Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 162
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря, nad_tab. Някоя конкретна протеинова маска би ли препоръчала?

# 271
  • София
Благодаря, nad_tab. Някоя конкретна протеинова маска би ли препоръчала?

О не, аз гледам при такива процедури да използвам продукти, които по принцип не харесвам, че се слага много 100-150мл. използвай какъвто балсам/маска имаш наличен и не се използва.

Имай предвид, че това е най-лекия вариант, може и нищо да не отмие, нали е след блондорна баня.

# 272
Здравейте, бихте ли препоръчали салон за боядисване?
Малко предистория: от няколко години поддържах косата си руса, може би бях 8-ца. Миналият месец реших, че искам да е по-светла. Отидох в салон във Варна (тъй като по това време бях там) и меко казано ми окепазиха косата. Излязох от салона с жълто-зеленикава коса с тук там сиви петна. Уж я обезцветяваха глобално + боя + матиране (доколкото ми обясниха) и накрая плачевен резултат.

Та, сега търся салон в София, където да ми правят корени и да ми направят и поддържат хубав светъл рус цвят.

Та, ако може да ми препоръчате, ще съм благодарна. Хвърлила съм око на два салона засега - Studio The One и Coco dry bar. Поне от снимки, които качват ми допадат. Но те и в снимките в профила на салона от Варна ми допадаха, така че това не е 100 % гаранция вече. Ако имате мнения и за тези 2 салона - моля споделете.

Просто искам да си намеря моя салон/фризьор, без да ме е срам да се разхождам с шарена коса.

# 273
Novak, би ли споделила в кой салон си посетитела във Варна. Понеже и аз в момента съм в търсене, да не ходим там Simple Smile

# 274
  • Parsberg
Здравейте момичета, една фризьорка ми каза, че обливка на оцет с вода действало добре за косата. Някой да е пробвал това?

# 275
Десетки пъти,оцет разреден с вода сваля Ph-то и затваря косъма,прави косата мека и лъскава,действа като балсам за коса.Баба ми преди много години все ми мърмореше "Вместо да си мажеш косата с тези купешки боклуци,си я мий с домашен сапун и оцет,за да имаш дълга и гъста коса" Grinning

# 276
  • Parsberg
Има ли значение какъв е оцета? В нета пише ябълков, аз си купих такъв био.

# 277
  • Пловдив
Момичета, направих си терапията днес и съм много доволна. Усещам косата мека, жива, не се заплита, гладка е и като цяло на усещане е по-плътна😊
Също съм много доволна от тази маска, подобно ми преобразява косата. Много я съживява.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 18:14 от amaru2

# 278
Здравейте,момичета
Малко е извън темата, но понеже всяка руса коса си иска специална грижа, ползвате ли тривитаминол?
От силно изсвестляващите бои като лорвен косата ми започна да се изтощава и получих косопад , има ли други като мен?
Нищо не ползвам и много добре ми се отрази локдауна Joy, не бях се боядисвала 4 месеца и най- накрая се боядисах!

# 279
Здравейте, бихте ли препоръчали салон за боядисване?
Малко предистория: от няколко години поддържах косата си руса, може би бях 8-ца. Миналият месец реших, че искам да е по-светла. Отидох в салон във Варна (тъй като по това време бях там) и меко казано ми окепазиха косата. Излязох от салона с жълто-зеленикава коса с тук там сиви петна. Уж я обезцветяваха глобално + боя + матиране (доколкото ми обясниха) и накрая плачевен резултат.

Та, сега търся салон в София, където да ми правят корени и да ми направят и поддържат хубав светъл рус цвят.

Та, ако може да ми препоръчате, ще съм благодарна. Хвърлила съм око на два салона засега - Studio The One и Coco dry bar. Поне от снимки, които качват ми допадат. Но те и в снимките в профила на салона от Варна ми допадаха, така че това не е 100 % гаранция вече. Ако имате мнения и за тези 2 салона - моля споделете.

Просто искам да си намеря моя салон/фризьор, без да ме е срам да се разхождам с шарена коса.

Горещо препоръчвам Cveti's Secret Beauty Salon (София, бул. Черни връх 8, бл. 4). Погледнете снимки в Фб за повече инфо. Цвети е уникална.

Бихте ли препоръчали по-натурални маска, шампоан и балсам за изсветлена коса (без парабени, сулфати, ...). Двоумя се за Ланза Кератин маската, но е 96лв. За Milkshake Integrity & Papaya сериите чувам смесени отзиви.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 20:49 от Izzy_80

# 280
Има ли значение какъв е оцета? В нета пише ябълков, аз си купих такъв био.
Всякакъв съм ползвала,навремето нямаше био по магазините.Имам ябълков и винен,специално за целта купени,но отлежават от месеци,не ми се занимава твърде,предпочитам набързо да мацна балсам

# 281
Вода/оцет 50:50 ли?  И колко често

# 282
  • София
Давам отзив за Stapiz Deep Plex, днес направих терапия и мога да сравня с Олаплекс терапия.

Напомни ми двустъпковия протеин на Афоджи, след Олаплекс, косата е по-жилава и подредена, а тук остава по-пухкава. След Олаплекс, 2-3 минавания с четката и косата е перфектна, а сега трябваше да мина с преса, за да не е толкова "пухкава".

Остава добра алтернатива на Олаплекс, за който няма от къде да го купи или му е скъп, но определено Олаплекс е по-добрата грижа.

# 283
Мога да похваля от опит салон Stephan в Изток. Доста добре работят, подхождат изключително индивидуално. Мисля, че имат в Борово и в центъра също салони. Работят с Wella и Лореал, което малко ме замисли, но като цяло съм доволна от резултата с Wella. Фризьорките им имат най-уникалните руси коси, които съм виждала на живо Heart. Всъщност това ме накара да вляза. Grinning

# 284
Моята коса след Афоджи не е пухкава. Става плътна и тежка, лъскава. Придобива формата на естествения ми косъм, тук там се зачупва когато не е много дълга и не тежи. Може би е до коса и косъм.

Общи условия

Активация на акаунт