COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 311 424
  • 22 610
  •   2
Отговори
# 7 755
Пловдивският кмет е казал, че ако не се удължат мерките, той ще даде двата дни на учениците, да не ходят. Нашият кмет ще направи същото.

# 7 756
Пловдивският кмет е казал, че ако не се удължат мерките, той ще даде двата дни на учениците, да не ходят. Нашият кмет ще направи същото.
Това е супер, но нито с тия два дни ще се оправят нещата, нито с ваканцията после... нито даже ще тръгнат на подобряване... ако наистина отворят заведенията (засега индикации за противното няма).

# 7 757
По Нова тв преди близо час споменаха, че тази сутрин ще има брифинг на здравните власти по повод мерките. Някой чу ли за колко часа ставаше въпрос?

# 7 758
  • на пистата
По Нова тв преди близо час споменаха, че тази сутрин ще има брифинг на здравните власти по повод мерките. Някой чу ли за колко часа ставаше въпрос?
Ще има брифинг за пристигналите ваксини.Не за мерките

# 7 759
  • София
Те и за мерките нещо трябва да кажат, защото 1-ви е след един ден.

# 7 760
Казаха вече, почти всичко остава.

# 7 761
  • София
А в какъв смисъл брифинг за ваксините, не ми е ясна идеята?
"добро утро, пристигнаха толко и толко ваксини"?

Разхлабват се мерките след 31 март, а децата се връщат на детска градина от 5 април - това обяви здравният министър Костадин Ангелов на брифинг днес. Учениците не се връщат всички наведнъж, а от 5 до 12 април здравният и образователният министър ще решат по каква схема ще се върнат те. Те ще се върнат в клас от 12 април.
Системата се справя, няма необслужени пациенти, линейките НЕ закъсняват.......

бля-бля-бля

# 7 762
  • на пистата
А в какъв смисъл брифинг за ваксините, не ми е ясна идеята?
"добро утро, пристигнаха толко и толко ваксини"?
Ами така правят при по-големи доставки
Аз поне няколко пъти вече ги засичам.Но днес се задават и други въпроси.

# 7 763
Има брифинг на министъра в момента.

# 7 764
Каза, че вероятно от 12 април ще се върнат  по график учениците в училище, а на 5 април - децата в детските градини.

# 7 765
Разхлабват се мерките в пика на вълната. Браво.

# 7 766
  • София
Разхлабват се мерките в пика на вълната. Браво.
Всяко чудо за три дни. Като минат изборите ще видим какви ще са мерките.
Но да, култови решения сега, посред мазаляка. Знаете, че се оплаквам от годината ДО, ама не съм слабоумна и колкото и да ме е яд на едни неща, все пак сега не е моментът да се отваря каквото и да е.

# 7 767
Абонирайте се за бТВ новините или друг канал във фейсбук, пускат винаги лайф на всички брифинги, брифингчета и изявления.
Точно така, явно в някакъв ден и час са отчели спад и воала, разпускане на мерките ...

# 7 768
  • София
Според Кунчев сме в плато, а според министъра намаляват хоспитализираните.

# 7 769
В плато сме на върха на планината. То е ясно, че всякакви предизборни лупинги ще правят, но това просто е... българския модел.

Общи условия

Активация на акаунт