COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 330 350
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 1 005
  • на пистата
Това са два живота..ма*ка му.

# 1 006
Е, масовият пенсионер не е помирисвал заведение от времето на пенсионирането си. Те едвам връзват бюджета за елементарни неща и лекарства, ще се изтягат по заведенията.

Не знам за заведения, не съм ходила от месеци.
Но преди малко пак си разменяхме реплики с една пенсионерка, дето много бързаше да си нареди покупките плътно до моите.
Не им пука, хич!

# 1 007
За това че на някои не им пука имат вина съответните славчови и подобни телевизии, които нямат никаква хигиена в коментарите на ситуацията. А пенсионерите си умират баш за тия канали.

# 1 008
  • Там,където се събуждам щастлива.
Плановите операции не се спират, за да се пазят болниците чисти от Ковид, а защото няма персонал. Колкото и да ни се обяснява, че една медицинска сестра може да обслужва безброй пациенти и няма страшно, подобна политика е несериозна и води до преумора и грешки= жертви.

За мен е страшно непукизма на хората. В такава малка страна, с шепа народ.

# 1 009
Точно Славчо им промива мозъците, не ми се мисли ако спечели и влезе във властта, какво ни чака...

Калинка, как е майка ти?

# 1 010
# 1 011
  • София
Със сигурност ще донесат ЮАР-ският щам, който вече е изследван, нигерийският - все още се изследва доколко и дали влияя на имунитет и ваксини, по-заразен ли е или НЕ.

Държавата наред с плановите операции щеше да е добре да СПРЕ и чартърите до Занзибар, вместо да им носи изборни урни да гласуват.

# 1 012
  • София
На връщане от Занзибар всеки минава PCR тест или се карантинира.

# 1 013
  • ВАРНА
сега  ce чете и малкия теkст

# 1 014
Като знаем колко се спазва карантина у нас, не е ефективно това.

# 1 015
  • Където морето целува небето...
Мда.. защото ние не знаем как се карантинират тези, които отказват ПСР. Трябва да отпадне това с карантината, при все че няма капацитет да се следи и да остане само ПСР.

# 1 016
Това сигурно ли е?
Екипажите от чартърите се връщат болни. Незнам кой щам ще дойде от там, възможно е и нов да се пръкне.

# 1 017
Напротив, карантината е много по-сигурна от ПСР теста. Просто трябва да се следи адекватно.

# 1 018
  • София
Скрит текст:
Това сигурно ли е?
Екипажите от чартърите се връщат болни. Незнам кой щам ще дойде от там, възможно е и нов да се пръкне.

Сигурно е, че е разписано в разпоредбите на МЗ. Ако не се спазва - вече не знам...

# 1 019
Напротив, карантината е много по-сигурна от ПСР теста. Просто трябва да се следи адекватно.
Така е, но всички знаем как се следят карантинираните в България.

Общи условия

Активация на акаунт