Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 457
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Защо "утре и в неделя"?
Изпита е разделен в два дни ли?

Много стискам палци на децата! Колкото и възрастният да знае, че това не е най-важното на света съм сигурна, че има дечица за които любимо училище е голяма мечта. От сърце им пожелавам да я изживеят!

# 226
  • софия
Утре е за по-големите 🙂

# 227
  • софия
ахаааааааа! за 9-ти и 10ти? ясно. Благодаря, Звън!

# 228
Здравейте, имам въпрос за изпита. Как е решен въпроса с отчитането на времето по време на разделите.Знам, че накрая на всеки раздел се отброява 3,2,1. Обаче Ддали има часовник в стаите, квесторите обявяват ли например : започваме раздел 1 в 9.05 до 9.30.или пък това се записва на дъската. Или децата сами трябва да си засичат времето за всеки модул - начало и край. Може да е малко объркващо.

# 229
Здравейте!

Бих искал да попитам в последния момент:

1. С колко страници разполагат кандидатите за писане на есето и ако е само една, дават ли се допълнителни?

2. Присъединявайки се към предходния въпрос: в залите има ли стенен часовник и през какъв интервал квесторите оповестяват времето?

Благодаря предварително за евентуалните отговори!

# 230
За двадесет минути​ и една страница трудно успяват да сдиплят. Даваха допълнително при поискване.
Часовници в залите няма, но квесторите съобщават колко време им остава до края, пет минути предварително.

# 231
На 15 та минута също трябва да съобщават.

# 232
  • софия
Успех утре, деца и родители! Нека силата бъде с вас Simple Smile

# 233
За двадесет минути​ и една страница трудно успяват да сдиплят. Даваха допълнително при поискване.
Часовници в залите няма, но квесторите съобщават колко време им остава до края, пет минути предварително.

Много благодаря за отговора - дава ни важна ориентация!

# 234
  • София
Здравейте, а чернова дали дават за есето, да си нахвърля разни неща?

# 235
Здравейте, а чернова дали дават за есето, да си нахвърля разни неща?
Дават, ама времето е твърде кът за да се хаби за чернови и преписвания.

# 236
  • София
Обратното броене започна!
Късмет на всички дечица, за които Колежът е истински желаното училище.

# 237
  • София
Квесторите обявяват- остават 15мин, остават 10мин, остават 5мин, моля приключвайте.
Моя син си носеше ръчния часовник.
Като се сетя миналата година, колко много се вълнувахме покрай изпита.
Успех Simple Smile

# 238
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, на мен ми е напрегнато, при положение, че не се явява мое дете. Имам приятелско дете обаче. Стискам му палци! Вчера друго познато дете се е явило на изпита за 8-класници. Бил е на компютър, включително и есето.

# 239
  • София
Стискаме палци на децата на всички четящи темата! Ни пуха, ни пера!

Общи условия

Активация на акаунт