Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 369
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз май съм много изостанала.
НВО е в две части, нали?
тестовата по БЕЛ, после почивка, после преразказа?
какъв е проблема да хапват или пият вода през почивката, не в стаята по време на изпита?
честно казано, никога не съм го пращала с ядене или пиене (даже вода) на състезания или олимпиади.
има време, след състезанието ще яде и пие. там не трябва да се разсейва или да разсейва другите.

# 346
  • София
Няма почивка, Добри.
Не излизат от стаята може до тоалетна след определено време (регламентирано е). Може да има няколко минути докато им раздадат материслите за втората част.

# 347
май четох в темата, че не им дават материалите веднага,  когато станат готови, а когато е определен началния час за втората част.
пак ли не съм разбрала?

# 348
  • София
При нас в школата ги съветваха да не се разпиляват с много олимпиади, а само с такива които са балообразуващи, ако има интерес към НПМГ например. Наборът ходи на биология, чакаме някакви точки - вси пак са 2/5 от бала.
В нашата школа двете съботи докато 7 клас ходиха на училище и школата беше присъствено. Тогава правиха и двата ПИ присъствено.
Аз пък си надявам като заработят отново да ни съберат за родителска среща

# 349
Преди 17 дни случайно открих правилата за информационна сигурност и ги споделих на място, където събирам разни неща, свързани с НВО. Вече се появиха на повече места, така че не виждам защо да не  пусна част от тях и тук.
Скрит текст:
Открих едно противоречие в този инструктаж, засега няма да споделям какво. Ще изчакам да видя само на мен ли ми е направило впечатление.

# 350
хванаха ме нервите още на първия лист Sad
с маска или предпазен шлем
предава личните вещи на квестор/в собствен плик и оставя на мястото до себе си..
надминаха себе си Sad да поставят материалите в индивидуалния плик/да не поставят материалите в индивидуалния плик...
Sad

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 15:36 от st. Dobri

# 351
Малко ми е ситен текста и се напрягам да чета, но на мен ми прави впечатление това:

Един път казват, черновата и беловата се слагат в  индивидуалния плик без да го запечатват, после изрично е болднато, че черновата не се поставя в индивидуалния плик и няма да се проверява..

# 352
# 353
Добри, бях обещала да питам за Англия. Може би не е съвсем по въпроса ти, защото програмата е международна, но може да се добие някаква представа:
https://smarteduhub.com/cambridge-lower-secondary-checkpoint-past-papers

# 354
  • На морето!
Освен да се молим за спокойствие на децата, трябва и на квесторите да изпращаме позитивна енергия, че с тези правила и онлайн тренинги ще е страшно за пореден път.

# 355
"Ще ги слагат или не - това е въпросът." Rolling Eyes Satisfied

# 356
От целия документ  става ясно, че няма да ги слагат.  Например, изпитният комплект тази година се състои от указания за работа, идентификационна бланка, лист за отговори, свитък за белова. Листовете за чернова вече са в помощните материали.
 За сравнение с миналата година - указания за работа, идентификационна бланка, лист за отговори, свитък за белова, в т. ч. и листове за чернова.
От инструктажа за квестора:

# 357
дано на тия малоумници им просветне, че пишат глупости и вземат та си ги поправят преди изпитите.
то бива, бива, ама две страници инструктаж с толкова грешки не бива.
а за плика последно какво е?
от квестора или собствен?
на квестора ли се дава или седи до детето?
и с шлем разрешено ли е или не?

# 358
  • Варна
Леле, аз запецнах още на прозрачните пликове, колко да носи, колко ще дадат, в кой какво да сложи, къде да го постави....
Време ли е да си сипвам, м?

# 359
Дидева, благодарение на теб, аз още от миналата тема си знам, че тази година черновите няма да се проверяват Kissing Heart
Да му мислят квесторите, какво ще правят с тези инструктажи Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт