МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 16

• 59 849
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
Ние сме с 2%, всичко друго е много добре. Казаха ми, че по естествен път може да се случат нещата, но с голям риск за аборти. Преди да го установим имаме една извънматочна и едно кухо яйце. Другият месец ще правим контролна спермограма, та да се види има ли развитие след прием на витамини.

# 226
Здравейте, имам нужда от съвет. Направиха на мъжът ми биопсия на тестисите, но не откриха сперматозоиди и клетки на сперматогенезата. Трябва ми съвет при кой андролог-уролог да отидем в София? Никой не казва от какво е проблема, а само гадаят. Пускано е цитогенетично изследване-в него няма проблем. Хормони в норма. На 28 години е, не пие, не пуши. Не е карал заушка.

# 227
Здравейте, имам нужда от съвет. Направиха на мъжът ми биопсия на тестисите, но не откриха сперматозоиди и клетки на сперматогенезата. Трябва ми съвет при кой андролог-уролог да отидем в София? Никой не казва от какво е проблема, а само гадаят. Пускано е цитогенетично изследване-в него няма проблем. Хормони в норма. На 28 години е, не пие, не пуши. Не е карал заушка.
Ако може да си го позволите, в Турция в Мемориал.

# 228
Ако може да си го позволите, в Турция в Мемориал.

И за там мислим, но искаме да видим какво ще кажат и в София. А и като цяло трябва да се поинтересуваме как стоят нещата с турските болници-запидване на часове, прегледи, нощувки, цени, езици..

# 229

И за там мислим, но искаме да видим какво ще кажат и в София. А и като цяло трябва да се поинтересуваме как стоят нещата с турските болници-запидване на часове, прегледи, нощувки, цени, езици..
Има тема за пациентите на турските клиники. Там са дадени телефони на българските координатори. Другият вариант е чрез фирма посредник. Тук най-често за мъжки фактор препоръчват консултация с Кацаров.

# 230

Има тема за пациентите на турските клиники. Там са дадени телефони на българските координатори. Другият вариант е чрез фирма посредник. Тук най-често за мъжки фактор препоръчват консултация с Кацаров.

Благодаря. Ще запиша час за Кацаров

# 231
Аз мисля, да пробвате мнение в друга клиника, където намерите за добре. Не веднага в Турция. Мисля,че все още има останали лекари,които наистина знаят какво правят. Колкото до Кацаров, веднъж ходихме и не мисля,че винаги решението е операция и т.н. Може би той само това вижда ,направо операция. Посъветвайте се и с друг уролог.

# 232
С мъжки фактор сме - Полукс форте, Потенциатор, топ фолат и кломифен цитрат... без никакво подобрение от тези лекарства 4 месеца ги е пил. Моля препоръчайте билки , смеси, добавки и витамини ... благодаря

# 233
Професор Башар, Мемориал. Не се занимавайте повече тук, няма смисъл да си губите времето и парите, нищо няма да ви кажат. Простата биопсия ,която правят в България не е показателна, защото с нея  не могат да се огледат целите тестиси. Там ще ви предложат микро тесе, което е най добрия вариант.

