Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 290
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Съни да ти дам една приятелка да те отърве.Grinning

# 2 731
  • София
Джун, няма научно доказателство за ваксина по време на пандемия, просто, защото пандемия след испанския грип не е имало. Тази теза, която ти споменаваш, я срещам на няколко пъти. Според мен има предвид, че по време на епидемия се спират плановите ваксинации.
Хубаво е да си здрав при поставяне на каквато и да е ваксина, но трябва и да отчетем, че ваксините днес са много различни от тези, които бяха преди 20,30 години.

# 2 732
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Съни да ти дам една приятелка да те отърве.Grinning

а за "приятелката" таралеж ще дадеш ли?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile закачам се. харесвам приятелките ти. Simple Smile

# 2 733
  • Sofia
Така е, Рен! Съгласна съм. Още повече, че при нея имаше и лична трагедия, свързана с коронката.
Съни, успех с неканения гост. Имам много "яка" история с плъхове и мишки на една задължителна практика в едно родопско село. Та си е мега гадно.

# 2 734
  • France
Абсолютно съм съгласна с Рен.
Съни, мишка ли има у вас? Оле, много ме е бъз от тез животни.

# 2 735
Мид, добра идея, но не знам по- напред от кое ще се гътна накрая аз- от мишката или от змията.
Фил, май е плъх, че беше по- големичко. Не ги разбирам де.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 16:48 от Sunnyhobi

# 2 736
  • София
Или мангуста Grinning

Имаме яйца днес,и съм много щастлива и благодарна

Да,да мишката е страшна ,може да ви лапне цели.Шегувам се.

# 2 737
  • France
Мале! Не знам от какво ме е по-страх, от змия или плъх. Ужас. Ще се местиш ли?

# 2 738
У нас имам опит с мишка, змийче, прилепи, ястреб и скорпион. Кефът да живееш в къща... Сигурно съм единствената, която драпа да се връща в цивилизацията и в апартамент. Чисто физически и финансово изнемогвам с поддръжката, психически с отдалечеността от хора.

Уиш, да ти е жива, здрава и леко да минавате през пубертета!

13, супер! Аз бих се ваксинирала ако можех да се вредя, но нас ни карат по план и скоро няма да е.

Рано ли е за спортуване?

# 2 739
  • София
Не ме е страх нито от мишки, нито от змии, но определено не е гот да са в къщи, освен ако не са любимци.  Съни, в апартамент ли си? Мишките, за разлика от плъховете, рядко се въдят в градове.
Внимавай с отровата, заради детето.

# 2 740
Фил, не, колкото и да ми се иска в момента няма как да предприемам промени на този етап. Поне е отделно това помещение.
Дано е само един и да умре. Във ветеринарния магазин ми обясниха, че тази отрова само ги зашеметявала и докато залита може да се убие. Сега само това ми липсваше. Сложила съм метла до капачката с отрова, ако го видя пак да го цапардосам.
Ре, къща е. И аз до сега съм живяла само в апартамент и там такива неща няма.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 16:28 от Sunnyhobi

# 2 741
  • София
С метла нищо няма да направиш.Вземи капан по-хубаво.
И как ще се убие като залита? Не ги ли пита.

# 2 742
Юнче, точно такива мисли ми се въртят относно ваксинирането, но здравия разум ми подсказва, че с друго човечеството не разполага в момента и трябва да се опитаме да овладеем тази пандемия. Записахме се за ваксина и чакаме.
Скания, често ми се въртят романтични представи за живеене в къща, ама май ще е на пенсия, като имам достатъчно свободно време за нея.

# 2 743
  • София
Къщата се поддържа по-трудно, но е хубаво да си имаш двор.

# 2 744
Стига де, Съни, представяй си, че е Джери (от Том и Джери). Grinning Не е страшен.
Тъжно ми е инак, не ме слушайте, че се шегувам... Много подтискащи обстоятелства ми се събраха.
А инак едва миналия уикенд бях толкова доволна и щастлива. Хубави места посетих, с чудесна компания, чувствах се идеално. А сега?
Иска ми се да вярвам, че пак ще ми се върне радостта от живота... (ако някой не знае, Рак съм, мрънкаме драматично). Sleepy

Общи условия

Активация на акаунт