Съвсем друго е вероятно болен да свали маска, без взети мерки и дистанция. Остава и да ти кихне след ПСРа и мазало.
.За мое огромно съжаление вече бях запретнала ръкава и платила иначе щях да се изнеса.Така и объркаха носа на половин метър от мен и на 1 от една баба..Много съм ядосана...да поясня има специална лаборатория само за К19,която на мен ми е на 3 мин.Има и къде да се спре.Значи аз обикалям града на гладнодо др.лаборатория,а тази ...не може да иде там /в специалната/да не ръси вируси другаде!Ами съжалявам ама на доста хора това над врата е само за украса...
Ей с подробно поведение никога няма да свърши пандемията у нас.
/За Ст.Стамболов става въпрос,но всички "УЖ" са чисти...А не знам къде да се оплача.Иначе и на мен точно така докато се намотат с памуци и игли и на онази и объркаха носа и гърлото за антигенен бърз.Не предполгах,че взимат навсякъде слад като изрично е написано друго
.Тяхното ламтене за пари край няма,но и хората са безотговорни.Ами тя тази леля беше с 1 пласт хирургическа-даже това не знам дали изобщо и хирургическа се води-и тя къде е тръгнала болна без нищо! Препоръчани теми