Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 287
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
Това, че са известни, не е гаранция за качество. Ежедневно им чета глупостите, на известните и популярните.

В случая, щом има разминаване в тайминга, нямате друг избор освен да действате и да видите коя от двете прогнози ще се реализира на практика.

Първоначално си помислих, че има противоположни мнения по анализа на наталната карта и нейния потенциал, това е по-лошият вариант. При тайминга наистина се получават разминавания.

Вероятно сте била на годишна прогноза, това е масовият начин на работа при повечето колеги. Разминаването в прогнозите, щом става въпрос за краткосрочен прогнозен период, се дължи вероятно на субективна преценка на използваните предиктивни техники. Единият астролог е заложил на едни транзити, другият – на други... Ама то и само с транзити (и прогресии) не се правят такива прогнози. Smiley

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 21:18 от Sotis

# 316
Здравейте, мога ли да помоля за координати на Иво Йорданов. Препоръчаха ми го. И да попитам доволни ли сте от него?
Благодаря

# 317
Здравейте, аз ходих при него лятото. Общо взето 15 мин продължи срещата. Каза ми неща, които трябва да се случат във времето.

Здравейте, мога ли да помоля за координати на Иво Йорданов. Препоръчаха ми го. И да попитам доволни ли сте от него?
Благодаря

# 318
Благодаря.
А може ли координати?

Здравейте, аз ходих при него лятото. Общо взето 15 мин продължи срещата. Каза ми неща, които трябва да се случат във времето.

Благодаря

# 319
Здравейте. Моля мнение за Весела Лечева от Пловдив. Благодаря.

Не е ли Анелия Лечева от Пловдив?
При Анелия съм ходила преди години и бях доволна.Време е пак да я посетя.
Мнение има от други към днешна дата да са ходили при нея?

# 320
Здравейте. Моля мнение за Весела Лечева от Пловдив. Благодаря.

Не е ли Анелия Лечева от Пловдив?
При Анелия съм ходила преди години и бях доволна.Време е пак да я посетя.
Мнение има от други към днешна дата да са ходили при нея?
  Ох да Анелия Лечева е . Не знам защо съм написала Весела.

# 321
За пореден път се убеждавам, че измислените астролози, включително и пищещата в БГ Мама Титания са слаби и манипулативни. Като човек, който редовно се интересува от събитията заложени в хороскопа и е похарчил много пари за прогнози последните 15 години ви препоръчвам внимателно и обстойно да подбирате астролога за прогноза или консултация. Нещо повече, проверете го с малка консултация за по -малка сума, за да сте сигурни, че е вашия астролог. Иначе 200лева за годишна прогноза при въпросната , са едни от лошо похарчените пари.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:11 от mari eta72

# 322
То всичко се вдигна напоследък. Илияна Магерова е направила таксата 150лв. Преди за, редовни клиенти правеше и отстъпка сега не....

# 323
То всичко се вдигна напоследък. Илияна Магерова е направила таксата 150лв. Преди за, редовни клиенти правеше и отстъпка сега не....
Интересното е, че тук в  бг мама  се развива подобния бизнес и побутването и толерирането от някакви госпожици, хвърляне на кал върху интересни хора, които споделят важни анализи... и когато вчера се наложи да напиша два коментара , за защита и заради моята лична справедливост , която изповядвам и те бях изтрити ми се нареди картинката с рекламата.... По подобен начин и аз преди три години направих един солар при въпросната с познаваемост 0! Със закована ректификация и правеща редовно по два солара за една година при различни астролози. Жалко е ,че това е начина да се изкарват пари , да видим кармата как ще бъде...

# 324
Честно казано не знам за кого от форума става въпрос. Аз съм клиент на Илияна от 8г. и макар да съм ходила при още няколко астролога, само тя има такава голяма познаваемост. Усеща и много тънки моменти от характера ми и има толко точни попадения, че се изумявам. Затова ще й бъда клиент и занапред, обаче просто не разбирам защо таксата е вдигната, а консултациите са станали само онлайн. Но така е в днешно време... Има астролози, които само за 1 тема взимат 150,тя поне позволява да я питаш по всички теми, гледа ми солар, транзити, прогресии за всякакви теми, и дори хорарни въпроси.
Сигурна съм, че тук във форума, и извън него, има такива, които за подобен анализ биха се изхвърлили сигурно 400-500лв, смятайки си такса за всяка отделна тема...

# 325
Ако астрологът е добър и 500лева мога да дам. Въпросната Титания списва тема и не е трудно да бъде открита.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:37 от mari eta72

# 326
Момичета, знаете в каква обстановка живеем през последните две години.
Вече почти няма астролози, които да предлагат писмени консултации. Това е в пъти повече труд, а никой няма да заплати двойно. Повечето колеги правят устни консултации, било то във вид на аудиозапис, онлайн консултация или лична среща. Но заради здравната обстановка напоследък все повече астролози избягват жива среща. Не виждам какво лошо има в една онлайн консултация в реално време, според мен е по-удачен вариант в сравнение с изпратен аудиозапис.
А относно вдигането на таксата – всичко е поскъпнало, само интелектуалният труд ли да не подлежи на индексация? При кварталната фризьорка за подстригване на къса коса платих с 50% по-скъпо. Тя учила ли е, чела ли е колкото мен? Само за интелектуален труд цените не трябва да се актуализират според някои. Да не говорим, че има услуги към астрологичната консултация, които често дори не се заплащат от клиента или не се заплаща реалната им стойност, а по принцип за тях има отделна цена. Като например ректификацията.
Всичко е поскъпнало, а Илияна М. е опитен астролог с много клиенти. Има астролози от всякакви ценови категории – и по 50 лв., и по 150, и по 350 (и още по-нагоре). Следя разни астропсихолози, учили по 1-2 години и незавършили, слагат цени колкото един опитен астролог с две-три десетилетия стаж зад гърба си. Там никой не се оплаква. С този коментар нито иронизирам, нито искам да обидя някого от пишещите. Просто казвам какви са фактите, има галопираща инфлация. Вие сами я виждате и усещате.

# 327
Права сте. Винаги съм плащала двойно за писмена прогноза, защото казаното отлита, а написаното остава. Напоследък наблюдавам рекламата, от която и аз съм се подвела преди три години, да направя прогноза от  прехвалената Титания. Следя игнорирането,което се случва
на другите потребители и това беше повода да се включа. Уважавам труда на астролога, който взима при сърце работата и инвестира време, енергия и сърце, за да направи прогноза, а не да отбие номера. Адмирации и за вас Sotis, чета ви с интерес.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 15:53 от mari eta72

# 328
Сотис, права си. Просто много хора и бизнеси вдигат цените,но минават онлайн, тоест не плащат наем, ток, вода, осигуровки. Защото и касова бележка няма. Говоря по принцип, не за астролозите. Аз като съм доволна от Илияна и 500 ще й дам примерно. Аз също работя интелектуален труд, имам рядка професия, но не вдигнах цените, защото реално не усещам да е редно щом нямам повишени разходи в работата си . Но може и това да стане, все пак вече с 20лв в магазина нищо не може да купиш..

# 329
За пореден път се убеждавам, че измислените астролози, включително и пищещата в БГ Мама Титания са слаби и манипулативни.
Благодаря за оценката - ще се стремя да се  "поправя" и да започна да "познавам".

Общи условия

Активация на акаунт