Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 145
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
От днес съм така

# 541
Sisi, нито лампата, нето гел лаковете в този комплект са ок. Лампата изглежда слаба. Гел лаковете са китайски, аз съм имала полигел на тази марка и никак не бях очарована. Вземи си хубави база и топ. Гел лаковете може и да са китайски, но защо, като може да си вземеш полски за по 3 лв броя от мейкъп бг?
Разгледай първата страница, има добри препоръки как да избереш лампа и гел лакове. Ако не ти се чака от Али, в олх има добри лампи Sun x5 max, Sun x5 plus по 30-35 лв.

https://makeup.bg/categorys/150141/#sort=price&direction=asc
Има добри отзиви от Icone, Silcare (Color it premium и Flexy, Neess, Hi Hybrid).

Направих си цяла виртуална кошница с cleaner, primer, база, 3 цвята Icone, топ, та даже и лампа Sun 5 (която не е най-доброто, но пак е 100 пъти по добре от предложеното от теб) от Мейкъп и ми излезе 55 лв за целия комплект. Без нищо китайско и с доставка до макс седмица.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 11:56 от esmeralda23

# 542
  • Mostly in my mind
Деси, еднакви сме горе-долу. Simple Smile))

# 543
За колко време идват поръчките от make up? Горе-долу !

# 544
Около седмица. Пуснах поръчка вчера, очаквам я в петък или другия понеделник. В имейла ми дават срок 01.04-05.04.

# 545
Sisi, нито лампата, нето гел лаковете в този комплект са ок. Лампата изглежда слаба. Гел лаковете са китайски, аз съм имала полигел на тази марка и никак не бях очарована. Вземи си хубави база и топ. Гел лаковете може и да са китайски, но защо, като може да си вземеш полски за по 3 лв броя от мейкъп бг?
Разгледай първата страница, има добри препоръки как да избереш лампа и гел лакове. Ако не ти се чака от Али, в олх има добри лампи Sun x5 max, Sun x5 plus по 30-35 лв.

https://makeup.bg/categorys/150141/#sort=price&direction=asc
Има добри отзиви от Icone, Silcare (Color it premium и Flexy, Neess, Hi Hybrid).

Направих си цяла виртуална кошница с cleaner, primer, база, 3 цвята Icone, топ, та даже и лампа Sun 5 (която не е най-доброто, но пак е 100 пъти по добре от предложеното от теб) от Мейкъп и ми излезе 55 лв за целия комплект. Без нищо китайско и с доставка до макс седмица.

Много благодаря! Ще прегледам веднага, дано направя по- добър избор от там!

# 546
Моля. Сподели после какво си взела Hug

Не е точно по темата, но на сайта на Интеркозметика има чудно намаление на CND Creative play (обикновен лак) - 2 на цена от 7 лв. Може да се купи и от непрофесионалисти. Взех няколко цвята за времето, когато правя почивка от гел лак, а и за педикюр. Надявам се да са добри като качество, на цена излизат като лаковете от Лиди и ДМ.

# 547
  • Down south
Червено и лъскаво Joy по-лъскаво, отколкото очаквах ( Джелиш)

Да ви питам за тези водни стикери, върху топ ли се слагат и после пак топ? Или?
Благодаря!

# 548
  • на брега на морето
Може върху топ и после пак топ. Може и върху лака, но обърши лепкавия защото не зная дали иначе няма да залепне веднага и да не успееш да го наместиш( ако не си го поставила точно). Аз напоследък си правя декорациите почти винаги на другия ден и е върху топ. Стикер по цял нокът е добре да сложиш база по стикера по свободния край и после топ, да не се забели по ръба. Готин маникюр! Hug
И зеленото на Магдалена ми хареса много! Heart Eyes
Въобще- красоти показвате! Hug

# 549
  • София
Icone, още са в процес на тестване, добре че си ги поръчаха повече хора да съберем повече отзиви. За сега единственото странно нещо е че като нанесох топа на Гелиш и изтрих лепкавия слой и стоеше леко матово, нанесох втори. Не съм сигурна обаче, дали не е от течността с която махнах лепкавия слой, пробвах тази на Icone, а тя ще се окаже, че става само за обезмасляване....

И аз поръчах още 5-6 да видим. За тези които поръчват от мейкъп, там тайната е да не използвате техен куриер, много са бавни! Имам спийдомат наблизо, поръчвам до него така мога да мина по всяко време да се взема пратката, офисите им са с отвратително работно време.

# 550
  • Down south
Благодаря за детайлното обяснение!
Планувам да лепя нещо малко на безименен пръст,  нещо, като това което "нарисувах" сега, тоест да не е съвсем безличен маникюра.

# 551
Блонди, пробвай с четка за омбре. Моята е на Боан от Али, мога да ти пусна линк, ако искаш. Иначе и тук се продават такива четки в китайските магазини за по 4-5 лв.

Благодаря! Може ли да ми я покажеш защото нямам оредстава за тази четка.

# 552
Аз сега също съм си наумила да си правя за първи път омбре. Може би края на тази седмица, да си дам малко почивка сега.
Аз имам два обикновени лака на CND Creative play от една кутия края на миналото лято, която си бях поръчала. Всъщност едното е обикновена база, а другото е червен брокатен лак. Така седят и събират прах в шкафа само. От тогава си казах, че повече няма да си поръчвам кутии Grinning

# 553
Това е четката.

https://a.aliexpress.com/_mNVAb4j

Надито, защо не ползваш лаковете на CND? Не са добри или просто изобщо не ползваш обикновени лакове?

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 20:05 от esmeralda23

# 554
Ами ползвала съм базата мисля че два пъти. Ама с или без нея едно и също. Тя не се забелязва и усеща изобщо. А червенето ми е прекалено червено. Не мога да работя с такъв маникюр.

Омбре пробвах на мостра миналата седмица не се получи особено.

Общи условия

Активация на акаунт