Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Запис и от мен към новата тема 🥰
Днес се претеглих и съм - 4 кг (8+3г.с.),не мога да ям почти, много често повръщам, опитвам се, но гаденето е постоянно. Стискам палци към 3-4 месец тези усещания да я отминат 😄

8+4г.с
И при мен е същото от нищото и бягам в тоалентата...Гаденето е целодневно,но се надявам да минава.
Второ септемврийче чакам с разлика от 4г.
Лека бременност 🌹

# 106
Аз пък макар гаденето и повръщането не съм свалила нищо даже съм 2.500 повече в 10г.с 😃 но да ви кажа хапвам доста вредни храни и е за това по отпуснах се, но дано скоро спре гаденето и да вляза в ритъм.

# 107
Аз, както и с предната бременност не мога да понасям мазни храни, пържено и сладки неща (по принцип обожавам всичко вредно и шоколадово).
Ям предимно нещо солено, кисело, салати, месо, супи и пълнозърнест хляб.

# 108
Относно отпадналостта и гаденето забелязвам ,че при мен се случва след 15ч. всеки ден , като по часовник и така до вечерта.Чувствам се просто смазана - цялото тяло все едно ме боли, нямам сила даже чашата с вода да си вдигна.
Всяка вечер имам темп около 37 градуса ,четох че е нормално.Все едно вече не съм същия човек , нямам желание даже да говоря.Не си го бях представяла така.Знам,че има и много по-тежки ситуации , но психически леко рухвам..

# 109
  • Germany
Относно отпадналостта и гаденето забелязвам ,че при мен се случва след 15ч. всеки ден , като по часовник и така до вечерта.Чувствам се просто смазана - цялото тяло все едно ме боли, нямам сила даже чашата с вода да си вдигна.
Всяка вечер имам темп около 37 градуса ,четох че е нормално.Все едно вече не съм същия човек , нямам желание даже да говоря.Не си го бях представяла така.Знам,че има и много по-тежки ситуации , но психически леко рухвам..
Все едно мен слушам.. добре че можем тук да си споделим, че ...на мен все ми е топло също, гадене , повръщане. Нещо не е много романтичен период. Дано втория триместър ни облекчи.

# 110
Аз си чакам скана на 22.02 и вече не съм много търпелива. На 18.01 като разбрах на 19.01 отидох на частен скан за потвърждение и тогава вс беше наред - сърдечен ритъм и т.н. Единствено казаха че съм седмица на зад и ме писаха 6 сед, докато по цикъл бях 7.
Сега по документи ме водят 11+2, а аз се водя по скана и се броя за 10+2... не че е толкова важно, но нямам търпение да видя малкото човече и че вс е наред, изчака ми се чакането.
Притеснено ми, въпреки че вс изглежда ОК, но толкова време чакахме това бебе повече от 4г, с първата ми бременност даже не я разбрах, толкова бързо мина, а тази се влачи ли влачи... надявам се на 22.02 вс да е наред и да се отпусна вече 💕

# 111
Все едно мен слушам.. добре че можем тук да си споделим, че ...на мен все ми е топло също, гадене , повръщане. Нещо не е много романтичен период. Дано втория триместър ни облекчи.
В началото нямах никакви проблеми и си виках "айде размина ми се".Нищо подобно , дано минава по-бързо наистина , все едно някакъв постоянен вирус или настинка..поне знаеш ,че ще мине след няколко дни , а сега...чакане..

# 112
При мен пък е до обяд, но съм на същото дередже и аз също никога не съм си го представяла така и се по депресирам, но се надявам че ще мине с влизането в 4 месец. В момента и аз не се чувствам човек не мог да пийна 1 кафенце дори направо... Както казваш знам че има и по зле, но ми се иска един ден да съм както преди.

# 113

С първата ми бременност бях много по-зле.
По това време лежах в болница за повръщане,бях свалила 9кг.
Стискай зъби,след 12г.с ще си като нова.Сега това си повтарям,пак е зле,но съм го минала един път вече и знам,че хубавото идва.

# 114
Мен възможно ли е да ме почне като вас ви пуска? Astonished
От вчера няколко пъти ми се повдига при обработка на храна, усещам вече засилено обоняние, киселини ме мъчат и отделно от няколко дни ми е много отпаднало.

# 115

С първата ми бременност бях много по-зле.
По това време лежах в болница за повръщане,бях свалила 9кг.
Стискай зъби,след 12г.с ще си като нова.Сега това си повтарям,пак е зле,но съм го минала един път вече и знам,че хубавото идва.

Имах нужда от това окуражаване 🥰 Благодаря !

# 116
Добре, че има някой на нашето си дередже да се оплачем да ни олекне. Моят приятел уж съчувства, ама не ми влиза в положение.. Все вика нали е за хубаво😂😂 а не сме казали на много хора, та няма и с кой да си обсъдя.

Я кажете има ли вече коремчета 😊

Също ако някой е минавал през пътвият БХС преглед ще сподели ли какво да очакваме. Много се вълнувам, ама не искам да се наглася нереалистично☺️

# 117
Аз имам малко коремче в 11+5 съм, но ми е втора бременност. При предната до 5ти месец си носех дрехите без проблем и като цяло бях с малък корем.
Аз днес давах кръв за БХС и минах ФМ. На ехографското изследване всичко беше наред, чакам кръвните.

# 118
Добре, че има някой на нашето си дередже да се оплачем да ни олекне. Моят приятел уж съчувства, ама не ми влиза в положение.. Все вика нали е за хубаво😂😂 а не сме казали на много хора, та няма и с кой да си обсъдя.

Я кажете има ли вече коремчета 😊

Също ако някой е минавал през пътвият БХС преглед ще сподели ли какво да очакваме. Много се вълнувам, ама не искам да се наглася нереалистично☺
При мен няма. Вие в коя седмица сте?

# 119
Аз имам малко коремче в 11+5 съм, но ми е втора бременност. При предната до 5ти месец си носех дрехите без проблем и като цяло бях с малък корем.
Аз днес давах кръв за БХС и минах ФМ. На ехографското изследване всичко беше наред, чакам кръвните.

Хах и аз съм точбо 11 с и 5 дни Simple Smile
Къде беше прегледа? Колко време беше? Видяха ли се много детайли😊

Общи условия

Активация на акаунт