“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 269
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
...
Относно червените нокти и аз си помислих, че е Бану. Тя е материалист и интересчия и през цялото време се чудя какво, аджаба прави с Тимур... Женен с две деца, ок, но какъв е? Никакъв, че и пари няма. Има нещо там много заплетено. Всяка историйка, част от голямата карти а е доста добре измислена. Героят на Харун ми е любимец за сега.
Да се редактирам. На Бану лака е червен в епизода, наистина ще излезе тя.

И аз така смятам.
Относно връзката на Бану с Тимур, то е ясно, че го води за носа и го манипулира както си иска, но все пак има и известна доза емоция от нейна страна, иначе нямаше така антагонистично да реагира към Бахар от ревност.
Но че не ми прилича на жена, която би била моногамна с някого от едната любов - факт.
Твърде коварна интересчийка е, за да не тъче поне на 2 стана...
Да видим, ако се окаже, че Бану е любовница на Исмаил, как ще реагира драконовата госпожа Хале на тази новина...Smiling Imp

# 211
Hug

Само ще кажа едно: Scream Scream Scream става все по-оплетено .. жената до Исмаил е с червени нокти Thinking

# 212
  • Свети Влас
Значи Иремка е имала връзка с този, така ли да разбирам ?

# 213
  • Кърджали
Ирем:Научих всичко
Исмаил:Кой може да ми направи това?
Хале:Всичко е готово
Исмаил:Как ще се спасим? Какво ще стане сега?
Бану: Вече сме като сянка (по петите) на г-н Исмаил.
Хале:Най-големите грвшки се допускат или от страх или от безстрашие
Бану:Още не ти е дошъл реда
Ирем :Този път ще си използваш ума
Исмаил: Сега ме оставяш ли? След като ти ме замеси в това?
Ирем : Стига си вървял след мен?
Еля:Не се съмнява в нищо. Знам какво искам.
Илкер :Сигурна ли си?
Еля: Ще продължа...
Еля: След тази нощ ще имам своя тайна
Еля:Мамо

Превод на фрага

Да добсвя и оревода към 9ти епизод
#Невинност - епизод 9, бг. суб.
https://ok.ru/video/2564806937207
https://archive.org/details/masumiyet-9.-bolum-x-264
https://fex.net/s/rzxdnxt (7-дневен линк за гледане/сваляне)
и в групата Любими сериали с превод®
https://vk.com/topic-113691288_47266509

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 22:34 от Aлекcандрa

# 214
Възможно е Исмаил да има връзка с Бану или адвокатката, но аз си мисля, да не би да е с Бирдже или пък с лелята на Еля

# 215
Възможно е Исмаил да има връзка с Бану или адвокатката, но аз си мисля, да не би да е с Бирдже или пък с лелята на Еля
  Според мен не е Бану, по-скоро Бирдже, но може и адвокатската.

# 216
И аз за адвокатката си помислих. Пък ако е Бирдже после ще могат с чиста съвест да съберат Бахар и Харун 😁 Мисля, че би се получила много добра двойка от тях и така ще натрият носа на противния Тимур, че ще се чуди от къде му е дошло.

# 217
  • София
И аз за адвокатката си помислих. Пък ако е Бирдже после ще могат с чиста съвест да съберат Бахар и Харун 😁 Мисля, че би се получила много добра двойка от тях и така ще натрият носа на противния Тимур, че ще се чуди от къде му е дошло.
Аз съм почти убедена, че е Бирдже, заради реакцията ѝ след като Илкер излезе от кабинета ѝ в последното му посещение при нея.
От самото начало има нещо подмолно и отблъскващо в нея, което не можех да определя, та даже ще се радвам да се окаже именно тя, че да разчисти пътя именно за Харун и Бахар. Grinning

# 218
Привет, невинни дами!

Изгледах на един дъх серията снощи, доста от хипотезите ми се поразклатиха..
Misc Crystal Ball Исмаил Илгаз явно има интимна връзка с някоя, по начина му на разговаряне с нея - досега не бях го чувала да използва толкова мек и умиротворяващ тон на гласа. Обаче с коя? В този епизод доста се постараха да ни насочат догадките към адвокатката, но като им знам тенденциите умишлено да подвеждат, не бих разчитала на това.

Animal SnakeТези неприязнени погледи между нея и Хале може да са просто битка за надмощие на егото в контекста на това, че Хале е свикнала да се чувства силна и непобедима, думата ѝ да се чува като закон, а на адвокатката - предполагам е такава за семейството от години, ѝ е писнало да не може да си върши работата докрай, заради намесите на Хале.
Това също би обяснило злорадството, което проблесна в очите ѝ докато Исмаил се караше на Хале...

