРМ ми е на 19.01,на 23.01 ми направиха пункция и на 26.01 ми направиха трансвер на 2 свежи ембриона ,нещо не ми излизат сметките вие какво мислите?🤔🤔🤔

Как така пункция на 5-ти ден и трансфер на 8-ми ден от МЦ Thinking
Но каквито и да са сметките, важен е резултата - честито! People Baby

# 179
  • Варна

Ако е ЗЕТ на 5-дневен ембрион изваждате 5 дни от датата на трансфера и въвеждате получената дата като дата на овулация

Общи условия

Активация на акаунт