# 234
Здравейте, момичета!
Пожелавам на всички ви скоро да видите две чертички и да бъдете щастливи мами! Heart Flowers Four Leaf Clover
Да ви споделя и нашата история съвсем накратко..
От близо 2 години опитваме, а преди 6м правихме някои изследвания за пръв път. Въпреки мнението на лекарите, ние вярваме в чудесата BlushHeart
Били скептични за естествено забременяване и директно искат да ни запишат за фонда, без да са изписали и едно хапче на нито един от двамата, нито съвет. Close
Ходим при фитотерапевт, който ни изписа билки съответно. Човекът е със силно увредено зрение, почти сляп. Щом на второто посещение, само като прокара длан на см от тялото, ми каза че имам кисти на гърдите (което установиха с ехограф дни по-рано), съм склонна да му вярвам. Освен микса от билки, пием и магарешки бодил и Бабини зъби. Ще взема и Вечерна иглика.
Искаме и да добавим нужните витамини, но в какво количество ( мг на ден) и как да се комбинира всичко това.. Не съм сигурна
Момичета, Моля да споделите, ако имате информация и опит, както и други съвети Hands Pray
Вит Е
Вит Д
Вит Ц
Б 6
Б 12
Б 9
Желязо
Селен
Цинк
Л-карнитин
Л-аргинин
Q10
Омега3-6
Всички се отразяват на репродуктивната система положително.
Готовите добавки съдържат под необходимите дневни, за това искаме да ги приемаме по отделно в максимално допустимите норми
Докторите уважавани които посетихме и скептицизмът им, не бих попитала за подобен съвет

И вярвайте в чудеса! ❤️

# 235

Искаме и да добавим нужните витамини, но в какво количество ( мг на ден) и как да се комбинира всичко това.. Не съм сигурна
Момичета, Моля да споделите, ако имате информация и опит, както и други съвети Hands Pray
Вит Е
Вит Д
Вит Ц
Б 6
Б 12
Б 9
Желязо
Селен
Цинк
Л-карнитин
Л-аргинин
Q10
Омега3-6
Готовите добавки съдържат под необходимите дневни, за това искаме да ги приемаме по отделно в максимално допустимите норми
Докторите уважавани които посетихме и скептицизмът им, не бих попитала за подобен съвет

И вярвайте в чудеса! ❤️
Има тема на Денис за добавките и там е налична цялата информация.

# 236
  • София
Добави и NAC 2*600mg. и МАКА по 1500мг на ден

# 237
Здравейте, момичета!
Пожелавам на всички ви скоро да видите две чертички и да бъдете щастливи мами! Heart Flowers Four Leaf Clover
Да ви споделя и нашата история съвсем накратко..
От близо 2 години опитваме, а преди 6м правихме някои изследвания за пръв път. Въпреки мнението на лекарите, ние вярваме в чудесата BlushHeart
Били скептични за естествено забременяване и директно искат да ни запишат за фонда, без да са изписали и едно хапче на нито един от двамата, нито съвет. Close
Ходим при фитотерапевт, който ни изписа билки съответно. Човекът е със силно увредено зрение, почти сляп. Щом на второто посещение, само като прокара длан на см от тялото, ми каза че имам кисти на гърдите (което установиха с ехограф дни по-рано), съм склонна да му вярвам. Освен микса от билки, пием и магарешки бодил и Бабини зъби. Ще взема и Вечерна иглика.
Вит Е
Вит Д
Вит Ц
Б 6
Б 12
Б 9
Желязо
Селен
Цинк
Л-карнитин
Л-аргинин
Q10
Омега3-6

И вярвайте в чудеса! ❤️
Какво показа СГ? Консултирайте се с Даскалова - Пловдив. Стори ми се, че не е фен на готовите продукти, а предпочита да  ги дозира според нуждите. Не мисля, че ще е излишно да чуете още едно мнение. Мисля, че има и онлайн консултации. Успех

# 238
Момичета, по препоръка на моята гинеколожка ММ си направи ДнК фрагментация, като подготовка преди да започнем инвитрото (очакваме си заповедта съвсем скоро). Резултата както и очаквах заради лошата спермограма като цяло не е в норма, DFI 47% и HDS 31%. Има ли други с подобни резултати?Какво направихте, четох че има шанс за подобрение?ММ пие витамин Е, цинк, мака, бабини зъби, от скоро спря и цигарите понеже беше пушач.

# 239
Проблем ли е, че мъжът ми пие бабините зъби вечер просто като чай, защото пише,че трябвало да се пият по няколко глътки 4 пъти на ден, но той е разсеян и това абсурд да се случи

Общи условия

Активация на акаунт