Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Оценката от 5. клас е без значение. Балообразуващи са само оценки от седми клас.

# 646
Училището,  което си е избрал моят син балообразуването е от оценките по български език и информационни технологии.

# 647
  • Варна
Благодаря Дидева.

# 648
  • София
И при нас комуникацията с момчетата от класа куца, с изключение на едно дете, с което са заедно от бебета. Но от известно време  и той е "много дразнещ" 😏. Говорят си с две-три момичета от класа. НО, вчера след поредния ми протест, че няма как да излезе преди да си е научила, ми сервира "Защо ми пречиш да се виждам с гаджето си?" и " Знам, че е много тъп, но пък ми харесва" 😑 Еми, няма какво да кажа, освен да мисли с главата си.
Велина, желая ти бързо и леко да минава 🤗
Аз от три дни се боря с леко главоболие, но тази нощ ме заболя гърло, почти не спах и сега главата ми е като в менгеме. Ще видим какво ще излезе.

# 649
  • Варна
Добро утро! При нас лагера на детето за пролетната ваканция пропадна, поради епидемиологичната обстановка. А така го чакаше! И аз цяла нощ не спах и мислих какво да направя, за да я развлека поне малко. Измислих да предложи на 2-3 приятелки да ги заведа "по женски" на някоя вила в планината. Отказа ми... щяла да си седи у дома, като всички. Имам чувство, че нямам полезен ход напоследък.
С интерес разгледах таблицата за приема във Варна - изглежда в Първа ЕГ математическия профил ще е с балообразуване като чуждоезиковия, както и природните науки в Четвърта. Малко странничко ми се видя, ама какво разбирам аз. Показах на детето и за пръв път сякаш изплува, че гледаме едни и същи паралелки като "цел номер 1". Остава и балът да стигне (+ разбира се, да сме живи и здрави).

# 650
  • Варна
Светнете ме моля в таблицата за Варна как се чете балообразуването? Първата скоба е НВО, а втората оценките от 7 клас ли?

И какво значи степен на ПК?

Благодаря Simple Smile

# 651
велина, бързо и леко оздравяване!!!
как са се разболели при ваксина, имало е много народ ли?

много ме дразни за езиковите гимназии как няма какъв е вторият език на паралелките в този софийски план-прием... дали във финалния му вариант няма да има или да пуснат сега нещо ново, ама че...

# 652
Велина, дано мине леко и при теб болестта!
И при нас по математика са на неравенства, даже другата седмица ги свършват. По литература вървят доста назад, добре, че е курсът за да не изостава съвсем с материала.

# 653
  • София
Пожелания за леко прекарване на болестта и от мен. Малко офф топик- имам двама познати болни след ваксина, която им е поставена поне седмица преди разболяването, а ваксините са 2 различни, сложената ваксина не означава, че не могат да се разболеят, а че ще могат евентуално, да изкарат по-леко болестта.

Дидева, какви са ви отзивите от кенгур-истването Simple Smile ?

Дописвам- пуснах в пощата ПИ БЕЛ на синковеца с ключа, ако го нямате.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 11:44 от elpet

# 654
  • България, София

Благодаря още веднъж на всички Simple Smile
Арино, честно казано не знам как е станало. А и така чух от колеги. Не знам коя е и ваксината.
Разбрах, че един от разболелите се след ваксина колеги вече се е върнал на работа и леко е изкарал вируса.
А защо така се е получило? Вероятно още не са били изградили имунитет след първата игла. Нали трябва известно време. Или пък са били заразени, но не са знаели ... Много неизвестни.
Ние ще почакаме за ваксинация така или иначе.

# 655
И моята щерка я приеха в частна гимназия. Доста добре се е справила, това й беше първия истински присъствен изпит. И много иска да учи там. Взела съм 2х5 литра вино да го отпразнуваме 😂 Само АК може да ни вкара в дилема. Иначе НВО изтрих с огромно удоволствие и започваме ваканцията сега 😁😘

Поздравления! За празнуване си е!

Аз от седмица не съм Ви чела. Изпуснах Ви и не съм в течение с темите от предните страници.

# 656
Знаете ли дали има обобщени резултати за цялата страна на олимпиадата по физика?

# 657
Светнете ме моля в таблицата за Варна как се чете балообразуването? Първата скоба е НВО, а втората оценките от 7 клас ли?

И какво значи степен на ПК?

Благодаря Simple Smile
Светли, за таблицата- да, в скобата са годишните оценки по съответните предмети, които влизат в балообразуването за конкретната паралелка, превърнати в точки.
А степен на ПК, мисля че е " професионална квалификация", тази колона е попълнена само за професионалните гимназии доколкото успях да видя.

# 658
https://www.prirodninauki.bg/
Валерия, виж линка в началото на страницата дали ще ти свърши работа.

# 659
Офф: моя позната си насрочи първа игла за понеделник. В събота вечер мъжът й се тръшва с висока Т. В понеделник тя си слага ваксината, той прави тест, излиза положителен. Във вторник и тя се тръшва.

На смб-Русе резултатите от ПИ-БЕЛ излизат чак на 2 април. План-прием никакъв засега. На 30 ще имаме РС, дано има вече някакво инфо за нещо...

Общи условия

Активация на акаунт