Flowers Deciduous TreeБирдже досега винаги ми беше много симпатична, но още в миналия епизод нещо ме усъмни, а в този не разбрах точно и тя каква игра играе. Уж Харун знае, че тя е поела Илкер като пациент, даже той я е накарал, едва ли не против волята ѝ... Но какво ѝ прошепна Илкер, че я разстрои така? И...едва ли е така, просто моя спекулация, но на моменти по време на всичките им психологически сесии досега, все ми се струваше, че и тя самата сякаш се поддава на неговия чар... Сякаш докато се чувства силна и в контрол, докато седи зад позицията си на терапевт, който не се страхува да му натиска болните места и да го провокира, всъщност ѝ доставя удоволствие самото общуване - докарва го и на флирт.
Даже когато Илкер се изправи рязко и се приближи към нея с думите "не съм достатъчно смел, а?" реших, че ще я награби и целуне. Не, че я харесва, но хора като него много добре усещат слабите места на другите, като нищо може да е усетил чисто женският ѝ интерес и да пожелае да го експлоатира, за да си поиграе с нея, а защо не и да подразни свекъра си...

People WomanБахар малко ме подразни в епизода, не знам какво ѝ каза Харун за съпруга ѝ, обаче бива нерешителност и безгръбначност и у нея...от толкова години търпи тази токсична ситуация, да не мисли, че да живееш в постоянни отровни нападки между майка ти, баща ти, баба ти, леля ти, братовчедка ти и т.н. са здравословни за децата? То се вижда вече резултата при Еля, за малкия би било много по-добре да се махнат от там и да вижда баща си отделно, отколкото да разиграват фарса на "всичко е наред", докато не избухнат всички стаявани и преглъщани емоции после.
Какво чака? И кога най-сетне ще научи, че Тимур отдавна ѝ изневерява с кокошката Бану?

Flowers AppleИ като казах Бану - тя също има червена кола, същата като на Илкер... Дали не е възможно именно нейната да е била колата, от която изхвърлиха тялото на Еля в началото? Да, накрая на епизода дадоха Исмаил, но....това нищо не значи. Кой е бил вътре с него - не се знае.

Вие нали казахте, че се видяли някакви червени нокти и даже спекулирахме на коя може да са? Къде е този момент, че аз нищо такова не забелязах? Нито докато Исмаил говореше по телефона с мистериозната жена, нито накрая, когато караше колата?

Flowers HerbТимур е абсолютно лайно! Някои биха казали, че поне е по-мек към децата си - но за мен това е чиста проба егоизъм - просто не може да понесе неговия имидж да бъде почернен, затова се мъчи да се изкара той жертвата едва ли не, все обвинява майка им, никога не поема отговорност...
Много ми хареса физиономията му като усети ръката на Бахар на рамото си, докато чоплеше ключалката на сейфа...

Flowers MushroomИлкер ми даде голям червен флаг с това негово: "Не плачи, не искам никой друг да те разплаква, освен мен"...И на мен, като на Еля, ми замръзна кръвта като го чух - типично нарцистично изказване. Даже садистично.
Непрекъснато го наблюдавам докато казва или прави нещо, но особено когато е в кадър в момент, в който никой друг не може да го види - например докато прегръща Еля и приближат камерата към лицето му...гледам за изражението му - дали е тъжно, дали има някаква емоция или...просто е празно, а понякога даже доволно - леко подсмихващо се...Зловещо.
Другия момент, който ме притесни, беше като каза на Хале, че "Еля е под контрол засега"....което даде ясна индикация, че я манипулира за собствена изгода.
Което обаче не се връзва с всички онези моменти, когато скришом общуваше с нея, даже се караше с майка си докато защитаваше нуждата си от връзка с Еля...

Flowers HibiscusКогато Еля се приближаваше към Илкер на яхтата, физиономията ѝ беше доста неприязнена, а после я овладя, преди да го заговори. Мисля си, че и тя се опитва да играе някаква игра - един вид да надхитри лисицата, но за съжаление от нейна страна има прекалено силни чувства, а от негова...

Animal Pouting CatЗетят на Илгазови ми изглежда на подмазвач - и аз не го харесах, но явно има защо да предупреждават Илкер срещу него, щом не само Хале го прави, а и Ирем. Не знам дали Ирем е имала някога нещо с него, но по езика на тялото и реакцията ѝ, по-скоро ми се стори, че изпитва страх и неприязън към него, може в миналото да се е опитал да ѝ налети, знам ли?
На мен започна да ми става жал за нея - толкова е наивна и лабилна, постоянно я подхвърлят като парцалена кукла насам-натам, а тя няма сили да го спре.

Sparkling HeartБахар и Харун имаха един от онези моменти тип "разпознаване на сродни души" още първия път, като се видяха - в 1еп., на асансьора в сградата на Илгазовата компания.
Така че още тогава си помислих - дали няма в един момент да ги съберат... И аз мисля, че ако Бирдже се окаже предателка, като нищо ще се случи, рано или късно...Само дето не знам Бахар с нейната нерешителност и срам какво ще кажат хората - дали ще си позволи да бъде щастлива най-накрая или пак ще се жертва, само и само змиите наоколо да са доволни...

Поолях се пак с размислите, затова приключвам, но остава въпросът - защо Исмаил би проявил жестокост и агресия към едно момиче, почти дете - по негови собствени думи? Особено ако е станал свидетел на първоначалния удар със стол на сина си върху нея?
Да кажем, че с мистериозната си любовница са искали да избягат и да се скрият от публичните места, на които могат да бъдат снимани и разкрити от папараците, отишли са в тази отдалечена къща, като са смятали, че никой не ходи там...
Видели са Илкер и Еля, ама после какво? Кой пък ще слага ръкавици и ще я допребива? Не се връзва, ама никак - не намирам никаква логика!

И ЗАЩО Исмаил мрази Илкер толкова? Крайно време е да разкрият причината, и дано е силна - защото заради неговото отношение Илкер е станал такъв...също както Еля е пораснала такава заради отношението на баща си. И двамата - продукт и жертва на средата си - и двамата със свръхгрижовни майки и отсъстващи, студени, антагонистични бащи (въпреки че Тимур поне се държеше по-мило с Еля преди да се случи всичко)... Две наранени души, чиито механизми за справяне са поели в двете противоположни посоки - на жертва и насилник.
Не може ли да идва Сряда вече!!!

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 12:46 от ♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛

# 219
  • Кърджали
♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛, не мига да ти кажа точно момента, май след скандала вкъщата кигато Исмаил каза че е видял всичко и излезе.с колата и отиде при въпросната тайна жена. Даваха как Хале звънни на Исмаил, и една ръка с червено лакирани нокти затваря обаждането

# 220
Аа, вярно! Мерси, намерих го! Аз тогава не обърнах внимание, че звъни на Исмаил, помислих, че на Бану звъни и тя не ѝ вдига, защото е обидена на семейството... (Явно не съм била много фокусирана)
Не ми се вярва да е Бану, обаче...според мен тя много харесва да се чувства толкова важна - както сама изтъкна, не просто асистент, а "черната кутия" на семейство Илгаз... Харесва ѝ да е вътрешен човек, дясната ръка на Хале, затова и така се разяри като я уволниха, но когато накрая на епизода Халето я призова, въпреки първоначалната си престорена надменност, като влезе в колата веднага мина на старата динамика между тях.

Интересно и какво толкова видяха с тази локация - че Исмаил действително е бил там в онази нощ, но това пак нищо конкретно не доказва. Защо Хале така се разстрои, защо Бану се опули така..Предполагат, че той е замесен или се страхуват, че е видял Илкер? Хем са дълги епизодите и пак не ми стига, баш на най-интересното свършва!

# 221
♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛ Относно омразата на Исмаил, все повече започвам да мисля, че е породена от факта, че Илкер не е негов роден син и той го знае. Това мое съмнение се потвърди, когато Илкер му каза, че не разбира защо толкова го ненавижда още от детството му.
Също започвам да си мисля, че в нощта на побоя, може би Еля е видяла нещо, което не трябва да вижда, може би Исмаил и любовницата му, или нещо още по-сериозно и заради това са я докарали до това състояние, но не мисля, че е бил Исмаил, той само прикрива някого, но въпросът е кого? Надявам се нападателят да не е бил Илкер, въпреки останалите му гадости все още ми е симпатичен и виждам светлина в тунела за него 😁

# 222
Даниела, да - и аз това бях предположила още в началото като започнахме да коментираме в темата, но дори и така да е - да предположим, че Хале е изневерила с друг и има дете, а Исмаил знае - тогава детето какво е виновно, че да поема цялата злост, а към Хале нищо - даже ѝ се възхищаваше на машинациите преди няколко епизода... Чак сега започна да я поставя "на място" по-открито и грубо, но нещо не ми се връзва защо едно малко невинно момче ще заслужи такова отношение...
То по тази логика и осиновените деца, дето не са "една кръв" не трябва да ги обичат - има и още нещо, няма как да е само това, че не е негов син.

На мен също ми е жал и за Илкер - въпреки всичко, което показват, както казах преди малко - той също като Еля е жертва на детските си травми, но при него се е отключил противоположния защитен механизъм. Той се дисоциира от емоцията, за да не му причинява болка и това го лишава от емпатия и усещане за последствията на действията си след това.
Реакцията му беше много показателна, когато с Ирем се качваха по стълбите и тя понечи да го успокои след поредата вербална атака на Исмаил върху Илкер, а той само се усмихна и каза "нищо, свикнал съм, и ти ще свикнеш"...Зад тази привидна небрежност се таи толкова много натрупана болка, че чак на мен ми се стегна гърлото.

# 223
Не очаквах такова развитие,но май всеки е заподозрян.

# 224
Здравейте, къде мога да гледам 9серия с бг превод ? Благодаря ви ☺

Общи условия

Активация на акаунт