Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 59 177
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
Както повечето процедури, изследването на ембрионите също крие риск, но е мимален. Риск има и при слагане на упойка... Въпрос на личен избор е дали да се направи, ако докторът е посъветвал. Някои имат успех, други нямат.

# 601
Благодаря ви, момичета. При мен основния проблем според д-р Персенска е голямата аденомиоза на задната стена на матката. Ще направим и ПИД, разбира се и каквото трябва още само да станат нещата.

# 602
Здравейте!
Лабораторията на Надежда работеше ли с направления?

# 603
Ясно! Но чух (може и да са глупости де), че се разкъсвали здрави ембриони и после нищо не ставало от тях. И, че само ако има  някаква болест се налага това изследвани и, че било за пари повечето.
И аз съм чула за увреждане и отказах ПИД...каквото е писано ,ще стане..

# 604
Вие сами ли казвате,че искате ПИД или доктора ви го предлага?

# 605
Зависи какво е изследвянето, но повечето са платени. В ценоразписа им пише какво се поема от НЗОК, ако е за хормони 100% направления не важат.
Здравейте!
Лабораторията на Надежда работеше ли с направления?

# 606
Вие сами ли казвате,че искате ПИД или доктора ви го предлага?
Доктора ми предложи,но решението за отказ си взех аз..

# 607
Момичета, до сега какво е било положението с отпуските на лекарите през август - редуват се или затварят за целия период?

# 608
На коментара след неуспеха ние сами попитахме за ПИД. Досега не беше споменавано но понеже имах 10 Ф, 8 зрели Я, а до пети ден останаха само 2 бласта тя каза, че било препоръчително. Странното е, че досега не беше повдиган въпроса от нея, а изведнъж реши.

# 609
Здравейте! Може ли някой да ми каже, кога ще преглежда д-р Начев в болницата през месец юни, или да ме упъти, къде мога да направя справка? Благодаря на всички, които ще си направят труда да ми отговорят!

# 610
В сайта на болницата /влиза се с потребителско име и парола/ като се избере д-р Начев изписва, че няма свободни дати. За другите двама ендокринолози излизат дати за м.Юни. Освен да звъннеш да попиташ на телефона за информация.

# 611
В сайта на болницата /влиза се с потребителско име и парола/ като се избере д-р Начев изписва, че няма свободни дати. За другите двама ендокринолози излизат дати за м.Юни. Освен да звъннеш да попиташ на телефона за информация.

Благодаря! Ще опитам по телефона!

# 612
Ако не успеете да си запишете час за Начев в Надежда, можете да отидете в клиниката до Майчин дом, където си преглежда май всеки работен ден. Понякога има опашки де, но минават бързо.

# 613
Някой има ли наблюдения към Иво Манастирски и женската консултация при него?

# 614
Здравейте! Може ли някой да ми каже, кога ще преглежда д-р Начев в болницата през месец юни, или да ме упъти, къде мога да направя справка? Благодаря на всички, които ще си направят труда да ми отговорят!

При д-р Начев и в "Надежда" и в "Майчин дом" записването е доста зорно - в "Майчин дом" даже май не записваха ами просто отиваш и чакаш - чакала съм с часове там преди години.
За мен най-лесно при него е записването на часове в МЦ "Панацея" (до "Майчин дом") - преглед без ехография е 65 лв., а със - 110 лв. Не знам какви са цените в "Надежда", но го предлагам в случай, че са същите или че няма значенеи за теб да е по здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт