Жената зодия Риби - 19

• 33 971
  • 425
  •   1
Отговори
# 345
Добре де, 2025 г. в какъв аспект ще е трудна?

# 346
Ма мен миналата ми беше трудна, но тази направо 2024 ме скапа. Шашнахте ме за 2025

# 347
  • София
На мен 2021, 2022 и 2023 като цяло ми бяха спокойни. 2020 се тревожех заради пандемията, не знаех какво ще става, но някак от лятото след карантината се успокоих. И следващите години ми бяха ок, макар, че 2022 смених работата, а от края на зимата и записах да уча. Зор беше с ученето досега(свърши ми курса/учебната пътека, онзи ден ми беше последния изпит), но като цяло си вървях в една програма, ритъм.
Трудно преодолях първи клас на голямото дете. 2021-ва. Той е с обучителни затруднения и много се тормозех, че не мога да го преместя в по-подкрепяща среда. За 3 години(сега ще е 4 клас) се справи, но има още неща за изчистване- и умения, и навици, комуникация между нас...тепърва ще имаме дертове. Но първи клас ми беше много депресивен заради това, после втори клас(22/23) горе долу беше спокойни.
Тази година малкият ми тръгва в първи клас, тая надежда, че учителките му ще са от тези подкрепящите. Малкото ми е много деликатно, но и опърничаво. Той е гальовен, има нужда от някой обичлив учител.
И двамата са стрелци, но големият е с асцендент водолей и луна в рак, а малкото е с асцвндент рак и луна в дева.
И двамата са силно чувствителни(то кое дете не е), но по различен начин действат и реагират.
Големият е лъв отвън, коте отвътре(така го нарече лигопеда Joy). От зор да не изглежда незнаещ и слаб, се надува, винаги е на въпреки, винаги в спор последната реплика трябва да е негова. Голямо реване, тръшканв, квичене и драми. Много е бурен в реакциите си. Но пък има фиксация в правилата, следване на рутина...за него винаги трябва да има справедливост.
Малкият е с душа на момиченце. Да се гушка, да го галиш, да те пипа постоянно, обича еднорози, феи, спира се да мирише цветята, рисува ми сърца и има нужда постоянно да казва колко те обича. Не обича силен шум, някой да крещи, да тича около него. Същевременно е доста подмолен и добре знае как да те обработи. Батко му няма такива умения- той не знае как деликатно и подмолно да те убеди, докато малкото си се глезундри и ти е много трудно да му се скараш Joy
Та много се надявам да попадне на мили учители, той има нужда от това. Не от някой крокозъбел.

# 348
Аз броях дните до края на 2024, а то ще почне 2025...

# 349
Аз броях дните до края на 2024, а то ще почне 2025...
Нали! 😅

# 350
Стига сте се шашкали, всяка карта е различна, може да ви е супер 2025.

# 351
А, аз ги приемам на шега нещата. Това е много обща прогнозна и я е така -я не. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нещо от групата във фейса:

# 352
Да, това съм аз на снимката Joy

# 353
  • Sofia
Ето каква Таро-карта си изтеглих за днес от Една.бг:

Таро карта на деня

Авторът на Таро рубриката е Илиана Смилянова.

ШЕСТИЦА ЧАШИ

През днешния ден може да бъдете обзети от носталгични настроения, от спомени за минали любовни и приятелски връзки, което да се превърне за вас в творчески стимул, да ви зареди с енергия. Но може и да се превърне в своеобразно бягство в миналото от днешния ден и неговите конкретни проблеми. Истинско удоволствие днес би ви доставило поднасянето на подаръци - от вас или за вас.

Точно ми резонира за днеска. След работа ще се видя с най-близката ми приятелка. Ще пийнем, ще хапнем, ще побъбрим по женски и съм й приготвила плик с няколко блузки, които са ми малки, а много си ги обичам. Ако ги хареса - нейни са. Много са запазени! А на нея ще са й таман. Gift Heart

Вие, дами Рибки, теглите ли си понякога карти Таро, било от реални колоди или от Интернет сайтове?

П.П. След малко ще си отворя транзитите за 2025 година, че наистина ми стана любопитно какво ме очаква догодина...

# 354
Вихрогонче, аз съм много запалена по Тарото, но според мен това е дарба и не чувствам, че аз я имам.
Гледали са ми и са ми познавали на 100%
Иначе ето карта за деня от Една.бг
ОСМИЦА ЧАШИ
Днес имате склонността да се отдръпнете, да се оттеглите от активно участие в дела и взаимоотношения, за да потърсите нови възможности, различни и обогатяващи, да удовлетворите някаква своя вътрешна потребност, да последвате своя вътрешен глас. Но това ваше поведение може да е резултат и на вашата вечна неудовлетвореност, на тенденцията да не довършвате нещата, а да ги заменяте с нови и нови проекти.

# 355
  • Sofia
И резонира ли ти, Горска катеричка?
Не, че се хваля, но аз имам и дарбата, и знанията и уменията да тълкувам подредби.
Имам си и сертификат за таролог! Много се радвам за което Heart

# 356
Интересно. И аз цъкнах пише ми, че може да "изпусна влака в последния момент", което дано не е така. Една идея ми се въртеше бегло от преди и тъкмо днес се реших да се заема и имам буквално два дни да преснимам и оформя документи, за да не изпусна срока.
Вкъщи се намира тесте карти, но изобщо не съм се сещала да си тегля.
И резонира ли ти, Горска катеричка?
Не, че се хваля, но аз имам и дарбата, и знанията и уменията да тълкувам подредби.
Имам си и сертификат за таролог! Много се радвам за което Heart
По принцип имам интерес към това, с което се занимаваш, но имайки само ориентировъчно часа си на раждане може ли да излезе нещо само от датата и името ми...? Намирам се близо до София.

# 357
  • Sofia
За гледане на Таро не се нуждая от нищо такова.
Просто молиш да ти гледам, формулираш въпрос, ако имаш такъв.
Аз ти тегля и ти разяснявам как виждам картите Yellow Heart

# 358
Едно нещо ми се върти в ума да ви питам: Как разбирате духовното развитие, духовното пречистване и самотата (паузата от запознанства и живот от тесен кръг близки) има ли място в духовното? Начините им за постигане също?
Искам да видя вашите гледни точки или дори житейски примери да сверя/ориентирам Пътя си евентуално.

Темата за късмети и Таро също е интересна за дискусия и не бих желала да я прекъсвам.

# 359
Вихрогонче, писах ти на лично, незнам дали си получила. Гледаш ли и на карти и на други хора?

Общи условия

Активация на акаунт