Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 129
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 415
Оги, да ти е жив и здрав порасналия младеж!

Да изтрия снимката на мекиците, толкова смут всях в темата рано сутринта. Иначе бях готова да мятам към прозореците ви, ама като си представя само, размазана мекица по току-що измитите ви прозорци и ме хваща шубе, да не получа някоя гьостерица.
Само оправдаване и замазване не на прозорци, а на положение 🤣
Мммммм,кой го казва 😁!

Оги,да ти е жив и здрав рожденика!

# 2 416
Кло, нимой да триеш! Сакън!
Честит да ти е рожденика, Оги! Късмет в живота!
Фил, Монстърчето не беше ли малко за училище?! Или и при вас първокласниците са четири годишни? 😄

# 2 417
  • София
Сисо, чакай до утре де. Милото може и да ми разреши да кача снимка ако мина през незнам колко сървъри и замажа всички адреси 🤣🤣🤣.

# 2 418
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Снощи си легнахме късно, и спахме до 9.30. Наспана съм.

Оххх, с това готвене... Все нещо ТРЯБВА да се готви, пък и големия недовършен е една "лейди Претенция", яде нещо по веднъж или пряко сили два пъти.
 Правих яхния грах, и зеленчукова супа тия дни, сега мисля кайма да купя, за кюфтета.

Eliff във Франция децата тръгват задължително от три години на училище или нещо като градина. И там не спят следобед. Имам роднини там.

# 2 419
Рен, време ти е за сън вече.

Слънчева 🌈 🍭, благодаря за идеята. Ще готвя днес грах яхния. Реших го, благодарение на теб.

# 2 420
  • Sofia
Огица, здраве и късмет за младежа!
Ха-ха, и аз грах яхния измислих, че бързо става.
ОИ ще остане за утре. Днес ми се върти в главата еретичната мисъл да нося едни торби до ХМ, ама в мола сигурно ще е митинг.

# 2 421
Добре, че направихме пазара в НМ-а в големия дъжд и вятър в сряда. Сигурно от понеделник ще им хлопнат кепенците, нищо, че не са в МОЛ, все пак са на няколко етажа магазин.

# 2 422
  • Пловдив
Оги, честит да е сина! Да е здрав!

Ре, вярно ли разрешение трябва и то за една котка? Joy

# 2 423
Огица,  честит да е синкото!
МУ продължава да дърпа дявола за опашката. Не е спирал да мърмори,  бърше кухнята и дудне. Освен това смъкнал всички пердета и ги струпал пред пералнята. Ми като е толкова офръчен,  па да си ги изпере. Rage 
Човек едно кафе не може да изпие на спокойствие.

# 2 424
  • Пловдив
Сиросче, щом бърши го остави...иди в др.стая Wink
Моите се навряха в един рибарски м-н и ги чакам в колата Confused  след малко и аз ще вляза!

# 2 425
Оги да е жив и здрав младежа! Всяко зло да го забрави!
Балонита, честито! Все така успешна и доходоносна да е работата ти!
Кво припадате по мекици и батати!!! Чашите искам аз чашите - Крот и Кло ударихте ме в сърцето значи!
Отивам да правя канелони с извара, спанак и пилешко месо, след това солена баница пица, после пържоли, салати и..... т.н днес ще има винотерапия у дома. Две приятелки ще дойдат да се наприказваме и възстановим душевното равновесие. И имам още малко за пазаруване и чистене....
С две думи ритвам си д-то и отивам да кръжа в кухнята.

# 2 426
Оги, да ти е жив и здрав Мамин Златен!

# 2 427
Оги, честит да е сина! Да е здрав!

Ре, вярно ли разрешение трябва и то за една котка? Joy
Мисте, агнешкото ще снима Ре! За котката и дума не може да става 😁

# 2 428
  • Пловдив
Ау, Уинд, страхотия!
Рецепти са дадеш за първите две Simple Smile

Сис, ся схванАх Grinning

# 2 429
Уинд,  сега ме затрудни много. На Рен ли да се натреса или на теб? Звучи вкусно много. Благородно завид за приятелките и възможността за връщане на душевното равновесие.  И ако не е нахално, може ли рецептата за канелоните?
Мисте,  не ти е лесно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт