Бившата ми приятелка ме преследва.

• 7 436
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
И как ще го осъди.
Откога ако те плиснат с водица остават белези? Grinning
Отваря вратата, лисва легена и затваря. В неговия си дом, ще си прави каквото иска. Какво насилие, какви пет лева Grinning

Освен че съм лисвала вода, веднъж се наложи да хвърля бой на две руси крави. Бяха ми съседки и започнаха да ритат вратата и почти я разбиха. Излязох и ги набих.
Дойде полиция. Каза им, че аз съм в пълното право да ги осъдя.
А от побоят белези няма. Аз знам как да млатя.

# 46
  • София
Всеки реагира според собствения си натюрел.

# 47
Така е. Мен животът ме научи като ме нападат, да се отбранявам, а не да се свивам на кълбо Grinning

# 48
Не може ли просто да я обиди, вероятно засегнатото й достойнство ще попречи да му се натиска?
Да й каже, че е много грозна, неприятна, подобни неща. С груб тон, разбира се. Току-виж се отървал...

Не пред свидетели, то се знае. Innocent

# 49
  • София
Всяко обръщане на каквото и да е внимание може да забави отказването й.
Прочетете за насилието от близък, което някои хора погрешно интерпретират като проява на внимание към тях. Интересно е как човек се самозаблуждава, когато не иска да приеме фактите.
Тя също може да реши,че той влиза в диалог,защото му пука за нея или кой знае какво.

# 50
Имах предвид нещо гадно. Едно "Махни се, ма мършо!" звучи ли като внимание или че му пука?
(С извинение.)
Съфорумецът явно е културно момче. Joy Иначе досега да я беше отказал. Rolling Eyes

# 51
  • София
Може и ок да е за нея. Може да реши, че много я иска, но го е страх от връзка и я обижда, за да я защити един вид. Наблюдавала съм такива случаи.
Дори да я напсува, пак е контакт.

# 52
Хахахах, ужас! Simple Smile
Ами той явно неустоим човека... да гледа от добрата страна.
Поне не може да го изнасили (няма физическата сила, предполагам).
Все ще й мине по някое време... Sunglasses

# 53
Насилието поражда насилие в много случаи.
Аз съм спокоен човек, мноооого спокоен, но ако някой ми лисне вода - ще му скоча и ще го пречукам, или ще измисля как да го накажа, че да съжали.

До автора:
Единственият начин е да покажеш, че не те е страх от нея и действията й. Игнорирането амбицира някои хора. За насилието казах. Разговорите не помагат.

# 54
Авторе, какво стана отърва ли се?

# 55
Ако нещата стоят както авторът описва, тази жена има нужда от специализирана помощ от психолог или психиатър. Съжалявам тази жена, може да си е иначе нормална и раздялата да е отключила този проблем. Обаче това вече не е проблем на автора. Трябва да я блокира навсякъде. Ако я види на улицата, да не говори с нея. Жалба в полицията. И да се подсмихват няма проблем. Полицаите са длъжни да я извикат и да говорят с нея. Аз мисля, че е добре, но все пак зависи и от обстоятелствата, авторът да каже на бащата или майката на тази жена, тя какво точно прави, да каже, че е притеснен от крайното й поведение и че не иска да общува повече с нея.

# 56
Ти пък, психиатър... Какво е направила конкретно, че да е за психиатър?
Авторът не казал нищо за нейните действия, а само за своите... То, зависи какъв ти е прагът на търпимост. Моят е висок. За някои хора е преследване и да им кажеш - добър ден.

# 57
  • София
Чак пък работа и квартира да смени звучи несериозно. Иначе съм бил в подобни ситуации, но блокирам навсякъде, обяснявам и малко по грубо да се разкара, като не става с добро и накрая абсолютен игнор. Обикновено най лошото е било да ми звънят от непознати номера по малките часове ей така нарочно или срязани гуми на колата. Пълен игнор и ще се откаже

# 58
Чак пък работа и квартира да смени звучи несериозно. Иначе съм бил в подобни ситуации, но блокирам навсякъде, обяснявам и малко по грубо да се разкара, като не става с добро и накрая абсолютен игнор. Обикновено най лошото е било да ми звънят от непознати номера по малките часове ей така нарочно или срязани гуми на колата. Пълен игнор и ще се откаже

Леле, звучи като за криминална хроника.

# 59
  • София
В един период от живота си бях донякъде досадна, обаче отсрещната страна не ме отряза категорично. Може би епизодичният ни секс имаше нещо общо... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт