Навсякъде живеят хора и навсякъде тези хора са различни. Но навсякъде се вижда умора и досада от мерките. Щом издания като The Economist заговориха за вреди от хоумофиса и депресия от седенето, значи нещата са s*it just got serious. Защото The Economist не са идиоти и знаят, че човечеството е преминало през войни и глад, и все пак говорят за депресия и стрес.
Затова и вече не се действа на принципа - Х заразени, край, мандалото хлопва. Все повече ще се лавира между мерки и отпускането им, дори и картинката да не е розова и да не е zero covid.
Към това се прибавят ваксинирани + преболедували, което води до още по-големи въпросителни към мерките и тяхната целесъобразност.
Не знам, аз не съм специалист, не разбирам. Но не говорим за изтръгване на ковид, а за спиране на мутация, която може да пребори ваксините. Просто нещата са качени на друг левъл вече.
И те се притесняваха за баба, защото не може да стои и мислеха да седи в колата, а те да пазят ред, но са уцелили момент без опашка. Мама после мина и каза, че е имало повече хора. Похвали организацията, много стегната била.

имам предвид, че ако е имало, са щели да ги върнат. Ще редактирам.