Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 25 842
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Аз пия но шпа 3х2, мисля, че е максималната доза. Беше ми изписан още след трансфера и не съм го спирала.

# 76
И при мен я има умората и сънливостта.Кафето ми действа доста ободрявашото сутрин обаче сега не мога да го помириша дори.Така бях и с другите Б в началното.
Обаче тук от 2 дни насам така ми се подува стомаха особено вечер, че направо ще гръмна.Все едно някой ме е напомпал с въздух, много гадно.Дори не вечерям, защото ми е тежко.Гърдите и те станаха мноооого болезнени.
Четох някъде, че за всичко това бил виновен високия прогестерон.Та ако ее така наистина, значи всичко е наред😂!
Спокойна вечер, момичета!

# 77
  • sofia
Привет, момичета! Чета ви от 10тина дни, когато направих теста, но реших днес да се запиша след прегледа при доктора ми. И така .. много съм доволна от прегледа и щастлива от резултата. Терминът ми е на 9 декември.
Иначе това е трета бременност за мен, имам две дъщери. Доктора каза, че е рано за сърдечна дейност и ще се видим след 10-тина дни пак.

Лорена, съжалявам за случилото се, бъди силна.

Lorena, много съжалявам за случилото се !
Бързо възстановяване и следващия път да е успешно, до финал ❤

А аз да попитам другите мами. Само аз ли се събуждам с нула енергия 🤔 Заспивам още в 22, ставам в 7 и пак се чувствам като блъсната от тир 😆 Ни кафе помага, нито нищо. По принцип съм много активен човек, но последните дни ми е едно такова мързеливо 😴 Даже си поспивам следобед, а досега все щъках на някъде.

При мен умора, гадене или други симптоми няма, дори доктора ми разреши да продължа да спортувам, както до сега.

Само аз ли съм без никакви симптоми 😭 6+4 и още нииииищо не изпитвам.Много се притеснявам докато дойде време за прегледа.

Не се притеснявай, радвай се, че си в кондиция. Всичко е наред.

limon.ka (: , аз нош па съм пила 3 по 2 в продължение на месеци с голямата ми дъщеря, за съжаление предстои неприятен повод в семейството и доктора ми каза да го пия 3 по 1 сега , без да имам каквито и да е оплаквания. Също ми изписаха 3 по 2 като Утрогестан.

# 78
Много ми е притеснено от 2 часа имам усещането, че ще ми дойде цикъла, не е болезнено, а колкото да ме притесни. Примерих си температурата 37, 2 градуса, не съм вдигала повече. Утре съм на преглед, но докато мине прегледа ще се страхувам. Още повече се притесних, като  започнаха да ми треперят краката.

# 79
  • London
Titanka, аз преди няколко дни имах това усещане почти всеки ден. Сега малко отшумя и ме пристяга от време на време.
Температурата може да е от настинка ? Аз бих си направила един чай с лимон 🤗

# 80
Много ми е притеснено от 2 часа имам усещането, че ще ми дойде цикъла, не е болезнено, а колкото да ме притесни. Примерих си температурата 37, 2 градуса, не съм вдигала повече. Утре съм на преглед, но докато мине прегледа ще се страхувам. Още повече се притесних, като  започнаха да ми треперят краката.

Ако има възможност обадете се на АГ отделението, където ще ходите. По принцип в отделенията на тел обаждания вдигат сестри, които мога да дадат съвет.  Или направо отивате на лекар. По добре да Ви е спокойно.

# 81
  • sofia
Много ми е притеснено от 2 часа имам усещането, че ще ми дойде цикъла, не е болезнено, а колкото да ме притесни. Примерих си температурата 37, 2 градуса, не съм вдигала повече. Утре съм на преглед, но докато мине прегледа ще се страхувам. Още повече се притесних, като  започнаха да ми треперят краката.

Днес лекарят ми каза при придърпвани, болки и контракции да пия нош па по 2 хапчета. Смятам, че би те успокоило.
Дано всичко е наред.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:23 от lyuba84

# 82

И при мен е така, но гледам да не мисля за това.. Ту ме отпуска, ту ме почва на ново.. Поносима е болката, но понякога ме стряска, като е малко по -силничка..
Подкрепям мнението на lyuba84 за ношпа. Мислих, че ще остискам да не пия, но преди малко пих едно за мое си успокоение.. Мисли позитивно и успех с прегледа утре Innocent Първи преглед ли ще ти е? Simple Smile

# 83
Много ми е притеснено от 2 часа имам усещането, че ще ми дойде цикъла, не е болезнено, а колкото да ме притесни. Примерих си температурата 37, 2 градуса, не съм вдигала повече. Утре съм на преглед, но докато мине прегледа ще се страхувам. Още повече се притесних, като  започнаха да ми треперят краката.

Днес лекарят ми каза при придърпвани, болки и контракции да пия нош па по 2 хапчета. Смятам, че би те успокоило.
Дано всичко е наред.
Аз пия  3 по 2 бусколизин и 3 по 2 но шпа всеки ден. Утре съм на преглед  и ще стане ясно.

# 84
  • sofia

Дано всичко е наред.
Аз пия  3 по 2 бусколизин и 3 по 2 но шпа всеки ден. Утре съм на преглед  и ще стане ясно.

Стискам палци да е нещо моментно, пиши утре.

# 85
Titanka, почивай повече, стискам палци всичко да е наред! 🍀

На мен днес ми излезе второто ЧХГ 1894 ,в понеделник беше 772.. мисля че добре върви.
Вчера ходих на ендокринолог, че ТСХ се е вдигнало на 2.9 (а беше 1 преди точно месец) - увеличи ми дозата на хормона, дано бързо да го сваля.

Иначе и аз имам стягания в корема - пия си Но-шпа, не се натоварвам и си почивам повече, и гледам да не го мисля много..

# 86
Butterfly, колко ти беше Тсх преди бременността? Тсх ми беше миналата седмица 0,004, но и преди бременността ми беше толкова. Мислих че ще скочи малко, но уви. Другата седмица  ще ходя на ендокринолог и пак ще  пусна изследвания.  Моята ендокриноложка държи да изследвам и Фт3 и ФТ4. Те ми бяха в норми преди бременността. Не пия никакви лекарства за жлезата и затова често изследвам.

# 87
  • sofia
И аз утре ще правя ПКК и ТСХ, тъй като ми беше 5 на 1 март и ми изписаха еутирокс. Днес докторът се смее и вика, свалила си ТСХ, та за това си забременяла 😂
Да ви споделя, казаха ми да пия ф. киселина 1 ден по 1 , а на следващия 2

# 88
Оф с това ТСХ Close
По принцип нямам проблеми с жлезата, но заради ТСХ над 2, последните 4 години пия еутирокс 25. Сега заради стимулация и бременност се вдигна на малко над 3. Самосиндикално реших да редува 25 с 50 до часа с ендокринолог. Утре ще пускам пак и съм запазила час за произволен в Токуда. Надявам се да е добър, но май май ще го изследва постоянно и ще следя да е под 4 и толкова.
Ако някой има препоръка за ендокринолог, ще съм благодарна да споделите, че ми писна. Нямам мой, защото репродуктивен специалист ми предписа дозата.

# 89
Тсх при бременност трябва  да се държи към 1, най-много 2.
4 или 5 е прекалено много.

Общи условия

Активация на акаунт