Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 503
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Kassii, почват в 18:00, поне два часа ще е самата вечеря, не е добра идея да я чакаш.

Аз изобщо не успях да се ориентирам в смятането, в понеделник по цвета на шалчето или липсата му ще разбера.

Между другото в Грейдлинк вече са налични Grade Reports за втория срок за нашите.

# 466
  • софия
Не сме изкласили до 12. клас, но, ако е като в 7. клас, оценката от НВО се вписва, но не е балообразуваща за дипломата.

Редактирам се, но подозирам, че това може да е по новата програма: "Общият успех се изчислява като средноаритметична оценка (с точност до 0,01) от следните три оценки:
1.средноаритметичната оценка (с точност до 0,01) от оценките от държавните зрелостни изпити;
2.средноаритметичната оценка (с точност до 0,01) от оценките по учебните предмети, изучавани в задължителната подготовка;
3. средноаритметичната оценка (с точност до 0,01) от оценките по учебните предмети, изучавани в задължителноизбираемата подготовка."

За американската диплома как се определя средния успех?

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 10:17 от zvаnchе

# 467
  • София
Нашите абитуриенти са последния випуск по старата програма.

Каси, матрицата за пръстена е отдавна готова и спокойно можете още сега да го поръчате. Изработката отнема около месец.

# 468
  • софия
Звънче, това, което описваш важи за сегашните завършващи, които са последните по тази програма.
Да се надяваме, че в новият правилник ще е описана новата "реалност"

# 469
Палцестискането продължава! Чакаме хубавите новини!
Където им е късмета- там ще са!

Винаги разказвам една история за щерката, която в 10 клас кандидатства по една програма да учи в супер училище в САЩ. На третия/ последн кръг я отхвърлиха. Бяха останали 30-на деца. Няколко месеца рева. Бях се същисала. НО се оказа, че е било за добро! Наистина! Остана си. Направи страхотни проекти, които според мен й помогнаха да я приемат в най-желания от нея университет. И сега е щастлива и усмихната!

Шалчета и кумлаудета са по американска диплома. Матура не участва в изчисленията. Американската диплома не е средноаритметично а е на база брой часове на предмета. Тоест с каква тежест е този предмет

Скрит текст:
За 22 теми за първи път виждам 58 потребители, четящи едновременно в темата
В 12:09 са вече 82 четящи  Flushed

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 12:09 от rosss

# 470
  • София
Аз започвам да се чудя всъщност кое ще е добрата новина - да го приемат и да се чудя от къде да взимам пари за таксата или да не го приемат и да си седне на четирибуквието най-накрая да се подготви за матурите Laughing LaughingLaughing

# 471
  • София
Сребърно шалче!!! (голяма съм фукня, не издържах) Обаче оценката зад шалчето продължава да е мистерия.

# 472
Sharky, честито!

# 473
  • софия
Браво на младежа, Шарки! Честито!

За колко часа са обявени резултатите? за 12 или 13?

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 11:31 от Амели

# 474
Сменили са таксата, но не и годината..Коригираха я.. Скоро...
[https://www.acs.bg/bg/admissions/tuition-rates/]

# 475
  • софия
Най-силно стистнати пръсти за всички, които са избрали Колежа Flowers Four Leaf Clover

Каквото и да са резултатите прегърнете децата. Винаги става това, което трябва да бъде.

# 476
  • софия
Най-силно стистнати пръсти за всички, които са избрали Колежа Flowers Four Leaf Clover

Каквото и да са резултатите прегърнете децата. Винаги става това, което трябва да бъде.
уауууууу чакам притихнала какво ше споделите! Хайде банда, успех!
Благодаря, Звънче!

# 477
  • София
Още един колежанин си имам! Simple Smile

Тест 26.95, съчинение 15.50 Приет на 97 място.

SatisfiedSatisfiedSatisfied
Колкото-толкова.

# 478
Kassii, почват в 18:00, поне два часа ще е самата вечеря, не е добра идея да я чакаш.

Аз изобщо не успях да се ориентирам в смятането, в понеделник по цвета на шалчето или липсата му ще разбера.

Между другото в Грейдлинк вече са налични Grade Reports за втория срок за нашите.
Още днес ще разбереш за шалчето! Аз вече знам: сребърно, магна кум лауде!

# 479
  • софия
Честито, Лельо Ог!!! Браво на младежа! Няма значение колко, важното е че е вътре!

Хайдееееееее? Другите къде сте? Май със Звънче сме по-нетърпеливи били?

Общи условия

Активация на акаунт