Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 202
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
rusevavv много лошо накъсване на горния пласт виждам аз. Тия стърчащи антенки в горната част са си накъсана коса. Двустъпковия афроджи е ОК ама руса коса няма как да мине само с балсами. Балсамите даже и професионалните са СЛАБИ. Изрусената коса иска силни хидратиращи и подхранващи продукти,за да задържи после наслагването на протеин,който пък от своя страна спира късането. Или с други думи научете се да ползвате МАСКИ!
 Съгласна съм с Над,че прилична блондирана коса без Олаплекс е лека утопия.

# 406
  • София
Здравейте, момичета!
Не знам дали пиша в правилната тема, ако не е - ще си пренасоча въпроса.
От 6 години се изрусявам, изправям... общо взето - суха, изтощена с нацъфтели краища коса. Косата ми расте доста бързо в корените, (още една причина причина да се боядисвам често) но надолу се къса и не мога да се видя от толкова време насам с дълга и нормална коса. Моля ви, препоръчайте ми нещо - терапия, масла, маски... Готова съм да отделя време и финанси колкото са нужно, за да се видя най-сетне с дълга и здрава коса.

Ще ти кажа какво помага и привежда в що годе добро състояние руса накъсваща се коса:
1. Еластисайзър Philip Kingsleу, класическата версия
Преди миене го слагаш смесен с черно ямайско рициново масло
2. Хидратираща серия - шампоан и маска Joico moisture surge  (не hydraplash a класическата версия)
3. Протеин - kerastase therapiste - шампоан и маска
4. Термозащита - kerastase nectar thermique
5. Нощен серум на kerastase
6. Олио joico k pak color therapy
Напиши имената в google и продуктите ще излязат

# 407
И на мен не ми изглежда зле, но може би е по добре да пуснете снимка на цялата коса а не само на краищата. Когато косата е в добро състояние, тя има форма и стои естествено. Моята например ако изгори, не мога да я оформя по никакъв начин,  единствения вариант е да я подстрижа.

Към девойката, дето си мисли, че е рижава. Първо, не е хубаво да слагате боя ден след като са ви боядисвали. Второ, на това ниво на изсветляане нямам идея дали лилав шампоан или балсам че окаже въздействие. Трето, нямам идея какво точно ви е правила фризьорката, че да се даде конкретен съвет какво да си вземете.
Аз не мога да разбера като не се харесате след фризьор, защо не отидете пак при него да направи онова, което сте искали? Ако си поръчате в ресторанта риба, а ви донесат пържола, пак ли в бг мама ще питате какво да правите?
Ето така мисля,че се вижда по-ясно, няма кой да ми съдейства да я снима изцяло отзад. Проблемът е там, че според мен е доста изгоряла и затова единственото ми спасение е пресата, понеже е бухнала,обемна, чуплива...
Ще дам всичко от себе си да намаля изправянето, ще започна пак с оризовата вода. Мисля че има някакъв ефект или поне така ми се иска да мисля😁.

Моята коса беше същата. Препоръчвам мощни кератинови терапии като Афоджи 2минутен реконструктор,  Кератинова терапия отново на Афоджи,  цялата серия Цимент на Керастаз,  маслени маски поне 1 път в седмицата.

# 408
Антенките са нова коса според мен, нищо увредено не виждам в косата на момичето, само обирай връхчетата редовно и ползвай хубава козметика, както са написали по-горе

# 409
Ако видите моите "антенки" Laughing Винаги ми е падала много косата, но и расте като луда новата. Винаги съм била така. Става ми нещо като обем в корена от тая нова коса и повтарям по 100 пъти на фризьорите, че не искам никакъв обем при сушене. Става ми като каска, а те са свикнали да правят обеми.

# 410
Благодаря ви много момичета за съветите! Купих си повечето от нещата,които ме посъветвахте! Ще видим как ще се отразят на косата ми, но за еластисайзъра имаше ефект още при първото нанасяне, доволна съм! Heart Eyes

# 411
Препоръки за лилав шампоан. Ползвам на Лакме, но сякаш леко ми изсушава косата.

# 412
Nona, пробвай на CHI или Milkshake

# 413
Керастаз. А някой пробвал ли е на Кюн?

# 414
Аз съм доволна от лилавия шампоан на Wella!
Безсулфатния шампоан на Alfaparf  някой ползвал ли е?

# 415
За изрусена, тънка коса коя от сериите на керастаз е по подходяща, според вас -
Kerastase Force Architecte или Kerastase Resistance Extentioniste ?

# 416
Здравейте!Да помоля и аз за помощ-в Beautymall има готови формули на Селектив.Днес се свързах с консултант,но нещо не ни се получиха нещата,не се разбрахме.Въпросът ми е с какъв оксидант се използват и на мокра коса ле се нанасят(според мен е с 3% на влажна коса).Моля и за ваши мнения.Косата ми е ниво 10-11.Благодаря предварително!

# 417
  • София
За изрусена, тънка коса коя от сериите на керастаз е по подходяща, според вас -
Kerastase Force Architecte или Kerastase Resistance Extentioniste ?

Със сигурност не Extensioniste?
Това единствен шампоан ли ще бъде? Какъв ефект целиш? Редуваш ли с друго?
Ако го взимаш като единствен продукт по-добре заложи на Kerastase therapiste - пак е протеин но доста по-мек.
Kerastase architecte e хард protein и при редовна употреба освен проблеми със скалпа, ще доведе до оренасищане на косъма с протеин и чупенето му.
Ако държиш на него вземи и един хидратиращ шампоан и редувай.
Extensioniste не е протеин и балансиран но зс тънка коса докарва ефект на веро като усещане и на зализана коса без обем

# 418
Ами в момента ми трябва протеинов шампоан.  Косата ми е мека,права и не те заплита, но обичам когато след протеин стои тежка и подредена.

# 419
  • Parsberg
Антенките са нова коса според мен, нищо увредено не виждам в косата на момичето, само обирай връхчетата редовно и ползвай хубава козметика, както са написали по-горе
И аз така мисля,,, антените,, са нова коса..

Общи условия

Активация на акаунт