Бившата ми приятелка ме преследва.

• 7 438
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
На мен пък и автора ми се струва неадекватен... сменя телефони какво ли не, толко бил тормозен ама за адвокат и полиция нищо не знае... тя го тормозела ама ние не сме изслушали нея.
Аз пък знам много истории подобни където мъжът така получава безплатен с*** и дим да го няма.
Ще ми е чиста съвестта и няма да прибегна до институции за помощ, а ще търся отговори във форуми... що за мислене, за мен не е чиста тая работа.

# 31
Чукча писател, не читател....
Автора е написал, че в полицията му се изсмели за проблема и до там.

Rf, ще даде ефект, ако я слуша главата... а по описаното, хич не е така.  За съжаление, такива хора могат да продължават с години.

Нормалните хора не стигат до такива ситуации. Точно за откачалки е подобна тактика, зависи обаче до колко напред с материала е въпросната откачалка. Някои наистина превъртат, моя приятелка изпадна в подобна ситуация, бяха и състуденти с въпросния. Години наред говореше само за него, преследваше го, молеше го, накрая не разбрах как точно се отказа. Пичът след като я зае*а, не и проронваше нито дума, просто я остави да прави каквото си иска, скоро след това завършиха и замина на някъде. Май и така се отърва от нея....

# 32
Ама как ще му се изсмеят в полицията ако го представлява адвокат и има жалба с входящ номер, цялата работа стига до прокурор с тяхно съдействие...

Търсят я за показания, задължително, подписва предупреждения. Даже във хода на  разследването полицията има право да получи, съдействие от психиатър и ако установят отклонение, може да се стигне до настаняване в лечебно заведение.
Това с смеещите се полицаи ми е несериозно и подхвърлено за заблуда.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 14:26 от Latyka

# 33
  • София
Полицията няма практика и дори няма право да се намесва в семейни или лични отношения, когато няма насилие, заплаха или опасност. В случая какво се очаква да направят? Да кажат на бившата му да спре да го търси? Ако тя просто ходи след него, това не е престъпление. Ако се опита да го нападне, тогава ще имат право да реагират. Не прочетох тя да е агресивна, а просто досадна.

# 34
Полицията не е арбитър и не се намесва в личните отношения на хората, освен ако няма сериозна заплаха за живота и здравето или вече реализирано посегателство. Делата от частно- правен характер чрез адвокат се решават на друго място. Ако авторът се чувства заплашен по някакъв начин де се консултира с адвокат.

# 35
Все пак е тормоз.
Но толкова ли е трудно вместо номер да сменяш, да блокираш номера и?
Блокираш я от всички социални мрежи.
Като идва до вас, с какъв акъл отваряш и се разправяш. Просто не отваряш и тя ще си тръгне.
А работата защо е сменил, не става ясно.
Какво, причаквала го е и почвала да му пили да се съберат. Много важно. Просто я подминава и не разговаря с нея.
Освен ако не го е страх. Да кажем той е 60 кила с мокри гащи, а тя е 120 килограмова яка мадама Grinning

# 36
В случай, че някой те притеснява в дома ти, няма такива неща като лични или семейни, подадеш ли сигнал в полицията за около 5 мин. са на адрес за да отстранят насилника, имам познати полицаи, които споделят колко често ги викат за щяло и нещяло.

# 37
Мда. Защото с въпросната авторът нито има лични, нито семейни отношения Grinning

Имах една откачена съседка. Често звънеше и ни крещеше. И на другите съседи.
Писна ми. Взех кофа вода. Отварям, и я облях от главата до петите. Казах, че следващия път ще е вряла.
Колкото и луда да беше, не дойде повече на нашата врата.

# 38
Мда. Защото с въпросната авторът нито има лични, нито семейни отношения Grinning

Писна ми. Взех кофа вода. Отварям, и я облях от главата до петите. Казах, че следващия път ще е вряла.

Joy Joy Да се радва, че не е било нещо друго. Joy

# 39
  • София
Моля авторът да уточни дали има заплахи и насилие. Или дамата е просто безкрайно досадна.

# 40

Ми оправни хора Ей на...😀😀😀

# 41

Ми оправни хора Ей на...😀😀😀

Да, това е много добър вариант за автора. Може и да е смешно, но ако реагира така онази ще се стресне. Grinning

# 42
Да, ама нека първо с добро, тоест със студена вода Mr. Green

# 43
  • София
Т.е. предлагате да обърне нещата и той да прояви насилие като й даде идеален коз за отмъщение и го осъди.

# 44
Да,след като му отиде в квартирата залива я и толкоз. Пък тя да доказва, че е той.

Общи условия

Активация на акаунт